• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • varnished steel

Резултати за

Varnished steel

ГерманияЩутгарт, Фрайбург и Баден-Вюртенберг
  1. COBS EXAKT LACKIERUNGEN GBR

    Германия

    Предприятието COBS EXAKT LACKIERUNGEN GBR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Лакиране на стомани и метали, Полиране на стомани и метали, Строителство на промишлени сгради, Лека метална конструкция, Лакиране на стомани и метали, Полиране на стомани и метали, Строителство на промишлени сгради, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Kusterdingen, Германия.

  2. ZEH METALLVEREDELUNGS GMBH

    Германия

    Предприятието ZEH METALLVEREDELUNGS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Полиране на стомани и метали, и Полиране на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

  3. HERTFELDER GMBH

    Германия

    Предприятието HERTFELDER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Полиране на стомани и метали, и Полиране на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Marbach, Германия.

  4. EMAILLIERWERK OTTO GÄRTNER GMBH & CO. KG

    Германия

    Предприятието EMAILLIERWERK OTTO GÄRTNER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Полиране на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Ludwigsburg, Германия.

  5. GEIGER INDUSTRIELACKIERUNGEN GMBH

    Германия