• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ

ГърцияАтина, Атика и Саронически залив
  1. EPICUREAN G.P.

    Гърция

    Предприятието EPICUREAN G.P., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на extra virgin olive oil. Седалището му е в/ъв Athens, Гърция.

  2. GREEK SOIL'S CHOISES

    Гърция

    Предприятието GREEK SOIL'S CHOISES, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Delicatessen products. Седалището му е в/ъв Athens, Гърция.

  3. BLACK TREASURE

    Гърция

    Предприятието BLACK TREASURE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Piraeus, Гърция.

  4. ESPEROS KOIN.S.EP. AGRITOURISM

    Гърция

    Предприятието ESPEROS KOIN.S.EP. AGRITOURISM, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на organic honey, и marc. Седалището му е в/ъв Nikaia-Peiraia, Гърция.

  5. SP TRADE

    Гърция

    Предприятието SP TRADE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale roasted and refined coffee, и wholesale foodstuffs. Седалището му е в/ъв Greece, Гърция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. K&P ENTERPRISES LTD

    Гърция

    Предприятието K&P ENTERPRISES LTD, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на extra virgin olive oil. Седалището му е в/ъв Athens, Гърция.

  2. AGORA SPARTATRADE PC

    Гърция

    Предприятието AGORA SPARTATRADE PC, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Athens, Гърция.

  3. GREAT LTD

    Гърция

    Предприятието GREAT LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Voula, Гърция.

  4. HELLENICROP

    Гърция

    Предприятието HELLENICROP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на oil, и honey. Седалището му е в/ъв Palaio Faliro, Гърция.

  5. GR OLYMPIC DELI LTD

    Гърция

    Предприятието GR OLYMPIC DELI LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на oil. Седалището му е в/ъв Gerakas Attikis, Гърция.

  1. BASTAS LTD

    Гърция

    Предприятието BASTAS LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Gerakas, Гърция.

  2. RHODIA HELLAS S.A.

    Гърция

  1. NOVELTY TRADE

    Гърция

    Предприятието NOVELTY TRADE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Гуми и аксесоари, Земеделие - внос-износ, foreign timber, international trade fairs, Гуми и аксесоари, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Athens, Гърция.