• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Търговец На Едро - Гърция

ГърцияТърговец на едро
  1. EPICUREAN G.P.

    Гърция

    Предприятието EPICUREAN G.P., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на extra virgin olive oil. Седалището му е в/ъв Athens, Гърция.

  2. IMPEXPORT

    Гърция

    Предприятието IMPEXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на White potatoes, onion bulbs, Dry beans, и Preserves. Седалището му е в/ъв Ioannina, Гърция.

  3. N. & P. GROUP

    Гърция

    Предприятието N. & P. GROUP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на excavation, extra virgin olive oil, и olives in brine. Седалището му е в/ъв Pyrgos Ilias, Гърция.

  4. ZISSIS PISPIRIKOS

    Гърция

    Предприятието ZISSIS PISPIRIKOS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на black olives. Седалището му е в/ъв Larissa, Гърция.

  5. AIVA GROUP HELLAS LTD

    Гърция

    Предприятието AIVA GROUP HELLAS LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на dried fruit, snacks, ground coffee, и dry pastries. Седалището му е в/ъв Agios Nikolaos, Гърция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HELLENIC LAND

    Гърция

    Предприятието HELLENIC LAND, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на olive oil, и Wines - Greece. Седалището му е в/ъв Patras, Гърция.

  2. SP TRADE

    Гърция

    Предприятието SP TRADE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale roasted and refined coffee, и wholesale foodstuffs. Седалището му е в/ъв Greece, Гърция.

  3. BLACK TREASURE

    Гърция

    Предприятието BLACK TREASURE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Piraeus, Гърция.

  4. HELLENICROP

    Гърция

    Предприятието HELLENICROP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на oil, и honey. Седалището му е в/ъв Palaio Faliro, Гърция.

  5. BASTAS LTD

    Гърция

    Предприятието BASTAS LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Gerakas, Гърция.

  1. NOVELTY TRADE

    Гърция

    Предприятието NOVELTY TRADE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Гуми и аксесоари, Земеделие - внос-износ, foreign timber, international trade fairs, Гуми и аксесоари, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Athens, Гърция.

  2. N PAPAPOSTOLOU LTD

    Гърция

    Предприятието N PAPAPOSTOLOU LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на точноизмервателни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на медицинска хирургична техника, и Внос-износ на медицинска хирургична техника. Седалището му е в/ъв Thessaloniki, Гърция.