• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ

ИспанияСевиля и АндалусияТърговец на едро
  1. FRUTAS GOOSTAR

    Испания

    Предприятието FRUTAS GOOSTAR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на foodstuffs - import/export, Fresh fruits and vegetables, import/export, production and sale of fruit and vegetables, и fruit and vegetable wholesaler. Седалището му е в/ъв La Mojorena Almeria, Испания.

  2. MARINETO AGRICOLA S L

    Испания

    Предприятието MARINETO AGRICOLA S L, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв El Ejido, Испания.

  3. MERCOPHAL, S.L.

    Испания

    Предприятието MERCOPHAL, S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на tomatoes, vegetables, fruit and vegetables produce brokers, и courgettes. Седалището му е в/ъв Puebla De Vicar-Almeria, Испания.

  4. AGRUPAEJIDO

    Испания

    Предприятието AGRUPAEJIDO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import/export, production and sale of fruit and vegetables, organic fruit, и organic vegetables. Седалището му е в/ъв Almería, Испания.

  5. FRUITS HORTOMARKET S.L.U

    Испания

    Предприятието FRUITS HORTOMARKET S.L.U, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Машини за сортиране на плодове и зеленчуци по големина, Земеделие - внос-износ, и Машини за сортиране на плодове и зеленчуци по големина. Седалището му е в/ъв Almeria, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LA CAISSE PROVENÇAL

    Испания

    Предприятието LA CAISSE PROVENÇAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import/export, production and sale of fruit and vegetables. Седалището му е в/ъв Berja, Испания.

  2. DALTA 21 SA

    Испания

    Предприятието DALTA 21 SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Palomares, Испания.

  3. FRUITA BROKERS

    Испания

    Предприятието FRUITA BROKERS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fruit and vegetable trade, и wholesale wire. Седалището му е в/ъв Pulpi, Испания.

  4. FLOM FRESH SL

    Испания

    Предприятието FLOM FRESH SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тропически плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, citrus trees, onions, potatoes, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Jerez De La Frontera, Испания.

  5. EXÓTICO COÍN SL

    Испания

    Предприятието EXÓTICO COÍN SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import/export, production and sale of fruit and vegetables. Седалището му е в/ъв Málaga, Испания.

  1. PITAYA Y TROPICALES ESPAÑA S.L

    Испания

    Предприятието PITAYA Y TROPICALES ESPAÑA S.L, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Velez Málaga, Испания.

  2. GENERAL FRUIT SL

    Испания

    Предприятието GENERAL FRUIT SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Цитрусови култури, Пресни зеленчуци, fruit export, Цитрусови култури, и Пресни зеленчуци. Седалището му е в/ъв Sevilla, Испания.

  1. BEREKET.S.L.FRUTAS Y VERDURAS

    Испания

    Предприятието BEREKET.S.L.FRUTAS Y VERDURAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв aguadulce/Almeria, Испания.

  2. I. E. D. A. S.L.

    Испания

    Предприятието I. E. D. A. S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Granada, Испания.

  3. FRUVERD TRADE SL

    Испания

    Предприятието FRUVERD TRADE SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sevilla, Испания.

  4. MAVECO EXPORT-IMPORT SL.

    Испания

    Предприятието MAVECO EXPORT-IMPORT SL., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Malaga, Испания.

  5. RISAO IMPORTACIONES DE FRUTAS TROPICALES, S. L.

    Испания

    Предприятието RISAO IMPORTACIONES DE FRUTAS TROPICALES, S. L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Mercamalaga, Испания.

  6. DONANA FRESA S.COOP.ANDALUZA

    Испания

    Предприятието DONANA FRESA S.COOP.ANDALUZA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Almonte, Испания.

  7. AMAGUIB SAT

    Испания

    Предприятието AMAGUIB SAT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв La Mojonera, Испания.

  8. FRUTAS MARIPI S L

    Испания

  1. CUMBRES MALVINAS S.L.

    Испания

  2. AGRUPANIJAR SL

    Испания

  3. MASIA CISCAR SA

    Испания

  4. NATURE PRESENT SOCIEDAD LIMITADA.

    Испания

  5. FRIGODIMA S.L.

    Испания

  6. ALBUSOL SA

    Испания

  7. CAMPOSOL SDAD COOP ANDALUZA

    Испания

  8. SDAD COOP ANDALUZA LIMITADA AGRICOLA Y GANADERA COHORSAN

    Испания

  9. SAT EUROSOL

    Испания

  10. ALMONTE MARISMAS EXPORTACIONES SA

    Испания

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно