• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • земеделие - внос-износ

Резултати за

Земеделие - внос-износ - Търговец На Едро - Испания

ИспанияТърговец на едро
  1. CBDACASA

    Испания

    Предприятието CBDACASA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи цветя, Коноп - растения, hemp, Сухи цветя, и Коноп - растения. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  2. FRUIT CLOUD S.L

    Испания

    Предприятието FRUIT CLOUD S.L, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Тропически плодове, fresh exotic fruit, avocado, Тропически плодове, и fruit export. Седалището му е в/ъв Vilanovai La Geltru, Испания.

  3. VISANTA MARKET S.L

    Испания

    Предприятието VISANTA MARKET S.L, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale markets, и farm. Седалището му е в/ъв Murcia, Испания.

  4. CATMAN FRESH S.A.

    Испания

    Предприятието CATMAN FRESH S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pilar De La Horadada, Испания.

  5. UP GRUPO, SDAD COOP ANDALUZA

    Испания

    Предприятието UP GRUPO, SDAD COOP ANDALUZA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на raw coffee beans, и roasted coffee in beans. Седалището му е в/ъв Mijas Costa, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GVL INTER TRADE SL

    Испания

    Предприятието GVL INTER TRADE SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, foodstuffs - import/export, Земеделие - внос-износ, Granular cocoa, и Cocoa mass. Седалището му е в/ъв Alzira, Испания.

  2. LA SANTOSA-AAPANAM SLU.,

    Испания

    Предприятието LA SANTOSA-AAPANAM SLU.,, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на honey and propolis, honeycomb block bricks, edible vegetable oils, и essential natural oils for the food and canning industry. Седалището му е в/ъв Lleida, Испания.

  3. FRUITS HORTOMARKET S.L.U

    Испания

    Предприятието FRUITS HORTOMARKET S.L.U, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Машини за сортиране на плодове и зеленчуци по големина, Земеделие - внос-износ, и Машини за сортиране на плодове и зеленчуци по големина. Седалището му е в/ъв Almeria, Испания.

  4. GYS FRUITS

    Испания

    Предприятието GYS FRUITS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fruit and vegetable trade. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  5. COMERCIAL DE IMPORTACIONES GCA

    Испания

    Предприятието COMERCIAL DE IMPORTACIONES GCA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, lemons, black beans, Земеделие - внос-износ, и Organic cane sugar. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

  1. CEREALES UTRERA, S.L.

    Испания

    Предприятието CEREALES UTRERA, S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Фураж и слама, Straw, и Фураж и слама. Седалището му е в/ъв Utrera, Испания.

  2. IBERICA TRAVEL AND INCOMING SOLUTIONS SL

    Испания

    Предприятието IBERICA TRAVEL AND INCOMING SOLUTIONS SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  1. PATATAS PACO ALVAREZ S.L.

    Испания

    Предприятието PATATAS PACO ALVAREZ S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nerja, Испания.

  2. HEADLAND TRADING SL

    Испания

    Предприятието HEADLAND TRADING SL, e Multi-Category, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Земеделие - внос-износ, fresh fruit, и dates. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  3. SAHIGO INTERNATIONAL TRADERS & EUROPEAN BROKERS, S.L.

    Испания

    Предприятието SAHIGO INTERNATIONAL TRADERS & EUROPEAN BROKERS, S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Palmones, Испания.

  4. JUAN ANDRES LUCAS

    Испания

    Предприятието JUAN ANDRES LUCAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cieza-Murcia, Испания.

  5. SAT N 9.888 IMPERIO.

    Испания

    Предприятието SAT N 9.888 IMPERIO., e Търговец на едро, и работи в сферата на Чесън. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, БИОЛОГИЧЕСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО, organic agricultural products, Земеделие - внос-износ, purple garlic, и БИОЛОГИЧЕСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО. Седалището му е в/ъв Benejuzar, Испания.

  6. AGRICHEAP SLU

    Испания

    Предприятието AGRICHEAP SLU, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на tree ties for forestry, agricultural nets, vineyard poles, и Plantations. Седалището му е в/ъв Puzol, Испания.

  7. MENGIS EXPORT SL

    Испания

    Предприятието MENGIS EXPORT SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Пресни зеленчуци, и Пресни зеленчуци. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

  8. MFT LDA

    Испания

    Предприятието MFT LDA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на construction of infrastructures for housing construction. Седалището му е в/ъв Malga, Испания.

  1. EXPORTADORA DEL ALJARAFE S.L.

    Испания

    Предприятието EXPORTADORA DEL ALJARAFE S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Siviglia, Испания.

  2. SABA PACIFIC LTD

    Испания

    Предприятието SABA PACIFIC LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Barcelona, Spain, Испания.

  3. CÍTRICOS DE PALMA S.L

    Испания

    Предприятието CÍTRICOS DE PALMA S.L, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit & vegetables. Седалището му е в/ъв Córdoba, Испания.

  4. WWM SUPPLY S.L.

    Испания

    Предприятието WWM SUPPLY S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh fruit, и fresh vegetables. Седалището му е в/ъв Alicante, Испания.

  5. VICTOR & VICTOR AGRÍCOLA S.L.

    Испания

    Предприятието VICTOR & VICTOR AGRÍCOLA S.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на garlic, и packaged garlic. Седалището му е в/ъв Bigastro, Испания.

  6. GLOBALIA FOODS, S. L.

    Испания

    Предприятието GLOBALIA FOODS, S. L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на preserved foodstuffs, и oil. Седалището му е в/ъв Molina de Segura, Испания.

  7. AZ TRADING

    Испания

    Предприятието AZ TRADING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit and vegetable seeds for growers, palm seedlings, flower seeds and fruit plants, и acacia seedlings. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

  8. GEA SUR IMPORT SI

    Испания

    Предприятието GEA SUR IMPORT SI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

  9. FRIFRUIT S.A.T.

    Испания

    Предприятието FRIFRUIT S.A.T., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Mollerussa, Испания.

  10. LIVE BIO HEMP SL

    Испания

    Предприятието LIVE BIO HEMP SL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Mataró, Испания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Земеделие - внос-износ - Търговец На Едро - Испания

Брой резултати

143 Фирми