• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

Резултати за

Конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

ИталияБари и ПулияДоставчик на услуги
  1. WEB JOB TRADE S.R.L.S.

    Италия

    Предприятието WEB JOB TRADE S.R.L.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на office rental, renting of meeting-rooms, conference hall rental, и business hotel. Седалището му е в/ъв Lecce, Италия.

  2. VILLA TORRE QUARTO S.R.L.

    Италия

    Предприятието VILLA TORRE QUARTO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Хотели и ресторанти, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Хотели и ресторанти. Седалището му е в/ъв Cerignola, Италия.

  3. FIORE VIAGGI DI FIORE NICOLANGELO & C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието FIORE VIAGGI DI FIORE NICOLANGELO & C. S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Коли с шофьор под наем, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Коли с шофьор под наем. Седалището му е в/ъв Terlizzi, Италия.

  4. HOTEL SALA RICEVIMENTI VILLA MARIA DI CONSERVA ANGELA E F.LLI S.N.C.

    Италия

    Предприятието HOTEL SALA RICEVIMENTI VILLA MARIA DI CONSERVA ANGELA E F.LLI S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Офисно оборудване - машини и техника, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Офисно оборудване - машини и техника, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Crispiano, Италия.

  5. VILLA MENELAO S.R.L.

    Италия

    Предприятието VILLA MENELAO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Хотели и ресторанти, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Хотели и ресторанти. Седалището му е в/ъв Turi, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ELLERRE CENTRE

    Италия

    Предприятието ELLERRE CENTRE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Организиране на семинари и конгреси, Конгресни и семинарни зали, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Bari, Италия.

  2. GIARDINO DEL MAGO S.N.C. DI DI NUNNO FRANCO NUNZIO E C.

    Италия

    Предприятието GIARDINO DEL MAGO S.N.C. DI DI NUNNO FRANCO NUNZIO E C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Хотели и ресторанти, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Хотели и ресторанти. Седалището му е в/ъв Canosa Di Puglia, Италия.

  3. PUGLIA EVER AFTER

    Италия

    Предприятието PUGLIA EVER AFTER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Martina Franca, Италия.

  4. MADONNA DEGLI ANGELI S.R.L.

    Италия

    Предприятието MADONNA DEGLI ANGELI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Зали за празници и приеми, и Зали за празници и приеми. Седалището му е в/ъв Monte Sant'angelo, Италия.

  5. VINCENZO MAGLIO S.R.L.

    Италия

    Предприятието VINCENZO MAGLIO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Захарни изделия без шоколад. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Maglie, Италия.

  1. CENTRO ITALIANO CONGRESSI CIC SUD S.R.L.

    Италия

    Предприятието CENTRO ITALIANO CONGRESSI CIC SUD S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Организиране на семинари и конгреси, Конгресни и семинарни зали, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Bari, Италия.

  2. RISTORANTE ZONNO

    Италия

    Предприятието RISTORANTE ZONNO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Ресторантска дейност, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Bari, Италия.

  1. PALAZZO GUASTAMACCHIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието PALAZZO GUASTAMACCHIA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Хотели и ресторанти, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Хотели и ресторанти. Седалището му е в/ъв Terlizzi, Италия.

  2. CIRIELLO GIUSEPPE

    Италия

    Предприятието CIRIELLO GIUSEPPE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Хотели и ресторанти, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Хотели и ресторанти. Седалището му е в/ъв Altamura, Италия.

  3. ANTICA MASSERIA RELAIS-DIMORA MAZZARO DI TATEO R

    Италия

  4. RISLONGA S.R.L.

    Италия

  5. AGORA' S.R.L.

    Италия

  6. RELAIS IL SANTISSIMO

    Италия

  7. TECNOCOM ITALIA

    Италия

  8. AMBASSADOR SALE RICEVIMENTI S.R.L.

    Италия

  1. PREMIER S.R.L.

    Италия

  2. VILLA FANO DEL POGGIO S.R.L.

    Италия

  3. CASTELLO MARCHIONE S.R.L.

    Италия

  4. VILLA ELDA S.R.L.

    Италия

  5. PROMOTER IN EVENTI S.R.L.

    Италия

  6. TENUTA MONTIRO' S.R.L.

    Италия

  7. MEETING PLANNER S.R.L.

    Италия

  8. MAGLIE SALUS POLIAMBULATORIO

    Италия