• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • рационализации- реорганизация- сливания

Резултати за

Рационализации- реорганизация- сливания

ИталияБари и ПулияДоставчик на услуги
  1. PARTNER DI V.CORDELLA & C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието PARTNER DI V.CORDELLA & C. S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Lecce, Италия.

  2. SPEDICATO DOTT. GIUSEPPE

    Италия

    Предприятието SPEDICATO DOTT. GIUSEPPE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Arnesano, Италия.

  3. ATT-ASSISTENZA TECNICA AL TERZIARIO BRINDISI SOCIETA' CONSORTILE A RESPONSABILITA' LIMITATA

    Италия

    Предприятието ATT-ASSISTENZA TECNICA AL TERZIARIO BRINDISI SOCIETA' CONSORTILE A RESPONSABILITA' LIMITATA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Brindisi, Италия.

  4. ESPERIENZA MADE IN ITALY S.R.L.

    Италия

    Предприятието ESPERIENZA MADE IN ITALY S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Santeramo In Colle, Италия.

  5. GIOJA E ASSOCIATI DI PIETRO GIOJA & C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието GIOJA E ASSOCIATI DI PIETRO GIOJA & C. S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Putignano, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SERVIZI ALLE IMPRESE D'ANNUNZIO

    Италия

    Предприятието SERVIZI ALLE IMPRESE D'ANNUNZIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Crispiano, Италия.

  2. GE.DA. CONSULTING S.A.S.

    Италия

    Предприятието GE.DA. CONSULTING S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Conversano, Италия.

  3. ZEMA S.A.S. DI MAGGIULLI FRANCESCA C.

    Италия

    Предприятието ZEMA S.A.S. DI MAGGIULLI FRANCESCA C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Leverano, Италия.

  4. STRATEGIE D'IMPRESA

    Италия

    Предприятието STRATEGIE D'IMPRESA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Altamura, Италия.

  5. SCRIMIERI DAVIDE

    Италия

    Предприятието SCRIMIERI DAVIDE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Cutrofiano, Италия.

  1. GEFORM S.R.L.

    Италия

  2. ISOLA CIRO

    Италия

  1. MARINO' LUIGI

    Италия

  2. LUIMAR DI MARCELLO MANZO

    Италия

  3. TONDO CONSULTING S.R.L.

    Италия

  4. HISKILL UNITY 3 S.R.L.

    Италия

  5. SCA SERVICE SOCIETA' COOPERATIVA SOCIALE

    Италия

  6. CONSULENTI AZIENDALI ASSOCIATI

    Италия

  7. DRIVERS S.R.L.

    Италия

  8. PUGLIA SVILUPPO S.P.A.

    Италия

  1. CENTRO DISABILI L' ALBERO DEI DESIDERI

    Италия

  2. SIMONE MIRKO

    Италия

  3. SERVIZI DI INFORMAZIONE E LAVORO S.R.L.

    Италия

  4. STRATEGIE & SVILUPPO D'IMPRESA S.R.L.

    Италия

  5. VAT ITALIA S.R.L.

    Италия

  6. EUROCONSAP S.R.L. A SOCIO UNICO

    Италия

  7. GI.PA. S.R.L.

    Италия

  8. KRATOS S.R.L.

    Италия

  9. VALUE ADVISOR S.R.L.

    Италия

  10. STUDIO CO.GI.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно