• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • текстил - машини за предварително обработване- предене и тъкане

Резултати за

Текстил - машини за предварително обработване- предене и тъкане

ИталияВенеция и Венеция
  1. PROMATEX ITALIA SRL

    Италия

    Предприятието PROMATEX ITALIA SRL, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на textile machinery, machines and equipment for finishing yarn, и textile winders. Седалището му е в/ъв Montecchio Maggiore, Италия.

  2. COMES ITALIA S.A.S. DI DALLE MOLLE MORENO & C.

    Италия

    Предприятието COMES ITALIA S.A.S. DI DALLE MOLLE MORENO & C., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Torrebelvicino, Италия.

  3. ARTEX S.R.L.

    Италия

    Предприятието ARTEX S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пасмантерия, бродерия и тюл. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Thiene, Италия.

  4. TRIVENETA GRANDI IMPIANTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието TRIVENETA GRANDI IMPIANTI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Schio, Италия.

  5. COLOR SERVICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието COLOR SERVICE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Dueville, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BISIO OFFICINE

    Италия

    Предприятието BISIO OFFICINE, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Santorso, Италия.

  2. FABOTEX TECNOLOGY S.R.L.

    Италия

    Предприятието FABOTEX TECNOLOGY S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Schio, Италия.

  3. BELLON SILVIO LUCA & C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието BELLON SILVIO LUCA & C. S.N.C., и работи в сферата на Вълнени фланели и пуловери. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Castelfranco Veneto, Италия.

  4. MAGLIFICIO MARANGONI

    Италия

    Предприятието MAGLIFICIO MARANGONI, e Подизпълнител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bergantino, Италия.

  5. GE.MA.TA. S.P.A.

    Италия

    Предприятието GE.MA.TA. S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Кожи и кожени изделия - машини за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Trissino, Италия.

  1. OFFICINE CASELLA S.R.L.

    Италия

    Предприятието OFFICINE CASELLA S.R.L., и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Montebelluna, Италия.

  2. DIELLE DI LUIGI DALLA TORRE

    Италия

    Предприятието DIELLE DI LUIGI DALLA TORRE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ponte Di Piave, Италия.

  1. PLANETA TEXTILEMACHINE DI TREVISAN ANDREA

    Италия

  2. SIPE TECNOLOGIE S.R.L.

    Италия

  3. BOLCATO EMPORIO S.R.L.

    Италия

  4. REVOMEC S.R.L.

    Италия

  5. SEIATECH S.R.L.

    Италия

  6. MACCHINE TESSILI S.R.L.

    Италия

  7. SPEROTTO RIMAR S.R.L.

    Италия

  8. ZANCHIN MAURO

    Италия

  1. MATEX S.R.L.

    Италия

  2. VENICE GROUP S.R.L.

    Италия

  3. MANEA TEXTILE S.R.L.

    Италия

  4. MICROFORATURA S.R.L.

    Италия

  5. B & B DI BORSOI MICHELE

    Италия

  6. M.T.V. S.R.L.

    Италия