• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - дърво

Резултати за

Внос-износ - дърво - Италия

Италия
  1. LA TERRA MASSIMO S.R.L

    Италия

    Предприятието LA TERRA MASSIMO S.R.L, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Седалището му е в/ъв Gela, Италия.

  2. ROMA ART SRL

    Италия

    Предприятието ROMA ART SRL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Освен това развива дейност и в сферата на period furniture, porcelain flowers, panel wire, и bronze. Седалището му е в/ъв Fiumicino, Италия.

  3. TECNOCOM SRL

    Италия

    Предприятието TECNOCOM SRL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Освен това развива дейност и в сферата на construction material mixers, и cranes. Седалището му е в/ъв Palosco, Италия.

  4. DADO SRL

    Италия

    Предприятието DADO SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Седалището му е в/ъв Piansano, Италия.

  5. L&N GROUP

    Италия

    Предприятието L&N GROUP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Освен това развива дейност и в сферата на wood for pizza restaurants, firewood, pallet wood, и Pellet heating. Седалището му е в/ъв Muggia, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CABEX CO. S.R.L.

    Италия

    Предприятието CABEX CO. S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Седалището му е в/ъв Piscina, Италия.

  2. BASSO LEGNAMI SRL

    Италия

    Предприятието BASSO LEGNAMI SRL, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Освен това развива дейност и в сферата на teak. Седалището му е в/ъв Rovasenda, Италия.

  3. POLANDWOOD

    Италия

    Предприятието POLANDWOOD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Освен това развива дейност и в сферата на Garden decorations. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  4. GLOBALLEGNO

    Италия

    Предприятието GLOBALLEGNO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Седалището му е в/ъв colico, Италия.

  5. NEW ENERGY SRL-S

    Италия

    Предприятието NEW ENERGY SRL-S, e Разпространител, и работи в сферата на Дърва за горене. Освен това развива дейност и в сферата на Дървени въглища, Внос-износ - дърво, Дървени въглища, и Внос-износ - дърво. Седалището му е в/ъв Castelnuovo Scrivia, Италия.

  1. DE CAMPO SAS

    Италия

    Предприятието DE CAMPO SAS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Освен това развива дейност и в сферата на experience using computer systems, и sales services. Седалището му е в/ъв Baldissero Torinese, Италия.

  2. ELLADE PELLET

    Италия

    Предприятието ELLADE PELLET, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Седалището му е в/ъв Lenta, Италия.

  1. TAVELLA GIORGIO & FIGLI SNC

    Италия

    Предприятието TAVELLA GIORGIO & FIGLI SNC, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Освен това развива дейност и в сферата на work timber, и laminar material for door and window frames. Седалището му е в/ъв Sommariva del Bosco, Италия.

  2. BIASOTTO ROBERTO SRL

    Италия

    Предприятието BIASOTTO ROBERTO SRL, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Седалището му е в/ъв Brugnera, Италия.

  3. DERE S.R.L.S.

    Италия

    Предприятието DERE S.R.L.S., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Седалището му е в/ъв Silea, Италия.

  4. GLOBAL SERVUCE SRL

    Италия

    Предприятието GLOBAL SERVUCE SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Седалището му е в/ъв Carmignano Di Brenta, Италия.

  5. JDCTRADING SRL

    Италия

    Предприятието JDCTRADING SRL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Освен това развива дейност и в сферата на pellet granulators. Седалището му е в/ъв Pistoia, Италия.

  6. TRANSACTA DI CARLO BRUNI & C. - S.N.C.

    Италия

  7. MIDA TESSILE

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието MIDA TESSILE, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Мода - стилисти, Тъкани, Пуловери, Мъжки дрехи, Трикотаж, Текстил - внос-износ, knitwear factory, и custom knitwear. Седалището му е в/ъв Barletta, Италия.

  8. AZIENDA AGROALIMENTARE LA VENETA

    Италия

    Verified by europages badge

    Предприятието AZIENDA AGROALIMENTARE LA VENETA, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, fruit and vegetable wholesaler, salad, Freschezza che piace, Fruits import export, ecological products, fruit export, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и adult vegetables. Седалището му е в/ъв Loreggia, Италия.

  1. ATLAFIC ITALIA S.R.L.

    Италия

  2. W.L. GORE & ASSOCIATI S.R.L.

    Италия

  3. UNITED INDUSTRIES S.R.L.

    Италия

  4. LINEA 1 S.R.L.

    Италия

  5. ITAL EXPORT MARMI E GRANITI S.R.L.

    Италия

  6. EKFORD EUROPA S.A.S. DI KHAFIZOV VIL & C.

    Италия

  7. SALA GROUP S.R.L.

    Италия

  8. PETA D.O.O

    Италия

  9. ITALIA IMPRESA S.R.L.

    Италия

    Предприятието ITALIA IMPRESA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство, цветарство - внос-износ, Животновъдство - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, и Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв San Benedetto Del Tronto, Италия.

  10. ANDREA ANSELMI & C. S.R.L.

    Италия

    Предприятието ANDREA ANSELMI & C. S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, Земеделие - внос-износ, Житни растения и зърнени храни, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Magliano De' Marsi, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Внос-износ - дърво - Италия

Брой резултати

1145 Фирми