• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - мебелно обзавеждане

Резултати за

Внос-износ - мебелно обзавеждане - Италия

Италия
  1. INTERIORS ITALY SRL

    Италия

    Предприятието INTERIORS ITALY SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на fitting out luxury yachts, и interior architecture. Седалището му е в/ъв Serravalle, Италия.

  2. GLOBEX TRADE SRL

    Италия

    Предприятието GLOBEX TRADE SRL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Pesaro, Италия.

  3. ARREDAMENTI MAURIZI

    Италия

    Предприятието ARREDAMENTI MAURIZI, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Montecosaro Scalo, Италия.

  4. MIRANDOLA NICOLA E CRISTIANO SNC

    Италия

    Предприятието MIRANDOLA NICOLA E CRISTIANO SNC, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на custom-made furniture, и wholesale of furniture. Седалището му е в/ъв Castagnaro, Италия.

  5. TALEIA SRL

    Италия

    Предприятието TALEIA SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на italian furniture, Office fit-out, furnishings, и furniture for hotels, catering and public premises. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. B.B.F. SPA

    Италия

    Предприятието B.B.F. SPA, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Giussano, Италия.

  2. IDROPROFESSIONAL

    Италия

    Предприятието IDROPROFESSIONAL, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на bathroom furnishings, shower cabinet with hydromassage, shower stalls, и custom-made bathroom furnishings. Седалището му е в/ъв Canicatti, Италия.

  3. CASETTE ITALIA

    Италия

    Предприятието CASETTE ITALIA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на prefabricated chalets, и wooden garden sheds. Седалището му е в/ъв Bergamo, Италия.

  4. GIESSE SOLUZIONI SAS

    Италия

    Предприятието GIESSE SOLUZIONI SAS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на furnishings, clothing shop shopfitting, и office and store furnishings. Седалището му е в/ъв Ceggia, Италия.

  5. TRUE VIETNAM SRL

    Италия

    Предприятието TRUE VIETNAM SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Merate, Италия.

  1. FAMAR S.R.L.

    Италия

    Предприятието FAMAR S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Cassago Brianza, Италия.

  2. SPACE O - REALIZZAZIONE CENTRI BENESSERE E HOME SPA

    Италия

    Предприятието SPACE O - REALIZZAZIONE CENTRI BENESSERE E HOME SPA, e Производител, и работи в сферата на Здраве и възстановяване. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане, fitness centre, и Внос-износ - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Lugagnano Di Sona, Италия.

  1. PEZZANI HOME COLLECTION

    Италия

    Предприятието PEZZANI HOME COLLECTION, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Fidenza, Италия.

  2. KLEPPECK DESIGN

    Италия

    Предприятието KLEPPECK DESIGN, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Trieste, Италия.

  3. BIZZARRI S.R.L.

    Италия

    Предприятието BIZZARRI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Foligno, Италия.

  4. LINEA VERDE GIARDINO

    Италия

    Предприятието LINEA VERDE GIARDINO, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на furnishings, и supply of bar fittings. Седалището му е в/ъв Lecce, Италия.

  5. CARRINO DESIGN

    Италия

    Предприятието CARRINO DESIGN, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Manduria, Италия.

  6. HOME AND DREAMS ITALIA

    Италия

    Предприятието HOME AND DREAMS ITALIA, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на furnishing, furniture and carpets sectors, и kitchens. Седалището му е в/ъв Monteciccardo, Италия.

  7. PLASTEC SRL

    Италия

    Предприятието PLASTEC SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на maintenance and restructuring works, и scenery for cinematography. Седалището му е в/ъв Fucecchio, Италия.

  8. INTERNATIONAL TARDING SRL

    Италия

    Предприятието INTERNATIONAL TARDING SRL, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Benevento, Италия.

  1. SILOG SOC. COOP. A.R.L.

    Италия

    Предприятието SILOG SOC. COOP. A.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на small electrical goods for the kitchen. Седалището му е в/ъв Vimercate, Италия.

  2. GOODS AND CRAFT

    Италия

    Предприятието GOODS AND CRAFT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на design, и furnishing design. Седалището му е в/ъв Procida, Италия.

  3. NUOVARREDO SRL

    Италия

    Предприятието NUOVARREDO SRL, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Francavilla Fontana (Br), Италия.

  4. TOBEWORKING ITALIA

    Италия

    Предприятието TOBEWORKING ITALIA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на bathroom furnishings. Седалището му е в/ъв Asolo, Италия.

  5. MEBITUR

    Италия

    Предприятието MEBITUR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на furniture factory, и interior design. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  6. OLD STYLE

    Италия

    Предприятието OLD STYLE, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  7. IUDICIDESIGN

    Италия

    Предприятието IUDICIDESIGN, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на hotel, и interior furnishing. Седалището му е в/ъв Martina Franca, Италия.

  8. EFFEDI S.R.L. S-OFFICE

    Италия

    Предприятието EFFEDI S.R.L. S-OFFICE, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на office furniture, и office chairs. Седалището му е в/ъв Motta di Livenza, Италия.

  9. LUBIAN HOME ITALIA

    Италия

    Предприятието LUBIAN HOME ITALIA, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на furnishings, и furnishing design. Седалището му е в/ъв S.agata Dei Goti, Италия.

  10. DITTA BORGHETTI ANTONIO S.N.C

    Италия

    Предприятието DITTA BORGHETTI ANTONIO S.N.C, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Rometta, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно