• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • текстил - внос-износ

Резултати за

Текстил - внос-износ - Доставчик На Услуги - Италия

ИталияДоставчик на услуги
  1. ETRURIA & ZETEMA S.R.L.

    Италия

    Предприятието ETRURIA & ZETEMA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  2. PARTENOPE TEX SRL

    Италия

    Предприятието PARTENOPE TEX SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Used shoes, и used clothing. Седалището му е в/ъв Vitulazio, Италия.

  3. BULWEE SRLS

    Италия

    Предприятието BULWEE SRLS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на hotel linen, Hotel Bedlinen, promotional clothing, и sheet and pillow-case hire and washing. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  4. 4SEASON.IT

    Италия

    Предприятието 4SEASON.IT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, clothing production, clothes stocks, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  5. S.M.A. TESSILE S.R.L.

    Италия

    Предприятието S.M.A. TESSILE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, clothes, used clothing, Облекло - внос-износ, и Clothes - recovery and recycling. Седалището му е в/ъв Caserta, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LOFAM S.R.L.

    Италия

  2. STARMET S.R.L.

    Италия

  3. AMBROSINO

    Италия

  4. GIUSEPPE PALMIERI S.R.L.

    Италия

  5. ALBA TRADING S.R.L.

    Италия

  1. NACATUR INTERNATIONAL S.R.L.

    Италия

  2. DKL S.R.L.

    Италия

  1. WORLD ONLINE S.R.L.

    Италия

  2. BROKER & BROKER S.R.L.

    Италия

  3. NATIONAL FOOD COMPANY S.R.L.

    Италия

  4. GIORGIO CATTINI S.R.L.

    Италия

  5. BELMA DI BONELLO ENNIO & C. S.A.S.

    Италия

  6. ITALDIDRA S.R.L.

    Италия

  7. HOYER ITALIA S.R.L.

    Италия

  8. CGK SOLUTIONS S.R.L.

    Италия

  1. PICCOLO ALESSANDRO

    Италия

  2. SCHIAVONE GROUP S.R.L.

    Италия

    Предприятието SCHIAVONE GROUP S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Palagiano, Италия.

  3. GROSSETO EXPORT

    Италия

    Предприятието GROSSETO EXPORT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Grosseto, Италия.

  4. AGESCO S.R.L.

    Италия

    Предприятието AGESCO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  5. RISA TRADING S.R.L.

    Италия

    Предприятието RISA TRADING S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  6. SITAL TRADING S.R.L.

    Италия

  7. SMITEX S.R.L.

    Италия

  8. TMK ITALIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието TMK ITALIA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lecco, Италия.

  9. IWI TRADING S.A.S. DI GUO TONGJIN & C.

    Италия

  10. GLOBAL TRADING S.R.L.

    Италия

    Предприятието GLOBAL TRADING S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Somma Vesuviana, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Текстил - внос-износ - Доставчик На Услуги - Италия

Брой резултати

366 Фирми