• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • информатика - микро-компютри

Резултати за

Информатика - микро-компютри

ИталияКатандзаро и КалабрияДоставчик на услуги
  1. MULTISOFT S.R.L.

    Италия

    Предприятието MULTISOFT S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - микро-компютри, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - микро-компютри, и Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Catanzaro, Италия.

  2. ITALSISTEMI S.R.L.

    Италия

  3. CONSIGLIO GIOVANNI

    Италия

  4. DATA SYSTEM INFORMATICA DI ASCIONE ANTONIO& C. S.A.S.

    Италия

  5. MULTIMEDIA S.A.S. DI PIZZO MAURIZIO E C.

    Италия

    Предприятието MULTIMEDIA S.A.S. DI PIZZO MAURIZIO E C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Информатика - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Amantea, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. XPOINT INFORMATIC CENTER DI GARGANO LUIGI

    Италия

    Предприятието XPOINT INFORMATIC CENTER DI GARGANO LUIGI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Информатика - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Gioiosa Ionica, Италия.

  2. QUATTROK S.R.L.

    Италия

  3. KIBERNETES S.R.L.

    Италия

  4. GUERRISI GIOVANNI

    Италия

    Предприятието GUERRISI GIOVANNI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Информатика - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Laureana Di Borrello, Италия.

  5. MIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието MIA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - записващи устройства, Информатика - артикули и принадлежности, и Информатика - записващи устройства. Седалището му е в/ъв Reggio Calabria, Италия.

  1. LIDOPROGRESS S.R.L.

    Италия

  2. NEW-BIT

    Италия

    Предприятието NEW-BIT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информационни системи, консултантски услуги, и Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв CROTONE, Италия.

  1. J.SANDS S.R.L.

    Италия

  2. CHR SYSTEMS S.A.S. DI CHIARELLO CRISTINA & C.

    Италия

    Предприятието CHR SYSTEMS S.A.S. DI CHIARELLO CRISTINA & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информационни системи, консултантски услуги, и Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Nocera Terinese, Италия.

  3. VT SOLUTION & CONSULTING S.R.L.

    Италия

    Предприятието VT SOLUTION & CONSULTING S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информационни системи, консултантски услуги, и Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Cosenza, Италия.

  4. FC INFORMATICA S.A.S. DI FRANCHINO PERRI & C.

    Италия

  5. TECH YOUR LIFE DI NERI ANTONINO

    Италия

    Предприятието TECH YOUR LIFE DI NERI ANTONINO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информационни системи, консултантски услуги, и Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Melito Porto Salvo, Италия.

  6. RECOGNIFORM TECHNOLOGIES S.P.A.

    Италия

  7. ALMA S.R.L.

    Италия

  8. AUTOMATION ENGINEERING INNOVATION S.R.L.

    Италия

  1. INFOSYSTEMS S.R.L.

    Италия

  2. DATA SERVICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието DATA SERVICE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информационни системи, консултантски услуги, и Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Amantea, Италия.

  3. E WAY ENTERPRISE BUSINESS SOLUTIONS S.R.L.

    Италия

  4. PEGASOFT S.R.L.

    Италия

  5. EVO PROGETTI S.R.L.

    Италия

  6. GATEWAY INFORMATICA S.R.L.

    Италия

  7. CONCESSONARIA OLIVETTI DI BELSITO FRANCESCO

    Италия

  8. NET POINT KENAN

    Италия

  9. ZENIX S.R.L.

    Италия

  10. VALUETECH S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно