• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • рационализации- реорганизация- сливания

Резултати за

Рационализации- реорганизация- сливания

ИталияКатандзаро и Калабрия
  1. S & D SERVICE & DEVELOPEMENT

    Италия

    Предприятието S & D SERVICE & DEVELOPEMENT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Crotone, Италия.

  2. PROIM S.R.L.

    Италия

    Предприятието PROIM S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Rende, Италия.

  3. ALFA 21 S.N.C.

    Италия

    Предприятието ALFA 21 S.N.C., и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Crotone, Италия.

  4. AFG S.R.L.

    Италия

    Предприятието AFG S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Cosenza, Италия.

  5. STUDIO CONSULT

    Италия

    Предприятието STUDIO CONSULT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Locri, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ZIZZA CHIARA

    Италия

    Предприятието ZIZZA CHIARA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Crotone, Италия.

  2. ORIZON MARITIMAS ITALIA S.A.R.L.

    Италия

    Предприятието ORIZON MARITIMAS ITALIA S.A.R.L., и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Montebello Ionico, Италия.

  3. GIOVE S.R.L.

    Италия

    Предприятието GIOVE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Cosenza, Италия.

  4. ASTER CONSULT S.R.L.

    Италия

    Предприятието ASTER CONSULT S.R.L., и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв San Ferdinando, Италия.

  5. BIOTECH SOC. COOP. A R. L.

    Италия

    Предприятието BIOTECH SOC. COOP. A R. L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Caraffa Di Catanzaro, Италия.

  1. SANZI GIOVANNI

    Италия

    Предприятието SANZI GIOVANNI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Crosia, Италия.

  2. STUDIO BELGA DI GAETANO BELLANTONE

    Италия

  1. JOBOP SRLS

    Италия

  2. FERRAMONTI HOTEL S.R.L.

    Италия

  3. MP CONSULTING S.R.L.

    Италия

  4. DEKMATIS S.N.C. DI SANDRO TURANO & C.

    Италия

  5. CONSORZIO DEL CENTRO COMMERCIALE LA TORRE

    Италия

  6. TOURLIFE S.R.L.

    Италия

  7. SILA

    Италия

  8. A M D INTERNATIONAL S.R.L.

    Италия

  1. PIZZICHEMI ORSOLA

    Италия

  2. AGATOS PROMOZIONE E SVILUPPO S.R.L.

    Италия

  3. STUDIO ASSOCIATO BUCCHINO

    Италия

  4. PROGEAN S.R.L.

    Италия

  5. TRASFORMAZIONE SOCIALE S.R.L.

    Италия

  6. EURIM S.R.L.

    Италия

  7. GAL TERRE LOCRIDEE

    Италия

  8. G.A.L. KTOTON

    Италия

  9. KAIROS M&C MANAGER&CONSULTING S.R.L.

    Италия

  10. CARUSO ROBERTA

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно