• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • грижи за градината- градинарство- цветари - техника и пособия

Резултати за

Грижи за градината- градинарство- цветари - техника и пособия

ИталияМилано и ЛомбардияПроизводител
  1. ERBA SINTETICA 24

    Италия

    Предприятието ERBA SINTETICA 24, e Производител, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на synthetic grass, synthetic grass for sports facilities, garden items, и football fields with artificial turf. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  2. PLASTEC S.R.L.

    Италия

    Предприятието PLASTEC S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на articles for florists. Седалището му е в/ъв Palestro, Италия.

  3. CASTELFLORA

    Италия

    Предприятието CASTELFLORA, e Производител, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на garden creations. Седалището му е в/ъв Olgiate Comasco, Италия.

  4. VERDEVIP S.R.L.

    Италия

    Предприятието VERDEVIP S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Празници - принадлежности и украса. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Изкуствени растения, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Изкуствени растения. Седалището му е в/ъв Ponteranica, Италия.

  5. STEA

    Италия

    Предприятието STEA, e Производител, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Силажорезачки, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Силажорезачки. Седалището му е в/ъв Trescore Balneario, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PLASTOPAK S.R.L.

    Италия

    Предприятието PLASTOPAK S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Хранителни опаковки, Пластмаси - опаковки, и Хранителни опаковки. Седалището му е в/ъв Dorno, Италия.

  2. IBEA (S.P.A.)

    Италия

    Предприятието IBEA (S.P.A.), e Производител, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Градински инструменти, и Градински инструменти. Седалището му е в/ъв Luisago (CO), Италия.

  3. ZAMBELLI PAOLO

    Италия

  4. VERGANI ANGELO & C.

    Италия

  5. DITTA SPAZIO VERDE S.D.F. DI GARBINI & C.

    Италия

  1. MARAZZINI ERNESTO (S.P.A.)

    Италия

  2. RESINE ISOLANTI O. DIENA S.R.L.

    Италия

  1. NEGRI S.R.L.

    Италия

  2. SOCIETA' RE-BE COSTRUZIONI IN MATERIALI FERROSI

    Италия

  3. VILLA & SPREAFICO

    Италия