• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • студия - телевизия- кино

Резултати за

Студия - телевизия- кино

ИталияМилано и ЛомбардияПроизводител
  1. ALTO VERBANO S.R.L.

    Италия

    Предприятието ALTO VERBANO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение. Освен това развива дейност и в сферата на Филми - продукция, Студия - телевизия, кино, Филми - продукция, и Студия - телевизия, кино. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  2. LIGHT HOUSE FILM S.R.L.

    Италия

    Предприятието LIGHT HOUSE FILM S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение. Освен това развива дейност и в сферата на Филми - продукция, Студия - телевизия, кино, Филми - продукция, и Студия - телевизия, кино. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  3. SCREENPLAY S.R.L.

    Италия

    Предприятието SCREENPLAY S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение. Освен това развива дейност и в сферата на Филми - продукция, Студия - телевизия, кино, Филми - продукция, и Студия - телевизия, кино. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  4. BRW FILMLAND S.R.L.

    Италия

    Предприятието BRW FILMLAND S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение. Освен това развива дейност и в сферата на Филми - продукция, Студия - телевизия, кино, Филми - продукция, и Студия - телевизия, кино. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  5. GRINDER IDEAS PRODUCTION ENTERTAINMENT S.R.L.

    Италия

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MEDIA 88 S.R.L.

    Италия

  2. STUDIO FERRANTE APORTI S.R.L.

    Италия

  3. ORLANDO FILM S.R.L.

    Италия

  4. MILANO PRODUZIONI S.R.L.

    Италия

  5. EDUCATIONALVIDEO CINEHOLLYWOOD S.R.L.

    Италия

  1. LUCERE FILM S.R.L.

    Италия

  2. COW & BOYS S.R.L.

    Италия

  1. TEATRO 3 S.R.L.

    Италия

  2. MOVIE MAGIC INTERNATIONAL S.R.L.

    Италия

    Предприятието MOVIE MAGIC INTERNATIONAL S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Управления по рекламата. Освен това развива дейност и в сферата на Телевизия - управления по рекламата, Кино - управления по рекламата, Телевизия - управления по рекламата, и Кино - управления по рекламата. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

Намерете оферта за