• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранителна промишленост- разни производства - машини и техника

Резултати за

Хранителна промишленост- разни производства - машини и техника

ИталияМилано и ЛомбардияПроизводител
  1. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

    Италия

    Verified by europages badge

    Slicer model S220/AF, made in an anodized aluminium alloy makes for fast cleaning and absolute hygiene. The cutting thickness regulator ranges from 0 to 15 mm and is very precise allowing decimal adjustments. The sharpener is easy to assemble, which thus simplifies the user's work and guarantees perfect cutting and product efficiency over time.

  2. BRUNO WOLHFARTH

    Италия

    Предприятието BRUNO WOLHFARTH, e Производител, и работи в сферата на Химическо и фармацевтично производство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, electropumps, systems and equipment for the food and canning industry, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и systems and equipment for producing preserves, marmalades and candied fruit. Седалището му е в/ъв Sordio, Италия.

  3. CB SRL

    Италия

    Предприятието CB SRL, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на spits, electric stoves, industrial spits, и industrial food cooking equipment. Седалището му е в/ъв Bottanuco, Италия.

  4. IRTECH SRL

    Италия

    Предприятието IRTECH SRL, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на cold stores, coolers, proving chambers, и freezing systems. Седалището му е в/ъв Villa Cortese, Италия.

  5. RUSSELL FINEX ITALIA

    Италия

    Предприятието RUSSELL FINEX ITALIA, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Sieving and screening - vibratory, self-cleaning filters, screens, и separators. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FOOD TECHNOLOGY S.R.L.

    Италия

    Предприятието FOOD TECHNOLOGY S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на envelope stuffing machines, cartoning machines, и heat-sealing machines for packing. Седалището му е в/ъв Desenzano Del Garda, Италия.

  2. FARCK SPA

    Италия

    Предприятието FARCK SPA, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, isothermal tanks, systems and equipment for the wine industry, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, и refrigeration plants for ice-cream production. Седалището му е в/ъв Pianengo, Италия.

  3. BERTUZZI FOOD PROCESSING SRL

    Италия

    Предприятието BERTUZZI FOOD PROCESSING SRL, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на systems and equipment for extracting fruit juices, systems and equipment for filtering fruit juices, и fruit juice pasteurisation systems. Седалището му е в/ъв Busto Arsizio, Италия.

  4. BELLINTANI ZENO

    Италия

    Предприятието BELLINTANI ZENO, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мелничарство - машини и техника, stainless steel mixers, proportioning devices for the food industry, Мелничарство - машини и техника, и kneaders and mixers for confectionery. Седалището му е в/ъв San Benedetto Po, Италия.

  5. BRAMBATI S.P.A.

    Италия

    Предприятието BRAMBATI S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Codevilla, Италия.

  1. ERIMAKI

    Италия

    Предприятието ERIMAKI, e Производител, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Paderno Dugnano, Италия.

  2. BIZERBA S.P.A.

    Италия

    Предприятието BIZERBA S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Претегляне и дозиране - инсталации и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Desio, Италия.

  1. ITALO DANIONI S.R.L.

    Италия

    Предприятието ITALO DANIONI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Каменотрошачки и мелачки. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Химическо и фармацевтично производство - машини и техника. Седалището му е в/ъв MILANO, Италия.

  2. EXECUTIVE S.R.L.

    Италия

    Предприятието EXECUTIVE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Какао и шоколад - машини и материал, systems and equipment for the confectionery industry, и Какао и шоколад - машини и материал. Седалището му е в/ъв Pagazzano, Италия.

  3. NOVAPAN S.R.L.

    Италия

    Предприятието NOVAPAN S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Производство на консерви - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Castelli Calepio, Италия.

  4. P.G.M. ENGINEERING S.R.L.

    Италия

    Предприятието P.G.M. ENGINEERING S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Производство на консерви - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cura Carpignano, Италия.

  5. ROLLERMAC S.R.L.

    Италия

    Предприятието ROLLERMAC S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Какао и шоколад - машини и материал, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, и Какао и шоколад - машини и материал. Седалището му е в/ъв Solaro, Италия.

  6. C.M.T. S.R.L.

    Италия

    Предприятието C.M.T. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sovico, Италия.

  7. MANES MACCHINE S.R.L.

    Италия

    Предприятието MANES MACCHINE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Химическо и фармацевтично производство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Каменотрошачки и мелачки, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Каменотрошачки и мелачки. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  8. MAZZETTI RENATO

    Италия

    Предприятието MAZZETTI RENATO, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Какао и шоколад - машини и материал, hot chocolate machines, и Какао и шоколад - машини и материал. Седалището му е в/ъв Tribiano, Италия.

  1. VIANI

    Италия

    Предприятието VIANI, e Производител, и работи в сферата на Производство на консерви - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Машини за белене и рендета, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Машини за белене и рендета. Седалището му е в/ъв Bresso, Италия.

  2. SOREN S.R.L.

    Италия

    Предприятието SOREN S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Производство на консерви - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Машини за белене и рендета, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Машини за белене и рендета. Седалището му е в/ъв Corsico, Италия.

  3. C.E.L. S.R.L.

    Италия

    Предприятието C.E.L. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Автоматизация - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lecco, Италия.

  4. S.I.T.T.I.N.SRL SOCIETA' IMPIANTI TERMO-TECNICI-INDUSTRIALI

    Италия

    Предприятието S.I.T.T.I.N.SRL SOCIETA' IMPIANTI TERMO-TECNICI-INDUSTRIALI, e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cavenago Di Brianza, Италия.

  5. TECNOARDEAENGINEERING S.R.L.

    Италия

    Предприятието TECNOARDEAENGINEERING S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Производство на консерви - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Машини за белене и рендета, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, и Машини за белене и рендета. Седалището му е в/ъв Soncino, Италия.

  6. TECNA S.R.L.

    Италия

    Предприятието TECNA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Производство на консерви - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bregnano, Италия.

  7. TEKNO - ICE SRL

    Италия

    Предприятието TEKNO - ICE SRL, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Седалището му е в/ъв Buccinasco (Mi), Италия.

  8. IWE S.R.L.

    Италия

  9. INTERNATIONAL CLIP S.R.L.

    Италия

  10. TECNOVAC S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Хранителна промишленост- разни производства - машини и техника

Брой резултати

40 Фирми

Категория