• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

Резултати за

Конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

ИталияНеапол и КампанияДоставчик на услуги
  1. VILLA ESPERO EVENTI D'AUTORE

    Италия

    Предприятието VILLA ESPERO EVENTI D'AUTORE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на villafor receptions, wedding receptions, venues for shows and events, и villa for receptions with garden. Седалището му е в/ъв Pozzuoli, Италия.

  2. LA CALLA DI PALLADINO LAURA & C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието LA CALLA DI PALLADINO LAURA & C. S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Minori, Италия.

  3. S.L. SERVICE SNC

    Италия

    Предприятието S.L. SERVICE SNC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на entertainment equipment rental, и fittings for trade fairs, exhibitions and conventions. Седалището му е в/ъв Cercola, Италия.

  4. ANIMANIA ITALIA SRL

    Италия

    Предприятието ANIMANIA ITALIA SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Директен маркетинг, consulting and services for point of sale advertising - major retailing outlets, consulting and services for point of sale advertising, flight attendants, и Директен маркетинг. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  5. ITALIAN EVENT PLANNERS

    Италия

    Предприятието ITALIAN EVENT PLANNERS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на event organisation advice, wedding articles, events organisation agency, и venues for shows and events. Седалището му е в/ъв Pontecagnano Faiano, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VIDEOCOMUNICAZIONE MEDITERRANEA SRL

    Италия

    Предприятието VIDEOCOMUNICAZIONE MEDITERRANEA SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на audiovisual systems, и simultaneous translation device rental. Седалището му е в/ъв Marcianise, Италия.

  2. L'ALTROSERVICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието L'ALTROSERVICE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на audio service. Седалището му е в/ъв San Giorgio a Cremano, Италия.

  3. FORMA COMMUNICATIONS S.R.L.

    Италия

    Предприятието FORMA COMMUNICATIONS S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Панаири и изложения - подреждане на щандове, Офисно оборудване - машини и техника, Панаири и изложения - подреждане на щандове, и Офисно оборудване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  4. NETCONGRESS COMMUNICATION

    Италия

    Предприятието NETCONGRESS COMMUNICATION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на consecutive translation, и tv televoting systems. Седалището му е в/ъв Pozzuoli, Италия.

  5. S.O.GE.M.P. S.R.L.

    Италия

    Предприятието S.O.GE.M.P. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Творческа продукция и разпространение. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Импресарио, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Импресарио. Седалището му е в/ъв Giugliano In Campania, Италия.

  1. LEADER

    Италия

    Предприятието LEADER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Организиране на семинари и конгреси, Конгресни и семинарни зали, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Salerno, Италия.

  2. STUDIODAMA DI D'AMATO ANTONIETTA

    Италия

    Предприятието STUDIODAMA DI D'AMATO ANTONIETTA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Панаири и изложения - подреждане на щандове, Творческа продукция и разпространение, Панаири и изложения - подреждане на щандове, и Творческа продукция и разпространение. Седалището му е в/ъв Ravello, Италия.

  1. TELEMEETING ITALIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието TELEMEETING ITALIA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Организиране на семинари и конгреси, Конгресни и семинарни зали, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  2. MGM CONGRESS S.R.L.

    Италия

    Предприятието MGM CONGRESS S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Организиране на семинари и конгреси, Конгресни и семинарни зали, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  3. VILLA GRANBRURO S.R.L.

    Италия

    Предприятието VILLA GRANBRURO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Зали за празници и приеми, и Зали за празници и приеми. Седалището му е в/ъв Castellammare Di Stabia, Италия.

  4. CONCERTO S.R.L.

    Италия

    Предприятието CONCERTO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Организиране на семинари и конгреси, Конгресни и семинарни зали, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  5. SABET S.R.L.

    Италия

    Предприятието SABET S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторантска дейност, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Ресторантска дейност, и Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

  6. HEAVENTS ENENTS & COMUNICATION S.L. S.R.L.

    Италия

    Предприятието HEAVENTS ENENTS & COMUNICATION S.L. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Творческа продукция и разпространение, Рекламни агенции, Творческа продукция и разпространение, и Рекламни агенции. Седалището му е в/ъв Nocera Inferiore, Италия.

  7. SALONE GRANDI EVENTI

    Италия

    Предприятието SALONE GRANDI EVENTI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Зали за празници и приеми, и Зали за празници и приеми. Седалището му е в/ъв Ascea, Италия.

  8. VILLA SABELLA S.P.A.

    Италия

    Предприятието VILLA SABELLA S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Зали за празници и приеми, commercial event planning, и Зали за празници и приеми. Седалището му е в/ъв Bacoli, Италия.

  1. CSMC WEDDING PLANNER

    Италия

    Предприятието CSMC WEDDING PLANNER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Pagani, Италия.

  2. M.P. CONGRESSI E COMUNICAZIONE S.R.L.

    Италия

  3. SORRENTO SUNLAND S.R.L.

    Италия

  4. GRUPPO SASSI

    Италия

  5. ALL YOU WANT

    Италия

  6. VILLA FEANDA S.R.L.

    Италия

  7. VILLA MARIA S.R.L.

    Италия

  8. HOLIDAY SAS DI PASQUALE MAURIELLO E C.

    Италия

  9. YOLO EVENTS S.R.L.

    Италия

  10. LA VELA CLUB DI CARMINE DI PRISCO & C. S.A.S.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно