• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

Резултати за

Конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

ИталияПалермо и СицилияДоставчик на услуги
  1. I-ORGANIZE EVENTI E TURISMO SRL

    Италия

    Предприятието I-ORGANIZE EVENTI E TURISMO SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на catering - services, audio-visual gear rental, fittings for trade fairs, exhibitions and conventions, и consulting and services for advertising communication. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  2. L'AVVENIRE S.R.L.

    Италия

    Предприятието L'AVVENIRE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Индустрия за хотелиерство и ресторантьорство. Освен това развива дейност и в сферата на Пътувания и туризъм, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Пътувания и туризъм, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  3. EOS EVENTI WEDDING PLANNERS

    Италия

    Предприятието EOS EVENTI WEDDING PLANNERS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на weddings. Седалището му е в/ъв Milazzo, Италия.

  4. ARAMINTA DI STEFANIA PECUNIA

    Италия

    Предприятието ARAMINTA DI STEFANIA PECUNIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Зали за празници и приеми, и Зали за празници и приеми. Седалището му е в/ъв Mazara Del Vallo, Италия.

  5. LA FALCONIERA S.R.L.

    Италия

    Предприятието LA FALCONIERA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Офисно оборудване - машини и техника, Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи, Офисно оборудване - машини и техника, и Телекомуникации и предаване на данни - техника и системи. Седалището му е в/ъв Acireale, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. COOP. MARGHERITA SOC. COOP. A R.L.

    Италия

    Предприятието COOP. MARGHERITA SOC. COOP. A R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Ресторантска дейност, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  2. OMNIACONGRESS S.R.L.

    Италия

    Предприятието OMNIACONGRESS S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Организиране на семинари и конгреси, Конгресни и семинарни зали, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Agrigento, Италия.

  3. 3 R S.R.L.

    Италия

    Предприятието 3 R S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Хотел, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Francofonte, Италия.

  4. CREBRO DI GUIDO SCIACCA C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието CREBRO DI GUIDO SCIACCA C. S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на conference centres. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  5. TOP SERVICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието TOP SERVICE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Хотели и ресторанти, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Хотели и ресторанти. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  1. CHIMERA

    Италия

    Предприятието CHIMERA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Хотели и ресторанти, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Хотели и ресторанти. Седалището му е в/ъв Modica, Италия.

  2. ATAHOTELS S.P.A.

    Италия

    Предприятието ATAHOTELS S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Giardini Naxos, Италия.

  1. KUKLAVIAGGI SOC.COOP.ARL

    Италия

    Предприятието KUKLAVIAGGI SOC.COOP.ARL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Индустрия за хотелиерство и ресторантьорство. Освен това развива дейност и в сферата на Пътувания и туризъм, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Пътувания и туризъм, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  2. GARDENIA BLU S.R.L.

    Италия

    Предприятието GARDENIA BLU S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Хотели и ресторанти, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, и Хотели и ресторанти. Седалището му е в/ъв Caltanissetta, Италия.

  3. HOME SERVICES S.R.L.

    Италия

    Предприятието HOME SERVICES S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Ресторантска дейност, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Canicatti', Италия.

  4. PALERMO CONVENTION BUREAU SOCIETA' COOPERATIVA E, IN ABBREVIAZ

    Италия

    Предприятието PALERMO CONVENTION BUREAU SOCIETA' COOPERATIVA E, IN ABBREVIAZ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, Организиране на семинари и конгреси, Конгресни и семинарни зали, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  5. MP EVENTI

    Италия

  6. KALEO S.R.L.

    Италия

  7. RIGOLETTO S.A.S. DI PIETRO SANTORO E C.

    Италия

  8. SERVIZITALIA

    Италия

  1. 40DUE S.R.L. A SOCIO UNICO

    Италия

  2. VILLA DAVIDE S.R.L.

    Италия

  3. ACCADEMIA DEL MONSO S.R.L.

    Италия

  4. ASSINOS S.R.L.

    Италия

  5. VILLA PARLAPIANO S.R.L.

    Италия

  6. EUROCONGRESSI ADV

    Италия

  7. CASTELLO ASTORIA PARK S.R.L.

    Италия

  8. ITALIA GRANDI EVENTI S.P.A.

    Италия

  9. B.T.S. S.R.L.

    Италия

  10. PRESTIPINO EVENTI & CATERING S.R.L.

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно