• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • рационализации- реорганизация- сливания

Резултати за

Рационализации- реорганизация- сливания

ИталияПалермо и СицилияДоставчик на услуги
  1. SISTEMIA CREATIVE BUSINESS SOLUTION S.R.L.

    Италия

    Предприятието SISTEMIA CREATIVE BUSINESS SOLUTION S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Messina, Италия.

  2. PANTALEO VITO

    Италия

    Предприятието PANTALEO VITO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Marsala, Италия.

  3. METACONSULTING BY MC SICILIA S.N.C.

    Италия

    Предприятието METACONSULTING BY MC SICILIA S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  4. EU.IN S.R.L.

    Италия

    Предприятието EU.IN S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Trapani, Италия.

  5. EUROMANAGEMENT DI TRISCHITA VINCENZO E C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието EUROMANAGEMENT DI TRISCHITA VINCENZO E C. S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Ragusa, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LIPARI CONSULTING E CO S.R.L.

    Италия

    Предприятието LIPARI CONSULTING E CO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Alcamo, Италия.

  2. SERVIZI REALI A PROFESSIONISTI ANCILLARIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието SERVIZI REALI A PROFESSIONISTI ANCILLARIA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Право - консултантски услуги, Рационализации, реорганизация, сливания, Право - консултантски услуги, и Рационализации, реорганизация, сливания. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  3. FINAL SERVIZI S.R.L.

    Италия

    Предприятието FINAL SERVIZI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  4. PELLERITI GIUSEPPE

    Италия

    Предприятието PELLERITI GIUSEPPE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  5. SERVIZI & APPALTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието SERVIZI & APPALTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв San Giovanni La Punta, Италия.

  1. STUDIO DI CONSULENZA AZIENDALE DI MICELI PIETRO

    Италия

    Предприятието STUDIO DI CONSULENZA AZIENDALE DI MICELI PIETRO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  2. A. & C. CONSULTING S.R.L.

    Италия

    Предприятието A. & C. CONSULTING S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Siracusa, Италия.

  1. STUDIOSOLERTE S.A.S. DI SOLERTE SEBASTIANO & C.

    Италия

    Предприятието STUDIOSOLERTE S.A.S. DI SOLERTE SEBASTIANO & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Siracusa, Италия.

  2. C & B SOCIETA' COOPERATIVA SOCIALE

    Италия

    Предприятието C & B SOCIETA' COOPERATIVA SOCIALE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  3. STUDIO DI BENEDETTO MASSIMILIANO

    Италия

    Предприятието STUDIO DI BENEDETTO MASSIMILIANO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, Международна търговия - консултации, Рационализации, реорганизация, сливания, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Caltagirone, Италия.

  4. PAVONE GIOVANNI

    Италия

  5. 2M S.R.L.

    Италия

  6. CUGNO MARIO

    Италия

  7. ATHENA COMUNICATION DI ANTINORO F.

    Италия

  8. GIUDICE MARCO

    Италия

  1. G.E.N.I. S.R.L. GESTIONE ESERCIZI NAVALI INDUSTRIALI

    Италия

  2. MASVIT S.A.S. DI FIRENZE LUIGI & C.

    Италия

  3. C.A.T. INNOVATION SERVICE S.R.L.

    Италия

  4. YOUR LIFE S.R.L.

    Италия

  5. TAORMINA SERVICES S.R.L.

    Италия

  6. NICOLOSI STEFANO

    Италия

  7. DAINOTTO GIUSEPPE

    Италия

  8. PROFESSIONAL SERVICE STUDIO SRLS

    Италия

  9. ELLE CONSULTING S.R.L.

    Италия

  10. ABC SOCIETY SRLS

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно