• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пътен транспорт - камиони-цистерни

Резултати за

Пътен транспорт - камиони-цистерни - Италия

Италия
  1. CICCIOLI - HELVIA RECINA S.R.L.

    Италия

    Предприятието CICCIOLI - HELVIA RECINA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Automobile transport, groupage, и international service. Седалището му е в/ъв Corridonia, Италия.

  2. CICCARELLI TRASPORTI SRL

    Италия

    Предприятието CICCARELLI TRASPORTI SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни. Освен това развива дейност и в сферата на Превози с цистерни - течни хранителни продукти, Превози с цистерни - течни хранителни продукти, milk transport, и cargo transport with tankertrucks. Седалището му е в/ъв Sant'anastasia, Италия.

  3. SUD TRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието SUD TRASPORTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

  4. CHRISTIAN SERVICES DI LATINO CHRISTIAN

    Италия

    Предприятието CHRISTIAN SERVICES DI LATINO CHRISTIAN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни. Освен това развива дейност и в сферата на Превози на животни, Превози на автомобили и кораби, Превози на животни, и Превози на автомобили и кораби. Седалището му е в/ъв Carugate, Италия.

  5. AUTOTRASPORTI LEONE CHRISTIAN SNC

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI LEONE CHRISTIAN SNC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Sestu, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SIMONELLI SHIPPING S.R.L.

    Италия

    Предприятието SIMONELLI SHIPPING S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Въздушен превоз на стоки. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, и international forwarding. Седалището му е в/ъв Perugia, Италия.

  2. SCHLERN TIR

    Италия

    Предприятието SCHLERN TIR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Bolzano, Италия.

  3. PONTICELLI F.LLI S.N.C. DI PONTICELLI LUCIANO SERGIO ANDREA

    Италия

    Предприятието PONTICELLI F.LLI S.N.C. DI PONTICELLI LUCIANO SERGIO ANDREA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Traversetolo, Италия.

  4. CA.GIU.PA. S.R.L.

    Италия

    Предприятието CA.GIU.PA. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Serino, Италия.

  5. C.N. TRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието C.N. TRASPORTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Oleggio, Италия.

  1. COSEPURI

    Италия

    Предприятието COSEPURI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

  2. CASSOL S.R.L.

    Италия

    Предприятието CASSOL S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Villorba, Италия.

  1. CDM LOGISTICA S.R.L.

    Италия

    Предприятието CDM LOGISTICA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни. Освен това развива дейност и в сферата на Превози на животни, Превози на автомобили и кораби, Превози на животни, и Превози на автомобили и кораби. Седалището му е в/ъв Pianiga, Италия.

  2. CARGOSYSTEM S.R.L.

    Италия

    Предприятието CARGOSYSTEM S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни. Освен това развива дейност и в сферата на Превози на животни, Превози на автомобили и кораби, Превози на животни, и Превози на автомобили и кораби. Седалището му е в/ъв Rosignano Marittimo, Италия.

  3. COOPERATIVA TRASPORTATORI PRATESI S.R.L.

    Италия

    Предприятието COOPERATIVA TRASPORTATORI PRATESI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  4. DE MARTIN PIERANGELO

    Италия

    Предприятието DE MARTIN PIERANGELO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Mappano, Италия.

  5. FARIOLI S.R.L.

    Италия

    Предприятието FARIOLI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Издигане - техника, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Novara, Италия.

  6. S.T.A. S.R.L.

    Италия

    Предприятието S.T.A. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Bolgare, Италия.

  7. SIRCHI S.R.L.

    Италия

    Предприятието SIRCHI S.R.L., и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Cucciago, Италия.

  8. AUTOTRASPORTI BISERNI CLAUDIO

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI BISERNI CLAUDIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Pieve Santo Stefano, Италия.

  1. TRASLOCHI IN DI FERRIAN LUIGINO & DE FEZZA SILVIA S.N.C.

    Италия

    Предприятието TRASLOCHI IN DI FERRIAN LUIGINO & DE FEZZA SILVIA S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Andezeno, Италия.

  2. AUTOTRASPORTI ANESE

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI ANESE, e Подизпълнител, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Forno Canavese, Италия.

  3. CEREAL TRASPORTI ROMA S.R.L.

    Италия

    Предприятието CEREAL TRASPORTI ROMA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  4. TARTABINI TRASPORTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието TARTABINI TRASPORTI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Corridonia, Италия.

  5. TRASLOCHI FANI S.R.L.

    Италия

    Предприятието TRASLOCHI FANI S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Издигане - техника, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  6. G.A.J.

    Италия

    Предприятието G.A.J., и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Jesi, Италия.

  7. AUTOTRASPORTI TERMENI DI TERMENI ENZO E C S.N.C.

    Италия

    Предприятието AUTOTRASPORTI TERMENI DI TERMENI ENZO E C S.N.C., и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Capannori, Италия.

  8. SETTENTRIONALE TRASPORTI S.P.A.

    Италия

    Предприятието SETTENTRIONALE TRASPORTI S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Пътен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Possagno, Италия.

  9. CRISTINELLI S.R.L.

    Италия

    Предприятието CRISTINELLI S.R.L., и работи в сферата на Морски и речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - камиони-цистерни, Стоков транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, и Стоков транспорт. Седалището му е в/ъв Bolgare, Италия.

  10. MESSAGGERIE DEL GARDA S.P.A.

    Италия

    Предприятието MESSAGGERIE DEL GARDA S.P.A., и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Морски и речен транспорт, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Морски и речен транспорт, и Пътен транспорт - камиони-цистерни. Седалището му е в/ъв Truccazzano, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Пътен транспорт - камиони-цистерни - Италия

Брой резултати

9750 Фирми