• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • грижи за градината- градинарство- цветари - техника и пособия

Резултати за

Грижи за градината- градинарство- цветари - техника и пособия

ИталияРим и Лацио
  1. ARTUM GAZEBO PIEGHEVOLI

    Италия

    Предприятието ARTUM GAZEBO PIEGHEVOLI, e Производител, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Colleferro, Италия.

  2. ASSISTENZA TECNICA TOTARO ANTONIO

    Италия

    Предприятието ASSISTENZA TECNICA TOTARO ANTONIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  3. VILLA S.A.S. DI SIMEONE R.& C.

    Италия

    Предприятието VILLA S.A.S. DI SIMEONE R.& C., и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Изкуствени растения, Сухи цветя, Изкуствени растения, и Сухи цветя. Седалището му е в/ъв Spigno Saturnia, Италия.

  4. IDIOTESI MARIO S.R.L.

    Италия

    Предприятието IDIOTESI MARIO S.R.L., и работи в сферата на Подаръци, сувенири и рекламни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Ветрила, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Ветрила. Седалището му е в/ъв Priverno, Италия.

  5. ASTORRI

    Италия

    Предприятието ASTORRI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Силажорезачки, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Силажорезачки. Седалището му е в/ъв Greccio, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CELESTE E CO. S.R.L.

    Италия

    Предприятието CELESTE E CO. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Подаръци, сувенири и рекламни изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Картонени кутии, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Картонени кутии. Седалището му е в/ъв Pomezia, Италия.

  2. FIORE IN S.A.S. DI TANGANELLI ROSSELLA E C.

    Италия

    Предприятието FIORE IN S.A.S. DI TANGANELLI ROSSELLA E C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Цветари - техника и пособия, florists' accessories, и Цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Viterbo, Италия.

  3. DE LUCA LAURA

    Италия

    Предприятието DE LUCA LAURA, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Растения, луковици и семена, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  4. RAFFAELE S.R.L.

    Италия

    Предприятието RAFFAELE S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Цветари - техника и пособия, florists' accessories, и Цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Latina, Италия.

  5. RICCI CLAUDIO & . S.N.C.

    Италия

    Предприятието RICCI CLAUDIO & . S.N.C., и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв TIVOLI, Италия.

  1. CECCANI MARIO

    Италия

  2. MOTOR GARDEN SRL

    Италия

  1. L'ANGOLO PIANTE E FIORI DI SCHIAPPA ERMANNO

    Италия

  2. CEREAGRICOLA ROMANA 80 - S.R.L.

    Италия

  3. AGRIL MAN DI D'ALESSANDRO MAURO E CAPORALI MARCO E C. S.N.C.

    Италия

  4. AGRI 3000 S.A.S. DI GLIATTA CAROSENA DI LORETO ROSALBA & C.

    Италия

  5. THALIA S.A.S. DI SPASIANO LUCIO

    Италия

  6. DI CARLO S.R.L.

    Италия

  7. PEPARINI CARLA

    Италия