• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

ИталияРим и ЛациоДоставчик на услуги
  1. CDA CONSULTING DEVELOPMENT ANSWERS

    Италия

    Предприятието CDA CONSULTING DEVELOPMENT ANSWERS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги за фирми, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, business consultancy, company management and organisation consultancy, Консултантски услуги за фирми, и Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  2. LUMIAN - LUXURY BAR TOOLS

    Италия

    Предприятието LUMIAN - LUXURY BAR TOOLS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на bar equipment. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  3. A.R.P. S.R.L. SOCIET? UNIPERSONALE

    Италия

    Предприятието A.R.P. S.R.L. SOCIET? UNIPERSONALE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионално обзавеждане, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Rieti, Италия.

  4. E.LI.MA.R. LAUNDRY

    Италия

    Предприятието E.LI.MA.R. LAUNDRY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Дребни изделия на кожената галантерия, Работно и предпазно облекло, Дребни изделия на кожената галантерия, и Работно и предпазно облекло. Седалището му е в/ъв Bracciano, Италия.

  5. F.LLI DEL GATTO S.A.S. DI ZANNELLI

    Италия

    Предприятието F.LLI DEL GATTO S.A.S. DI ZANNELLI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Метални домакински принадлежности, и Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Anzio, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LAVANDERIA INDUSTRIALE VENETA

    Италия

    Предприятието LAVANDERIA INDUSTRIALE VENETA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване - услуги, Машини за лъскане на обувки, Почистване - услуги, и Машини за лъскане на обувки. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  2. FEAN CASA 97 DI DECINA GABRIELE E C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието FEAN CASA 97 DI DECINA GABRIELE E C. S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Civitavecchia, Италия.

  3. HASTEC ARREDA S.R.L. TECNOLOGIE E SISTEMI PER LA RISTORAZIONE PROFESSIONALE

    Италия

    Предприятието HASTEC ARREDA S.R.L. TECNOLOGIE E SISTEMI PER LA RISTORAZIONE PROFESSIONALE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  4. SERVICE COVIN CATERING S.R.L.

    Италия

    Предприятието SERVICE COVIN CATERING S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за лъскане на обувки, Ресторанти - машини и техника, Машини за лъскане на обувки, и Ресторанти - машини и техника. Седалището му е в/ъв ALATRI, Италия.

  5. CATALLO S.A.S.

    Италия

    Предприятието CATALLO S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мебелно обзавеждане - пособия и аксесоари, Машини за лъскане на обувки, Мебелно обзавеждане - пособия и аксесоари, и Машини за лъскане на обувки. Седалището му е в/ъв Terracina, Италия.

  1. BEL SOLE BED AND BREAKFAST

    Италия

  2. DOMIGNO & DOMIGNO HOTELLERIE

    Италия

  1. DIMA DI DI MAIO MASSIMO

    Италия

  2. A.T. SERVICE S.R.L.

    Италия

  3. M.T. SERVICE S.R.L.

    Италия

  4. EUROIMPIANTI DI SAVKIV ULYANA

    Италия

    Предприятието EUROIMPIANTI DI SAVKIV ULYANA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионално обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Tolfa, Италия.

  5. ATEV - ASSISTENZA TECNICA ELETTRODOMESTICI VITERBO ( S.N.C. )

    Италия