• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • грижи за градината- градинарство- цветари - техника и пособия

Резултати за

Грижи за градината- градинарство- цветари - техника и пособия

ИталияТорино и Пиемонте
  1. FLORI'2 S.R.L.

    Италия

    Предприятието FLORI'2 S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Цветари - техника и пособия, supplies for florists, и Цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Rivoli, Италия.

  2. NICOLOTTI MOTOSEGHE E MACCHINE PER GIARDINO

    Италия

    Предприятието NICOLOTTI MOTOSEGHE E MACCHINE PER GIARDINO, e Разпространител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Azeglio, Италия.

  3. FURLANIS S.P.A.

    Италия

    Предприятието FURLANIS S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Тъкани промишлени бандероли, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Тъкани промишлени бандероли. Седалището му е в/ъв Cavaglia', Италия.

  4. VI.RA DI VIETTI RAMUS MICHELE GIACOMO E BRUNO S.N.C.

    Италия

    Предприятието VI.RA DI VIETTI RAMUS MICHELE GIACOMO E BRUNO S.N.C., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Borgaro Torinese, Италия.

  5. BOCCHIO S.R.L.

    Италия

    Предприятието BOCCHIO S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Basaluzzo, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MARENCHINO S.N.C. DI MARENCHINO ALBERTO & C.

    Италия

    Предприятието MARENCHINO S.N.C. DI MARENCHINO ALBERTO & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Villanova Mondovi', Италия.

  2. DORIA MARIO ( S.R.L. )

    Италия

    Предприятието DORIA MARIO ( S.R.L. ), e Търговец на едро, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Лесовъдство и овощарство - машини и техника, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Лесовъдство и овощарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Villanova Monferrato, Италия.

  3. ANTONELLI MARCO

    Италия

    Предприятието ANTONELLI MARCO, и работи в сферата на Градинарство - машини и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Силажорезачки, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, и Силажорезачки. Седалището му е в/ъв Paruzzaro, Италия.

  4. GUALANDI FRATELLI ( S.A.S. )

    Италия

    Предприятието GUALANDI FRATELLI ( S.A.S. ), e Търговец на дребно, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Rivoli, Италия.

  5. FLORICOLTURA AVALLE SERGIO

    Италия

    Предприятието FLORICOLTURA AVALLE SERGIO, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Растения, луковици и семена, Градинарство и цветарство, Растения, луковици и семена, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Collegno, Италия.

  1. PALTRO S.N.C. DI PALTRO DANTE MARCO E SILVIA

    Италия

    Предприятието PALTRO S.N.C. DI PALTRO DANTE MARCO E SILVIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия, Градинарство - машини и уреди, и Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Valenza, Италия.

  2. MOGAFIOR

    Италия

    Предприятието MOGAFIOR, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи цветя, Изкуствени растения, Сухи цветя, и Изкуствени растения. Седалището му е в/ъв Fossano, Италия.

  1. MOGLIA FEDERICA

    Италия

  2. MAURO GIUSEPPE

    Италия

  3. BERTOLINO DI BERTOLINO ROBERTO S.N.C.

    Италия

  4. FABIO S.A.S. GIARDINAGGIO

    Италия

  5. GREEN PRODUZIONE S.R.L.

    Италия

  6. BRUMAR S.R.L.

    Италия

  7. MARCHISIO AGRIGARDEN DI MARCHISIO LUCIANO E C. S.N.C.

    Италия

  8. PFM S.N.C.DI PASTORE FAUSTO E PIERMARIO

    Италия

  1. AGP S.R.L.

    Италия

  2. GIORDANENGO ELIANO

    Италия

  3. CENTRO LAME

    Италия