• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • винарство - машини- техника и инсталации

Резултати за

Винарство - машини- техника и инсталации

ИталияТорино и ПиемонтеПроизводител
  1. RTB SRL

    Италия

    Предприятието RTB SRL, e Производител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Енология - машини и техника, Енология - машини и техника, tangential flow filtration, wine-making coadjuvants, и products for wine-making. Седалището му е в/ъв Gallo D'alba, Италия.

  2. GIMAR S.R.L.

    Италия

    Предприятието GIMAR S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Метални вани. Освен това развива дейност и в сферата на Метални цистерни, Винарство - машини, техника и инсталации, Метални цистерни, wine-makers, Винарство - машини, техника и инсталации, и storage tanks. Седалището му е в/ъв Occimiano, Италия.

  3. TECNO - BI S.R.L.

    Италия

    Предприятието TECNO - BI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Govone, Италия.

  4. EUROSTAR S.R.L.

    Италия

    Предприятието EUROSTAR S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв San Marzano Oliveto, Италия.

  5. FIMER TECNOLOGIA DELL'IMBOTTIGLIAMENTO S.R.L.

    Италия

    Предприятието FIMER TECNOLOGIA DELL'IMBOTTIGLIAMENTO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Напитки - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Винарски каци, Винарство - машини, техника и инсталации, Винарски каци, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Canelli, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. NERI FILIPPO & C.

    Италия

  2. TECNOALIMENTARE S.R.L.

    Италия

  3. MONDO & SCAGLIONE S.R.L.

    Италия

  4. BBM S.R.L.

    Италия

  5. INGRASCIOTTA MARIELLA

    Италия

  1. DEMARIA MARIO

    Италия

  2. SIRIO ALIBERTI S.R.L.

    Италия

  1. O.M.C. S.P.A.

    Италия

  2. RML ITALIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието RML ITALIA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Метали - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Леярни - машини и инсталации, и Леярни - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  3. BIANCHI S.R.L.

    Италия

    Предприятието BIANCHI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Метали - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Леярни - машини и инсталации, и Леярни - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Borgosesia, Италия.

  4. TFM S.R.L.

    Италия

  5. PROGAS RISCALDI S.A.S. DI CALOSSO GIOVANNI & C.

    Италия

    Предприятието PROGAS RISCALDI S.A.S. DI CALOSSO GIOVANNI & C., e Производител, и работи в сферата на Метали - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Леярни - машини и инсталации, diesel burners for industrial use, и Леярни - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Caselle Torinese, Италия.

  6. COREFON INTERNATIONAL S.R.L.

    Италия

  7. GFS GRAVITY S.R.L.

    Италия

    Предприятието GFS GRAVITY S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Метали - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Леярни - машини и инсталации, и Леярни - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Chivasso, Италия.

  8. CENTRO OPERATIVO RISANAMENTO AMBIENTALE S.P.A.

    Италия

    Предприятието CENTRO OPERATIVO RISANAMENTO AMBIENTALE S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия, Боядисване - машини и инсталации, Заваряване и спояване - машини и пособия, и Боядисване - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Volpiano, Италия.

  1. FASOLO ADRIANO & C.

    Италия

    Предприятието FASOLO ADRIANO & C., e Производител, и работи в сферата на Пневматични - инсталации и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Смазване - машини и инсталации, Хидравлична техника - съоръжения и инсталации, Смазване - машини и инсталации, и Хидравлична техника - съоръжения и инсталации. Седалището му е в/ъв Maggiora, Италия.

  2. I.H.T. S.R.L.

    Италия

  3. AUDISIO S.A.S. DI GIRAUDO P & C

    Италия

  4. TUXOR S.P.A.

    Италия

    Предприятието TUXOR S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Mетална дограма, железария - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Mетална дограма, железария - машини и техника. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

Филтри

Резултати за

Винарство - машини- техника и инсталации

Брой резултати

24 Фирми