• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • текстил - машини за предварително обработване- предене и тъкане

Резултати за

Текстил - машини за предварително обработване- предене и тъкане

ИталияТорино и Пиемонте
  1. OFFICINE GAUDINO S.P.A.

    Италия

    Предприятието OFFICINE GAUDINO S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Пресукване и предене - машини и техника, Пресукване и предене - машини и техника, machines and equipment for spinning and twisting, spinning wheels, и wool spinning looms. Седалището му е в/ъв Cossato, Италия.

  2. ROJ S.R.L.

    Италия

    Предприятието ROJ S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Пресукване и предене - машини и техника, Пресукване и предене - машини и техника, и electronic diagrams. Седалището му е в/ъв Biella, Италия.

  3. A.M.T. ASSISTENZA MACCHINE TESSILI DI BERTONE SRL

    Италия

    Предприятието A.M.T. ASSISTENZA MACCHINE TESSILI DI BERTONE SRL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Verrone, Италия.

  4. P.C.M. PROGETTAZIONI COSTRUZIONI MECCANICHE SRL

    Италия

    Предприятието P.C.M. PROGETTAZIONI COSTRUZIONI MECCANICHE SRL, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на textile machinery, textile machine repair, и textile machinery maintenance. Седалището му е в/ъв Ponderano, Италия.

  5. T.M.T. MANENTI S.R.L.

    Италия

    Предприятието T.M.T. MANENTI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на extension reels, Textile machine manufacture, и thread finishers. Седалището му е в/ъв Valle Mosso, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. NUOVA COSMATEX S.R.L.

    Италия

    Предприятието NUOVA COSMATEX S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на loom parts and accessories, и machines and equipment for combing and carding textile fibres. Седалището му е в/ъв Benna, Италия.

  2. TESSIL GOMMA

    Италия

    Предприятието TESSIL GOMMA, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Пресукване и предене - машини и техника, Пресукване и предене - машини и техника, textile cylinder servicing, и rubber cylinders. Седалището му е в/ъв Lessona, Италия.

  3. SANT'ANDREA TEXTILE MACHINES S.R.L.

    Италия

    Предприятието SANT'ANDREA TEXTILE MACHINES S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Смесители за текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, machines and equipment for combing and carding wool, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и multi-head drawing frame. Седалището му е в/ъв Novara, Италия.

  4. TECNOMECCANICA BIELLESE S.R.L.

    Италия

    Предприятието TECNOMECCANICA BIELLESE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Обезпрашаване на въздуха - уреди и инсталации, Обезпрашаване на въздуха - уреди и инсталации, и machines and equipment for preparing textile fibres. Седалището му е в/ъв Camburzano, Италия.

  5. MECCANOTESSILE SBS S.R.L.

    Италия

    Предприятието MECCANOTESSILE SBS S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на mechanical workshop. Седалището му е в/ъв Vigliano Biellese, Италия.

  1. ZANCANER S.R.L.

    Италия

    Предприятието ZANCANER S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Varallo, Италия.

  2. BIANCO S.P.A.

    Италия

    Предприятието BIANCO S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Alba, Италия.

  1. BIELLA SHRUNK PROCESS

    Италия

    Предприятието BIELLA SHRUNK PROCESS, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Quaregna Cerreto, Италия.

  2. BONINO CARDING MACHINES S.R.L.

    Италия

    Предприятието BONINO CARDING MACHINES S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sandigliano, Италия.

  3. OFFICINA IMPIANTI TESSILI DI ENZO GRILLO

    Италия

    Предприятието OFFICINA IMPIANTI TESSILI DI ENZO GRILLO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Vigliano Biellese, Италия.

  4. OFFICINE L. PEVERARO & C.

    Италия

    Предприятието OFFICINE L. PEVERARO & C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Candelo, Италия.

  5. OFFICINA COBER DI BERTOLI S.E C. - S.A.S.

    Италия

    Предприятието OFFICINA COBER DI BERTOLI S.E C. - S.A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Лесовъдство и овощарство - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Лесовъдство и овощарство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Mottalciata, Италия.

  6. OFFICINA MECCANICA GHIGLIA

    Италия

    Предприятието OFFICINA MECCANICA GHIGLIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lessona, Италия.

  7. COMOLI FERMO S.R.L.

    Италия

    Предприятието COMOLI FERMO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Paruzzaro, Италия.

  8. AIGLE MACCHINE S.R.L.

    Италия

    Предприятието AIGLE MACCHINE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж), Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Повърхнинно омекотяване на стомани и метали (флокаж). Седалището му е в/ъв Borgaro Torinese, Италия.

  1. MINOX DYEING S.R.L.

    Италия

    Предприятието MINOX DYEING S.R.L., и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Portula, Италия.

  2. ANTEX S.A.S. DI ANTONIOTTI ANDREA & C.

    Италия

    Предприятието ANTEX S.A.S. DI ANTONIOTTI ANDREA & C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Biella, Италия.

  3. O.M.G. DI ANGELO GORETTI & C. S.A.S.

    Италия

    Предприятието O.M.G. DI ANGELO GORETTI & C. S.A.S., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Camburzano, Италия.

  4. ZONCO FEDERICO & FIGLIO S.P.A.

    Италия

    Предприятието ZONCO FEDERICO & FIGLIO S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Пресукване и предене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Пресукване и предене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Pray, Италия.

  5. OMT BIELLA S.R.L.

    Италия

  6. O.M.

    Италия

  7. FIN MEC

    Италия

  8. IMCOTEX TEXTILE MACHINERY TRADING

    Италия

  9. OFFICINA MECCANICA EFFEBI

    Италия

  10. CAMPANINI IVANO

    Италия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно