• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • напитки - внос-износ

Резултати за

Напитки - внос-износ

ИталияТорино и ПиемонтеТърговец на едро
  1. ARASTYLE DI SARA ROMEO

    Италия

  2. ITAL.ES.PO. S.R.L.

    Италия

  3. B.I.S. S.R.L.

    Италия

  4. ASIAOASI S.R.L.

    Италия

  5. TOBACCO'S IMEX S.P.A.

    Италия

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PLUSH & COMPANY S.R.L.

    Италия

  2. NETELEC

    Италия

    Предприятието NETELEC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника, LED lighting fixtures, и Внос-износ - електрическа и електронна техника. Седалището му е в/ъв Leini, Италия.

  3. CAVARRA GROUP SRL

    Италия

    Предприятието CAVARRA GROUP SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, machinery and equipment, food / beverages - wholesale and retail, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  4. KIWI UNO S.P.A.

    Италия

    Предприятието KIWI UNO S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Verzuolo, Италия.

  5. HORAS SRL

    Италия

    Предприятието HORAS SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Земеделски продукти, fruit & vegetables, frozen foods, Хранeнe - внос-износ, и Земеделски продукти. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  1. ARBO S.R.L.

    Италия

  2. SACCHETTO C.

    Италия

    Предприятието SACCHETTO C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lagnasco, Италия.

  1. OBERTO S.A.S.

    Италия

    Предприятието OBERTO S.A.S., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Fossano, Италия.