• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • асансьори- товароподемници- ескалатори

Резултати за

Асансьори- товароподемници- ескалатори

ИталияТрента и Трентино-Алто Адидже
  1. PROJECT LIFT S.R.L.S.

    Италия

    Предприятието PROJECT LIFT S.R.L.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lifting platform, armchair stair lifts, lift maintenance, и stair lift. Седалището му е в/ъв Pergine Valsugana, Италия.

  2. DALDOSS ELEVETRONIC S.P.A.

    Италия

    Предприятието DALDOSS ELEVETRONIC S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, lifting platform, и lifts and hoists for civil and industrial use. Седалището му е в/ъв Pergine Valsugana, Италия.

  3. PANGEA SRL - GMBH

    Италия

    Предприятието PANGEA SRL - GMBH, e Производител, и работи в сферата на Асансьори. Освен това развива дейност и в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори, lifts for high-rise buildings, и Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Bolzano, Италия.

  4. JAM S.R.L. DEI F.LLI JEZEK & C.

    Италия

    Предприятието JAM S.R.L. DEI F.LLI JEZEK & C., и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Trento, Италия.

  5. OILIFT SERVICE

    Италия

    Предприятието OILIFT SERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Bolzano, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BONIFACIO & TENAN

    Италия

    Предприятието BONIFACIO & TENAN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Bolzano, Италия.

  2. NORD LIFT S.R.L.

    Италия

    Предприятието NORD LIFT S.R.L., и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lifts and hoists for the building trade, и lifts for high-rise buildings. Седалището му е в/ъв Ville D'anaunia, Италия.

  3. EXPERT GERUESTBAU PONTEGGI S.A.S. DI GIULIANI MARCELLO & C.

    Италия

    Предприятието EXPERT GERUESTBAU PONTEGGI S.A.S. DI GIULIANI MARCELLO & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Скелета и стълби. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Асансьори, товароподемници, ескалатори, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Appiano Sulla Strada Del Vino, Италия.

  4. DOMOLIFT ELEVATORI S.R.L.

    Италия

    Предприятието DOMOLIFT ELEVATORI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Trento, Италия.

  5. SICOR S.P.A.

    Италия

    Предприятието SICOR S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Повдигане - техника и аксесоари, Двигатели и части, Повдигане - техника и аксесоари, и Двигатели и части. Седалището му е в/ъв Rovereto, Италия.

  1. A.F. FRACCAROLI S.R.L.

    Италия

    Предприятието A.F. FRACCAROLI S.R.L., и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Седалището му е в/ъв Pergine Valsugana, Италия.

  2. DEMARZI DARIO

    Италия

    Предприятието DEMARZI DARIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Огради и портали. Освен това развива дейност и в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори, Автоматични врати и входен контрол, Асансьори, товароподемници, ескалатори, и Автоматични врати и входен контрол. Седалището му е в/ъв Bolzano, Италия.

  1. LIFT - SERVICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието LIFT - SERVICE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lifts and hoists for the building trade, и lift maintenance. Седалището му е в/ъв Bolzano, Италия.

  2. PEDRINI & C. DI PEDRINI ITALO & C. S.N.C.

    Италия

    Предприятието PEDRINI & C. DI PEDRINI ITALO & C. S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Товароподемници и строителни асансьори, Товарно-разтоварни рампи, Товароподемници и строителни асансьори, и Товарно-разтоварни рампи. Седалището му е в/ъв Rovereto, Италия.

  3. CONSORZIO STABILE TECNOLOGIA IMPIANTISTICA

    Италия

    Предприятието CONSORZIO STABILE TECNOLOGIA IMPIANTISTICA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на 24 hour service, и support and scheduled maintenance service. Седалището му е в/ъв Trento, Италия.

  4. LIFT 2000 S.R.L.

    Италия

    Предприятието LIFT 2000 S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на lifts for institutions, и stair elevators. Седалището му е в/ъв Lana, Италия.

  5. I & S S.R.L.

    Италия

    Предприятието I & S S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асансьори, товароподемници, ескалатори. Освен това развива дейност и в сферата на Издигане - техника, Повдигане - техника и аксесоари, Издигане - техника, и Повдигане - техника и аксесоари. Седалището му е в/ъв Bolzano, Италия.

  6. NCRLIFT DI NACHIRA TOMMASO

    Италия

  7. ESSEFFE S.R.L.

    Италия

  8. CIAM ASCENSORI E SERVIZI S.R.L.

    Италия

  1. EUROPONT S.R.L.

    Италия

  2. JORDAN SERVICE DI GIORDANO PIERLUIGI

    Италия

  3. LIFTKOM S.A.S. DI GUARINO GIUSEPPE FABIO & C.

    Италия

  4. GENERAL ELEVATOR MACHINES S.R.L.

    Италия

  5. TECHNOLIFT S.R.L.

    Италия

  6. DI ESSE IMPIANTI S.R.L.

    Италия

  7. LENZI IMPIANTI S.R.L.

    Италия

  8. SEVIGNANI CLAUDIO S.R.L.

    Италия

  9. KRONLIFT S.R.L.

    Италия

  10. LIFTIROLER DI BONFANTE STEFANO

    Италия