• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • информатика - микро-компютри

Резултати за

Информатика - микро-компютри

ИталияТрента и Трентино-Алто Адидже
  1. EDILNOVA CLES S.R.L.

    Италия

    Предприятието EDILNOVA CLES S.R.L., и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Суровини за строителството, Камини, декоративни печки и аксесоари, Суровини за строителството, и Камини, декоративни печки и аксесоари. Седалището му е в/ъв Cles, Италия.

  2. ACS DATA SYSTEMS S.P.A.

    Италия

    Предприятието ACS DATA SYSTEMS S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Информатика - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Bressanone, Италия.

  3. INFOSERVICE S.R.L.

    Италия

    Предприятието INFOSERVICE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Цифрово програмно управление - малки системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Цифрово програмно управление - малки системи. Седалището му е в/ъв Bolzano, Италия.

  4. ELEKTRO ALBER S.N.C. DES ALBER FRANZ U. ALBER PAUL

    Италия

    Предприятието ELEKTRO ALBER S.N.C. DES ALBER FRANZ U. ALBER PAUL, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Водноелектрически централи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Водноелектрически централи. Седалището му е в/ъв Meltina, Италия.

  5. COMPUT ELECTRONIC S.R.L.

    Италия

    Предприятието COMPUT ELECTRONIC S.R.L., и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Цифрово програмно управление - малки системи, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Цифрово програмно управление - малки системи. Седалището му е в/ъв Bolzano, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MITTEC GMBH - S.R.L.

    Италия

  2. INFOMINDS AG

    Италия

  3. ETH LAB S.R.L.

    Италия

  4. SUPRA

    Италия

    Предприятието SUPRA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мебели и рафтове за офиса. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Информатика - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Bolzano, Италия.

  5. CHERRY COMPUTER S.R.L.

    Италия

    Предприятието CHERRY COMPUTER S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - софтуер, и Информатика - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Egna, Италия.

  1. MK SERVICE S.N.C. DI MAYR KURT JOSEF & CO.

    Италия

  2. TEAM DATA SYSTEM S.R.L.

    Италия

    Предприятието TEAM DATA SYSTEM S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - записващи устройства, Информатика - артикули и принадлежности, и Информатика - записващи устройства. Седалището му е в/ъв Rovereto, Италия.

  1. COMPUNET & PARTNER SOCIETA' A RESPONSABILITA' LIMITATA SEMPLIFICATA

    Италия

  2. FLOR INFORMATICA S.R.L.

    Италия

    Предприятието FLOR INFORMATICA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Информатика - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Trento, Италия.

  3. I.CO.GE. INFORMATICA S.R.L.

    Италия

  4. TEDICAD S.R.L.

    Италия

  5. ICS S.R.L. UNIPERSONALE

    Италия

  6. MEGABITS S.R.L.

    Италия

  7. DATEF S.P.A.

    Италия

    Предприятието DATEF S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - софтуер, и Информатика - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Bolzano, Италия.

  8. ICT DISTRIBUTION

    Италия

  1. HOTELFABRIK

    Италия

  2. TINTO VERTRIEBS S.R.L.

    Италия

  3. SOFINET S.R.L.

    Италия

  4. JAMES STOPPA CO. K.G.

    Италия

  5. ALTO GARDA INFORMATICA S.R.L.

    Италия

  6. EUROPA COMPUTER S.R.L.

    Италия

    Предприятието EUROPA COMPUTER S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Информатика - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Trento, Италия.

  7. COLOR HUB S.R.L.

    Италия

  8. INFOGEST S.R.L.

    Италия

    Предприятието INFOGEST S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - записващи устройства, Информатика - артикули и принадлежности, и Информатика - записващи устройства. Седалището му е в/ъв Trento, Италия.

  9. DEDAGROUP S.P.A.

    Италия

    Предприятието DEDAGROUP S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Информатика - артикули и принадлежности. Седалището му е в/ъв Trento, Италия.

  10. ELECTRONIC

    Италия

    Предприятието ELECTRONIC, e Производител, и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - записващи устройства, Информатика - артикули и принадлежности, и Информатика - записващи устройства. Седалището му е в/ъв Gargazzone, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно