• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • информатика - микро-компютри

Резултати за

Информатика - микро-компютри

ИталияТриест и Фриули-Венеция ДжулияДоставчик на услуги
  1. PROFESSIONE SOFTWARE DI GIAN LUCA DORIA

    Италия

    Предприятието PROFESSIONE SOFTWARE DI GIAN LUCA DORIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - микро-компютри, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - микро-компютри, и Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Trieste, Италия.

  2. MEMORY INFORMATICA S.R.L.

    Италия

    Предприятието MEMORY INFORMATICA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - микро-компютри, Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - микро-компютри, и Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Pordenone, Италия.

  3. DIGITAL COPY S.N.C. DI MITRI GIANPIERO & C.

    Италия

    Предприятието DIGITAL COPY S.N.C. DI MITRI GIANPIERO & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Офисно оборудване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Репрография - машини и техника, Информатика - микро-компютри, Репрография - машини и техника, и Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Udine, Италия.

  4. GAMA S.R.L.

    Италия

  5. OSRA SERVIZI S.R.L.

    Италия

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PRYSMA S.R.L.

    Италия

    Предприятието PRYSMA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - артикули и принадлежности, Информатика - записващи устройства, Информатика - артикули и принадлежности, и Информатика - записващи устройства. Седалището му е в/ъв Pordenone, Италия.

  2. QUICK FOX S.R.L.

    Италия

  3. ATLANTICA S.R.L.

    Италия

  4. GENERATION BYTE S.R.L.

    Италия

    Предприятието GENERATION BYTE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информационни системи, консултантски услуги, и Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Trieste, Италия.

  5. BORTOLUSSI MAURILIO

    Италия

  1. MORO DAVIDE

    Италия

    Предприятието MORO DAVIDE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информационни системи, консултантски услуги, и Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Fontanafredda, Италия.

  2. VI - GRADE S.R.L.

    Италия

  1. CIMTECH S.R.L.

    Италия

  2. ESTOS ITALIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието ESTOS ITALIA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информационни системи, консултантски услуги, и Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Udine, Италия.

  3. SISTEMI 2000 S.R.L.

    Италия

    Предприятието SISTEMI 2000 S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информационни системи, консултантски услуги, и Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Manzano, Италия.

  4. T & T S.R.L.

    Италия

  5. NORD EST SYSTEMS S.R.L.

    Италия

  6. F - SECURE S.R.L.

    Италия

  7. WIF S.R.L.

    Италия

  8. OGSI DATA

    Италия

  1. NUCLEUS S.R.L.

    Италия

  2. GOSOFT S.R.L.

    Италия

  3. PRO.SY.T. S.R.L.

    Италия

  4. INTERCOM SOLUTIONS S.R.L.

    Италия

    Предприятието INTERCOM SOLUTIONS S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информационни системи, консултантски услуги, и Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Udine, Италия.

  5. SPACE COMPUTER S.R.L.

    Италия

    Предприятието SPACE COMPUTER S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информационни системи, консултантски услуги, и Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Fontanafredda, Италия.

  6. CLICK! IDEA S.N.C. DI BRAGALINI TATIANA E C.

    Италия

  7. NEW SYSTEM DI D'AMBROSIO MASSIMILIANO

    Италия

  8. D.E.C. S.P.A.

    Италия

  9. INFO SYSTEM DI LINO VUERICH

    Италия

    Предприятието INFO SYSTEM DI LINO VUERICH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информационни системи, консултантски услуги, и Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Pontebba, Италия.

  10. STUDIO ARCHIMEDE S.A.S. DI MONTANARI FRANCESCO & C.

    Италия

    Предприятието STUDIO ARCHIMEDE S.A.S. DI MONTANARI FRANCESCO & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Информационни системи, консултантски услуги, Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информационни системи, консултантски услуги, и Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Pordenone, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно