• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • земеделие - внос-износ

Резултати за

Земеделие - внос-износ - Търговец На Едро - Италия

ИталияТърговец на едро
  1. ELIANTUS CORPORATION SRL

    Италия

    Предприятието ELIANTUS CORPORATION SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wines, fuel, property sale and purchase, и financial brokerage. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  2. FRUTTA IN COOP.

    Италия

    Предприятието FRUTTA IN COOP., e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Земеделски продукти, sales services, Земеделие - внос-износ, и Земеделски продукти. Седалището му е в/ъв Palermo, Италия.

  3. LIBERTY FISKIONS

    Италия

    Предприятието LIBERTY FISKIONS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Коноп - растения. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, import/export service, hemp, Cosmetics, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cascina, Италия.

  4. COLTIVIAMO LUMACHE

    Италия

    Предприятието COLTIVIAMO LUMACHE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на sale of local products. Седалището му е в/ъв Orta Nova, Италия.

  5. SANTORO FUNGHI SRL

    Италия

    Предприятието SANTORO FUNGHI SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на porcino mushroom (edible boletus), golden agaric, young cocks, и black truffles. Седалището му е в/ъв Artena, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LA BOTTEGA DEI SAPORI SAS

    Италия

    Предприятието LA BOTTEGA DEI SAPORI SAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Macchia D'isernia, Италия.

  2. CUBEDA PIANTE

    Италия

    Предприятието CUBEDA PIANTE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Цитрусови култури. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, perennial plants, Земеделие - внос-износ, producer of palms, и ornamental shrubs. Седалището му е в/ъв Aci S.antonio, Италия.

  3. AGRICOLA CI.DA. SRL

    Италия

    Предприятието AGRICOLA CI.DA. SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Taranto, Италия.

  4. INGR. ORTOFRUTT. SPINA FRANCESCO

    Италия

    Предприятието INGR. ORTOFRUTT. SPINA FRANCESCO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Грозде. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и fruit and vegetable wholesaler. Седалището му е в/ъв San Ferdinando Di Puglia, Италия.

  5. AGROFORNITURE SRL

    Италия

    Предприятието AGROFORNITURE SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, vineyard, grapes, Плодове, и grape harvesting and grading. Седалището му е в/ъв Mazzarrone, Италия.

  1. AGRICOLTORE

    Италия

    Предприятието AGRICOLTORE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Walnut kernel. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  2. LA VALLE DEL SOLE AZIENDA VIVAISTICA DI SPLENDIANI PAOLO

    Италия

    Предприятието LA VALLE DEL SOLE AZIENDA VIVAISTICA DI SPLENDIANI PAOLO, e Производител, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Земеделие - внос-износ, aromatic plants, и bay. Седалището му е в/ъв Montefiore Dell'aso, Италия.

  1. FARMA EXPOR SRL

    Италия

    Предприятието FARMA EXPOR SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на БИОЛОГИЧЕСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Инсектициди (срещу насекоми), fungicides for agriculture, Земеделие - внос-износ, и Инсектициди (срещу насекоми). Седалището му е в/ъв Cerignola, Италия.

  2. COPROA SRLS

    Италия

    Предприятието COPROA SRLS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на foodstuffs - import/export. Седалището му е в/ъв Gricignano D'aversa, Италия.

  3. STEP GROUP ITALY GLOBAL

    Италия

    Предприятието STEP GROUP ITALY GLOBAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Terracina, Италия.

  4. MONOPHASES SRL

    Италия

    Предприятието MONOPHASES SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на hemp. Седалището му е в/ъв Merano, Италия.

  5. AZ. AGRICOLA TONELLO MAICOL

    Италия

    Предприятието AZ. AGRICOLA TONELLO MAICOL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Говеда, Говеждо - пресни меса, cattle-breeding, meats, Говеда, и Говеждо - пресни меса. Седалището му е в/ъв Altivole, Италия.

  6. HORAS SRL

    Италия

    Предприятието HORAS SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Земеделски продукти, fruit & vegetables, frozen foods, Хранeнe - внос-износ, и Земеделски продукти. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  7. NOVI FRUIT DI LI BASSI GIUSEPPE & F.LLI

    Италия

    Предприятието NOVI FRUIT DI LI BASSI GIUSEPPE & F.LLI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Селско стопанство - услуги, Хранeнe - внос-износ, fruit and vegetable crates, Селско стопанство - услуги, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sciacca, Италия.

  8. EXPORT AGROFRUIT AND VEG MADE IN ITALY

    Италия

    Предприятието EXPORT AGROFRUIT AND VEG MADE IN ITALY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на oranges, Extra virgin organic olive oil, fresh fruit, и sicilian cuisine. Седалището му е в/ъв Ramacca, Италия.

  1. MADERA PULP

    Италия

    Предприятието MADERA PULP, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lainate, Италия.

  2. PAOLUCCI E C. INTERNATIONAL S.P.A.

    Италия

    Предприятието PAOLUCCI E C. INTERNATIONAL S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  3. VETTER ITALIA S.R.L.

    Италия

    Предприятието VETTER ITALIA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bolzano, Италия.

  4. CODITAL S.R.L.

    Италия

    Предприятието CODITAL S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

  5. ATEL S.R.L.

    Италия

    Предприятието ATEL S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство, цветарство - внос-износ, Животновъдство - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, и Животновъдство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Udine, Италия.

  6. FLIR SYSTEMS S.R.L.

    Италия

    Предприятието FLIR SYSTEMS S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Limbiate, Италия.

  7. LEON S.R.L.

    Италия

    Предприятието LEON S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Градинарство, цветарство - внос-износ, Земеделие - внос-износ, и Градинарство, цветарство - внос-износ. Седалището му е в/ъв Rosa', Италия.

  8. GEIBERG SRL

    Италия

    Предприятието GEIBERG SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на cereals. Седалището му е в/ъв Seriate, Италия.

  9. ANDREA ANSELMI & C. S.R.L.

    Италия

    Предприятието ANDREA ANSELMI & C. S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, Земеделие - внос-износ, Житни растения и зърнени храни, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Magliano De' Marsi, Италия.

  10. VINI NARDO'

    Италия

    Предприятието VINI NARDO', e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wineries, и alcohols. Седалището му е в/ъв Canosa Di Puglia, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Земеделие - внос-износ - Търговец На Едро - Италия

Брой резултати

240 Фирми