• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • строителство

Резултати за

Строителство

НорвегияБерген, Хордалан, Ставангер и Рогалан
  1. ARTEC PROSJEKT TEAM AS

    Норвегия

    Предприятието ARTEC PROSJEKT TEAM AS, e Производител, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, и Архитектура - проектантски бюра. Седалището му е в/ъв Laksevåg, Норвегия.

  2. ARKITEKTKONTORET VEST AS

    Норвегия

    Предприятието ARKITEKTKONTORET VEST AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Архитектура - проектантски бюра. Седалището му е в/ъв Sandnes, Норвегия.

  3. DUPLO ELEMENT AS

    Норвегия

  4. VALVATNE TRELAST AS

    Норвегия

  5. JOHS A JACOBSEN AS

    Норвегия

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SOL - INVEST AS

    Норвегия

  2. BRANDSBERG-DAHLS ARKITEKTKONTOR AS

    Норвегия

  3. GC RIEBER SALT AS

    Норвегия

    Предприятието GC RIEBER SALT AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена сол, Подправки, Промишлена сол, и Подправки. Седалището му е в/ъв Bergen, Норвегия.

  4. ROGALAND BYGG AS

    Норвегия

    Предприятието ROGALAND BYGG AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Stavanger, Норвегия.

  5. OSTERØY BRUSELSKAP A/S

    Норвегия

    Предприятието OSTERØY BRUSELSKAP A/S, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Lonevåg, Норвегия.

  1. WEE TRADING AS

    Норвегия

    Предприятието WEE TRADING AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Седалището му е в/ъв Førresfjorden, Норвегия.

  2. VITEK AS

    Норвегия

    Предприятието VITEK AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Тръбопроводни линии, и Тръбопроводни линии. Седалището му е в/ъв Godvik, Норвегия.

  1. MARINE ALUMINIUM AANENSEN & CO AS

    Норвегия

    Предприятието MARINE ALUMINIUM AANENSEN & CO AS, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Haugesund, Норвегия.

  2. SØRCO AS

    Норвегия

    Предприятието SØRCO AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове и шосета - предприемачи, и Мостове и шосета - предприемачи. Седалището му е в/ъв Stavanger, Норвегия.

  3. FYLLINGEN MASKIN AS

    Норвегия

    Предприятието FYLLINGEN MASKIN AS, e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Bergen, Норвегия.

  4. DOF ASA

    Норвегия

    Предприятието DOF ASA, e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Морско крайбрежно строителство, и Морско крайбрежно строителство. Седалището му е в/ъв Storebö, Норвегия.

  5. AGGREKO NORWAY AS

    Норвегия

    Предприятието AGGREKO NORWAY AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за строителство на пътища, и Машини и техника за строителство на пътища. Седалището му е в/ъв Egersund, Норвегия.

  6. BERGEN STILLASUTLEIE AS

    Норвегия

    Предприятието BERGEN STILLASUTLEIE AS, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове - строителство, и Мостове - строителство. Седалището му е в/ъв Øvre Ervik, Норвегия.

  7. BRØDRENE LIE AS JÆRPLAST

    Норвегия

    Предприятието BRØDRENE LIE AS JÆRPLAST, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - изделия за строителството. Седалището му е в/ъв Sandnes, Норвегия.

  8. SOCON NORHEIMSUND SVEIS AS

    Норвегия

    Предприятието SOCON NORHEIMSUND SVEIS AS, e Производител, и работи в сферата на Индустриализирано и сглобяемо строителство. Седалището му е в/ъв Norheimsund, Норвегия.

  1. RYGG MASKIN AS

    Норвегия

    Предприятието RYGG MASKIN AS, e Производител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране - строителни работи, и Пробиване и сондиране - строителни работи. Седалището му е в/ъв Randaberg, Норвегия.

  2. STEINSBØ EIGEDOM AS

    Норвегия

  3. OS KNUSEVERK AS

    Норвегия

  4. ÅSBØ SANDDRIFT AS

    Норвегия

  5. STAVANGER PUKK AS

    Норвегия

  6. NORWEGIAN HOLDING AS

    Норвегия

  7. NORSK STEIN AS

    Норвегия

  8. FORSAND SANDKOMPANI AS

    Норвегия

  9. VELDE PUKK AS

    Норвегия

  10. HELLVIKSPLITT AS

    Норвегия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно