• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • строителство

Резултати за

Строителство

НорвегияДрамен, Бускруд, Шиен, Телемарк, Тьонсберг и Вестфол
  1. HALVORSEN & REINE AS

    Норвегия

    Предприятието HALVORSEN & REINE AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, и Архитектура - проектантски бюра. Седалището му е в/ъв Drammen, Норвегия.

  2. NORSKE FJELLHUS AS

    Норвегия

    Предприятието NORSKE FJELLHUS AS, e Производител, и работи в сферата на Сглобяеми кабини, бунгала и хижи. Седалището му е в/ъв Flesberg, Норвегия.

  3. ÅL HYTTEBYGG AS

    Норвегия

    Предприятието ÅL HYTTEBYGG AS, e Производител, и работи в сферата на Индустриализирано и сглобяемо строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Сглобяеми кабини, бунгала и хижи, и Сглобяеми кабини, бунгала и хижи. Седалището му е в/ъв Ål, Норвегия.

  4. BUEN AS

    Норвегия

  5. SELTOR AS

    Норвегия

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VOLVO AERO NORGE AS

    Норвегия

    Предприятието VOLVO AERO NORGE AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Превозни средства от оказион. Освен това развива дейност и в сферата на Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение, Авиационна и космическа индустрия - строителство, Резервни части за автомобили, Коли от оказион, Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение, Авиационна и космическа индустрия - строителство, Резервни части за автомобили, и Коли от оказион. Седалището му е в/ъв Kongsberg, Норвегия.

  2. BJØRN & ØYVIND TVETER AS

    Норвегия

    Предприятието BJØRN & ØYVIND TVETER AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Larvik, Норвегия.

  3. ARNE OLAV LUND A/S

    Норвегия

    Предприятието ARNE OLAV LUND A/S, e Производител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране - строителни работи, и Пробиване и сондиране - строителни работи. Седалището му е в/ъв Larvik, Норвегия.

  4. SVEISEMEKANIKK AS

    Норвегия

    Предприятието SVEISEMEKANIKK AS, e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Морско крайбрежно строителство, и Морско крайбрежно строителство. Седалището му е в/ъв Stokke, Норвегия.

  5. ISACHSEN ENTREPRENØR AS

    Норвегия

    Предприятието ISACHSEN ENTREPRENØR AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Solbergelva, Норвегия.

  1. NORSTEEL AS

    Норвегия

    Предприятието NORSTEEL AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Drammen, Норвегия.

  2. CARL C FON AS

    Норвегия

    Предприятието CARL C FON AS, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Sandefjord, Норвегия.

  1. FLOWTITE TECHNOLOGY AS

    Норвегия

    Предприятието FLOWTITE TECHNOLOGY AS, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Тръбопроводни линии, и Тръбопроводни линии. Седалището му е в/ъв Sandefjord, Норвегия.

  2. SANDEFJORD LUFTHAVN AS

    Норвегия

    Предприятието SANDEFJORD LUFTHAVN AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Авиационна и космическа индустрия - строителство. Седалището му е в/ъв Sandefjord, Норвегия.

  3. STILTRE KONGSBERG AS

    Норвегия

    Предприятието STILTRE KONGSBERG AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Суровини за строителството. Седалището му е в/ъв Skollenborg, Норвегия.

  4. BAMBLE MEKANISKE INDUSTRI AS

    Норвегия

    Предприятието BAMBLE MEKANISKE INDUSTRI AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кранове за сградово строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Автокранове, и Автокранове. Седалището му е в/ъв Stathelle, Норвегия.

  5. CORUS BYGG SYSTEMER AS

    Норвегия

    Предприятието CORUS BYGG SYSTEMER AS, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Skien, Норвегия.

  6. TRAFIKK & ANLEGG AS

    Норвегия

    Предприятието TRAFIKK & ANLEGG AS, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Skien, Норвегия.

  7. LARVIK GRANITE AS

    Норвегия

  8. KOLBJ TORSTVEDT AS

    Норвегия

  1. STRYKEN GRUSTAK OG MASKINENTR AS

    Норвегия

  2. RINGERIKE PUKK OG SAND AS

    Норвегия

  3. JUVE PUKKVERK AS

    Норвегия

  4. LIDALEN GRUSTAK A/S

    Норвегия

  5. HASLESTAD BRUK AS

    Норвегия

  6. LUNNER PUKKVERK AS

    Норвегия

  7. SKOPPUM PUKKVERK AS

    Норвегия

  8. ODDVAR ØYGARD AS

    Норвегия

  9. SVELVIKSAND AS

    Норвегия

  10. DRAMMEN SLIP & VERKSTED AS

    Норвегия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Строителство

Брой резултати

98 Фирми