• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • contractors

Резултати за

Contractors

НорвегияДрамен, Бускруд, Шиен, Телемарк, Тьонсберг и Вестфол
  1. VIKTORIA HUS AS

    Норвегия

    Предприятието VIKTORIA HUS AS, e Производител, и работи в сферата на Сградова покривка - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни конструкции - строителни работи, Зидария - строителни работи, Груб строеж, Противоядрени скривалища - строеж, Покривни конструкции - строителни работи, Зидария - строителни работи, Груб строеж, и Противоядрени скривалища - строеж. Седалището му е в/ъв Porsgrunn, Норвегия.

  2. BJØRN & ØYVIND TVETER AS

    Норвегия

    Предприятието BJØRN & ØYVIND TVETER AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Larvik, Норвегия.

  3. ARNE OLAV LUND A/S

    Норвегия

    Предприятието ARNE OLAV LUND A/S, e Производител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране - строителни работи, и Пробиване и сондиране - строителни работи. Седалището му е в/ъв Larvik, Норвегия.

  4. ISACHSEN ENTREPRENØR AS

    Норвегия

    Предприятието ISACHSEN ENTREPRENØR AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Solbergelva, Норвегия.

  5. RAAEN ENTREPRENØR AS

    Норвегия

    Предприятието RAAEN ENTREPRENØR AS, e Производител, и работи в сферата на Гипсови работи - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Сградова покривка - строителни работи, Груб строеж, Сградова покривка - строителни работи, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Horten, Норвегия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AUTOMATPACK AS

    Норвегия

    Предприятието AUTOMATPACK AS, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж - предприятия. Седалището му е в/ъв Drammen, Норвегия.

  2. FMC KONGSBERG HOLDING AS

    Норвегия

    Предприятието FMC KONGSBERG HOLDING AS, e Производител, и работи в сферата на Морски, пристанищни и подводни строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Морски крайбрежни - строителни работи, и Морски крайбрежни - строителни работи. Седалището му е в/ъв Kongsberg, Норвегия.

  3. BIOTEK AS

    Норвегия

    Предприятието BIOTEK AS, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Porsgrunn, Норвегия.

  4. CARL C FON AS

    Норвегия

    Предприятието CARL C FON AS, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Sandefjord, Норвегия.

  5. MJØRUD BYGG AS

    Норвегия

    Предприятието MJØRUD BYGG AS, e Производител, и работи в сферата на Морски, пристанищни и подводни строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Морски крайбрежни - строителни работи, и Морски крайбрежни - строителни работи. Седалището му е в/ъв Vestfossen, Норвегия.

  1. LOTHE AS

    Норвегия

    Предприятието LOTHE AS, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - предприемачи, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Drammen, Норвегия.

  2. TRAFIKK & ANLEGG AS

    Норвегия

    Предприятието TRAFIKK & ANLEGG AS, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Skien, Норвегия.

  1. DRAMMEN STEEL COMPOSITE ENGINEERI AS

    Норвегия

    Предприятието DRAMMEN STEEL COMPOSITE ENGINEERI AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Tranby, Норвегия.

  2. TKS BYGG INGENIØR OG ENTREP FA AS

    Норвегия

    Предприятието TKS BYGG INGENIØR OG ENTREP FA AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Sandefjord, Норвегия.

  3. YPSILON CONTRACTORS AS

    Норвегия

  4. JC JENSEN MALERFIRMA AS

    Норвегия

  5. PROTAN TAK AS

    Норвегия

  6. MASKINPAKKING AS

    Норвегия

  7. ZURARIS E MALERSERVICE AS

    Норвегия

  8. MALERMESTRENE JENSEN AS

    Норвегия

  1. DRAMMEN DRIFT KF

    Норвегия

  2. STOKKE-TØNSBERG MALERSERVICE AS

    Норвегия

  3. GLASSMESTER CHRISTOFFERSEN AS

    Норвегия

  4. BRAGERHAUG & BEITOSTØLEN AS

    Норвегия

  5. SANDEFJORD KOMMUNE KOMMUNALTEKNISK SEKSJON

    Норвегия

  6. KRAGERØ MALERFIRMA AS

    Норвегия

  7. BOYE & DEVLIN AS

    Норвегия

  8. MESTER-GLASS AS

    Норвегия

  9. GUNDERSEN & TUFTE MALERSERVICE AS

    Норвегия

  10. EIKER HÅNDVERK AS

    Норвегия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Contractors

Брой резултати

370 Фирми