• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • строителство

Резултати за

Строителство

НорвегияМолде, Мьоре ог Ромсдал, Олесун, Лейкангер и Согн ог ФьоранеПроизводител
  1. RINDALSHYTTER AS

    Норвегия

    Предприятието RINDALSHYTTER AS, e Производител, и работи в сферата на Индустриализирано и сглобяемо строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Сглобяеми кабини, бунгала и хижи, и Сглобяеми кабини, бунгала и хижи. Седалището му е в/ъв Rindal, Норвегия.

  2. BRØDRENE STRAND STENHUGGERI AS

    Норвегия

    Предприятието BRØDRENE STRAND STENHUGGERI AS, e Производител, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Надгробни паметници, Мрамори и естествени камъни, и Надгробни паметници. Седалището му е в/ъв Eide, Норвегия.

  3. HALSVIK AGGREGATES AS

    Норвегия

    Предприятието HALSVIK AGGREGATES AS, e Производител, и работи в сферата на Пътища - строителни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Инертни материали за сградовото строителство, и Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Dalsøyra, Норвегия.

  4. BRØDR HUKKELBERG AS

    Норвегия

    Предприятието BRØDR HUKKELBERG AS, e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - строителство, и Корабостроителници - строителство. Седалището му е в/ъв Aukra, Норвегия.

  5. WESTPLAST AS

    Норвегия

    Предприятието WESTPLAST AS, e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Риболовни кораби - строителство, и Риболовни кораби - строителство. Седалището му е в/ъв Leinøy, Норвегия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FRØYSTAD FISKEVEGN AS

    Норвегия

    Предприятието FRØYSTAD FISKEVEGN AS, e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Риболовни кораби - строителство, и Риболовни кораби - строителство. Седалището му е в/ъв Bølandet, Норвегия.

  2. STX NORWAY OFFSHORE AS

    Норвегия

  3. FISKERSTRAND VERFT AS

    Норвегия

  4. NAAS KALKSTEINSBRUDD AS

    Норвегия

  5. HUSTADKALK AS

    Норвегия

  1. LANGSET MEK AS

    Норвегия

  2. SUNNFJORD INDUSTRI & SVEISESERV AS

    Норвегия

  1. EUROPROFIL AS

    Норвегия

  2. ALF ENGEN AS

    Норвегия

  3. LINJEBYGG OFFSHORE AS

    Норвегия

  4. SVEIN BERG HOLDING AS

    Норвегия