• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • constructional

Резултати за

Constructional

НорвегияМолде, Мьоре ог Ромсдал, Олесун, Лейкангер и Согн ог Фьоране
  1. ARCTIC TUNNEL

    Норвегия

    Предприятието ARCTIC TUNNEL, e Разпространител, и работи в сферата на Градинарство, цветарство - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на tunnel construction. Седалището му е в/ъв Vangsnes, Норвегия.

  2. BRØDRENE STRAND STENHUGGERI AS

    Норвегия

    Предприятието BRØDRENE STRAND STENHUGGERI AS, e Производител, и работи в сферата на Инертни материали за сградовото строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Надгробни паметници, Мрамори и естествени камъни, и Надгробни паметници. Седалището му е в/ъв Eide, Норвегия.

  3. HALSVIK AGGREGATES AS

    Норвегия

    Предприятието HALSVIK AGGREGATES AS, e Производител, и работи в сферата на Пътища - строителни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Инертни материали за сградовото строителство, Мрамори и естествени камъни, Инертни материали за сградовото строителство, и Мрамори и естествени камъни. Седалището му е в/ъв Dalsøyra, Норвегия.

  4. SKIPSTEKNISK AS

    Норвегия

    Предприятието SKIPSTEKNISK AS, e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Корабни архитекти, и Корабни архитекти. Седалището му е в/ъв Ålesund, Норвегия.

  5. BRØDR HUKKELBERG AS

    Норвегия

    Предприятието BRØDR HUKKELBERG AS, e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - строителство, и Корабостроителници - строителство. Седалището му е в/ъв Aukra, Норвегия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. WESTPLAST AS

    Норвегия

    Предприятието WESTPLAST AS, e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Риболовни кораби - строителство, и Риболовни кораби - строителство. Седалището му е в/ъв Leinøy, Норвегия.

  2. FARSTAD SHIPPING ASA

    Норвегия

    Предприятието FARSTAD SHIPPING ASA, e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, и Кораби - конструкция. Седалището му е в/ъв Alesund, Норвегия.

  3. GRØVIK VERK AS

    Норвегия

    Предприятието GRØVIK VERK AS, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Алуминиеви конструкции, и Алуминиеви конструкции. Седалището му е в/ъв Ørsta, Норвегия.

  4. HELO SKIPSSERVICE AS

    Норвегия

    Предприятието HELO SKIPSSERVICE AS, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Tjørvåg, Норвегия.

  5. VIK ØRSTA AS

    Норвегия

    Предприятието VIK ØRSTA AS, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Тунели - строителни работи, и Тунели - строителни работи. Седалището му е в/ъв Ørsta, Норвегия.

  1. KLEVEN MARITIME AS

    Норвегия

    Предприятието KLEVEN MARITIME AS, e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, и Кораби - конструкция. Седалището му е в/ъв Ulsteinvik, Норвегия.

  2. FRØYSTAD FISKEVEGN AS

    Норвегия

    Предприятието FRØYSTAD FISKEVEGN AS, e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Риболовни кораби - строителство, и Риболовни кораби - строителство. Седалището му е в/ъв Bølandet, Норвегия.

  1. SAGA FJORDBASE AS

    Норвегия

  2. STX NORWAY OFFSHORE AS

    Норвегия

  3. FLAKK INTERNATIONAL AS

    Норвегия

  4. SVERRE EIDSVIK AS

    Норвегия

  5. FISKERSTRAND VERFT AS

    Норвегия

  6. SALTHAMMER TRESFJORD AS

    Норвегия

  7. WEST PLAST SKORPEN

    Норвегия

  8. VIK BIL A/S

    Норвегия

  1. A. KVAM AS

    Норвегия

  2. P D STAFSETH AS

    Норвегия

  3. LANGSET MEK AS

    Норвегия

  4. SUNNFJORD INDUSTRI & SVEISESERV AS

    Норвегия

  5. EUROPROFIL AS

    Норвегия

  6. ALF ENGEN AS

    Норвегия

  7. NORDVEST SVEIS AS

    Норвегия

  8. SALTHAMMER BÅTBYGGERI AS

    Норвегия

  9. LINJEBYGG OFFSHORE AS

    Норвегия

  10. SPIRIT BOAT AS

    Норвегия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Constructional

Брой резултати

61 Фирми