• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • морски агенции - наематели на кораби

Резултати за

Морски агенции - наематели на кораби

НорвегияОсло, Мос, Йостфол, Лилестрьом и Ахешхус
  1. EIDSIVA REDERI ASA

    Норвегия

    Предприятието EIDSIVA REDERI ASA, и работи в сферата на Морски агенции - наематели на кораби. Освен това развива дейност и в сферата на Корабни собственици, Речен транспорт, Корабно снабдяване, Морски компании - редовни курсове, Корабни собственици, Речен транспорт, Корабно снабдяване, и Морски компании - редовни курсове. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  2. GANGER ROLF ASA

    Норвегия

    Предприятието GANGER ROLF ASA, и работи в сферата на Морски компании - редовни курсове. Освен това развива дейност и в сферата на Морски агенции - наематели на кораби, Корабно снабдяване, Речен транспорт, Корабни собственици, Морски агенции - наематели на кораби, Корабно снабдяване, Речен транспорт, и Корабни собственици. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  3. BONHEUR ASA

    Норвегия

    Предприятието BONHEUR ASA, и работи в сферата на Корабно снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Морски компании - редовни курсове, Речен транспорт, Корабни собственици, Морски агенции - наематели на кораби, Морски компании - редовни курсове, Речен транспорт, Корабни собственици, и Морски агенции - наематели на кораби. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  4. BULKHANDLING HANDYMAX AS

    Норвегия

    Предприятието BULKHANDLING HANDYMAX AS, и работи в сферата на Корабни собственици. Освен това развива дейност и в сферата на Речен транспорт, Морски агенции - наематели на кораби, Морски компании - редовни курсове, Корабно снабдяване, Речен транспорт, Морски агенции - наематели на кораби, Морски компании - редовни курсове, и Корабно снабдяване. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  5. FORCE3 OFFSHORE

    Норвегия

    Предприятието FORCE3 OFFSHORE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Морски агенции - наематели на кораби. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. WESTERN BULK CARRIERS AS

    Норвегия

    Предприятието WESTERN BULK CARRIERS AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски агенции - наематели на кораби. Освен това развива дейност и в сферата на Контейнери - морски транспорт, и Контейнери - морски транспорт. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  2. DYVI HOLDING AS

    Норвегия

    Предприятието DYVI HOLDING AS, и работи в сферата на Морски агенции - наематели на кораби. Освен това развива дейност и в сферата на Корабоплаване - наематели, и Корабоплаване - наематели. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  3. KISTEFOS AS

    Норвегия

    Предприятието KISTEFOS AS, и работи в сферата на Морски агенции - наематели на кораби. Освен това развива дейност и в сферата на Корабоплаване - наематели, и Корабоплаване - наематели. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  4. PARTREDERIET HAVRIM DA

    Норвегия

    Предприятието PARTREDERIET HAVRIM DA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски агенции - наематели на кораби. Освен това развива дейност и в сферата на Контейнери - морски транспорт, и Контейнери - морски транспорт. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  5. P F BASSOE AS

    Норвегия

    Предприятието P F BASSOE AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски агенции - наематели на кораби. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  1. DFDS LYS LINE AS

    Норвегия

    Предприятието DFDS LYS LINE AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски агенции - наематели на кораби. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  2. ONS SHIPHOLDING II AS

    Норвегия

    Предприятието ONS SHIPHOLDING II AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски агенции - наематели на кораби. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  1. PARTREDERIET HEKABE DA

    Норвегия

    Предприятието PARTREDERIET HEKABE DA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски агенции - наематели на кораби. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  2. INTERNATIONAL SURVEYORS AS

    Норвегия

    Предприятието INTERNATIONAL SURVEYORS AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски агенции - наематели на кораби. Седалището му е в/ъв Lommedalen, Норвегия.

  3. RS PLATOU SHIPBROKERS AS

    Норвегия

    Предприятието RS PLATOU SHIPBROKERS AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски агенции - наематели на кораби. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  4. BELSHIPS ASA

    Норвегия

  5. JOLIS INVEST AS

    Норвегия

  6. STONESHIP INVEST AS

    Норвегия

  7. TSCHUDI SHIPPING COMPANY AS

    Норвегия

  8. AS KNALSTAD INVEST

    Норвегия

  1. EASTERN BULK CARRIERS AS

    Норвегия

  2. COLOR GROUP ASA

    Норвегия

  3. BAUMARINE AS

    Норвегия

  4. TEAM SHIPPING AS

    Норвегия

  5. GRIEG POSEIDON AS

    Норвегия

  6. STOLT-NIELSEN NORWAY AS

    Норвегия

  7. OLLIMAC AS

    Норвегия

  8. TH JACOBSEN MANAGEMENT AS

    Норвегия

  9. TEK EIER AS

    Норвегия

  10. OHT AS

    Норвегия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно