• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • платове

Резултати за

Платове

НорвегияОсло, Мос, Йостфол, Лилестрьом и Ахешхус
  1. PREMIEREVAGUE.COM

    Норвегия

    Предприятието PREMIEREVAGUE.COM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мода - стилисти. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  2. NOR-PROFIL AS

    Норвегия

    Предприятието NOR-PROFIL AS, e Производител, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани, Подаръци, сувенири и рекламни изделия, Щамповане на текстилни тъкани, и Подаръци, сувенири и рекламни изделия. Седалището му е в/ъв Moss, Норвегия.

  3. STO-NOR INDUSTRI AS

    Норвегия

    Предприятието STO-NOR INDUSTRI AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Смесени тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани, Памук - тъкани, Тъкани, и Памук - тъкани. Седалището му е в/ъв Berg I Østfold, Норвегия.

  4. DESIGN HOUSE LUND & PARTNERE AS

    Норвегия

    Предприятието DESIGN HOUSE LUND & PARTNERE AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стилисти. Освен това развива дейност и в сферата на Дизайн - консултанти, и Дизайн - консултанти. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  5. SHARP METAL SYSTEM

    Норвегия

    Предприятието SHARP METAL SYSTEM, e Производител, и работи в сферата на Мода - стилисти. Освен това развива дейност и в сферата на equipment for hairdressers, и hand-grooming. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HOLMBOE INVEST AS

    Норвегия

    Предприятието HOLMBOE INVEST AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за подплати, и Тъкани за подплати. Седалището му е в/ъв Løvenstad, Норвегия.

  2. PRINCESS-GRUPPEN AS

    Норвегия

    Предприятието PRINCESS-GRUPPEN AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ski, Норвегия.

  3. TIMM AS

    Норвегия

    Предприятието TIMM AS, e Производител, и работи в сферата на Производство на въжета и връв. Освен това развива дейност и в сферата на Корабни въжета, и Корабни въжета. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  4. NORSK FIBERPELS AS

    Норвегия

    Предприятието NORSK FIBERPELS AS, e Производител, и работи в сферата на Памук - влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Изкуствени фибри, кардирани или обработени, и Изкуствени фибри, кардирани или обработени. Седалището му е в/ъв Rolvsøy, Норвегия.

  5. DARK ARKITEKTER AS

    Норвегия

  1. VILA NORGE AS

    Норвегия

  2. DAHETRA NORGE AS

    Норвегия

  1. SANDVIKA SEIERSBORG AS

    Норвегия

  2. OSLO FLAGGFABRIKK AS

    Норвегия

  3. LUNEX AS

    Норвегия