• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • строителство

Резултати за

Строителство

НорвегияОсло, Мос, Йостфол, Лилестрьом и АхешхусПроизводител
  1. ARKITEKTGRUPPEN LILLE FRØEN AS

    Норвегия

    Предприятието ARKITEKTGRUPPEN LILLE FRØEN AS, e Производител, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, и Архитектура - проектантски бюра. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  2. ARKITEKTSKAP AS

    Норвегия

    Предприятието ARKITEKTSKAP AS, e Производител, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, и Архитектура - проектантски бюра. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  3. MARITECH CONSULTANTS AS

    Норвегия

    Предприятието MARITECH CONSULTANTS AS, e Производител, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, и Архитектура - проектантски бюра. Седалището му е в/ъв Fredrikstad, Норвегия.

  4. BIONG ARKITEKTER AS

    Норвегия

    Предприятието BIONG ARKITEKTER AS, e Производител, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, и Архитектура - проектантски бюра. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  5. FORMTEKNIKK AS

    Норвегия

    Предприятието FORMTEKNIKK AS, e Производител, и работи в сферата на Строителни макети. Седалището му е в/ъв Fredrikstad, Норвегия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. NIELS TORP AS ARKITEKTER MNAL

    Норвегия

    Предприятието NIELS TORP AS ARKITEKTER MNAL, e Производител, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, и Архитектура - проектантски бюра. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  2. OTTAR ARKITEKTER AS

    Норвегия

    Предприятието OTTAR ARKITEKTER AS, e Производител, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, и Архитектура - проектантски бюра. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  3. ELIASSEN OG LAMBERTZ NILSSEN ARK AS

    Норвегия

    Предприятието ELIASSEN OG LAMBERTZ NILSSEN ARK AS, e Производител, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, и Архитектура - проектантски бюра. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  4. HILLE MELBYE ARKITEKTER AS

    Норвегия

    Предприятието HILLE MELBYE ARKITEKTER AS, e Производител, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, и Архитектура - проектантски бюра. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  5. SKANSKA NORGE AS

    Норвегия

  1. HRTB AS

    Норвегия

  2. JM BYGGHOLT AS

    Норвегия

  1. ARKITEKTENE ASTRUP OG HELLERN AS

    Норвегия

  2. ARCASA ARKITEKTER AS

    Норвегия

  3. NORSKERENNA AS

    Норвегия

    Предприятието NORSKERENNA AS, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Тръбопроводни линии, Изделия от бетон и строителни брикети, Тръбопроводни линии, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Sellebakk, Норвегия.

  4. AS NOREMCO CONSTRUCTION

    Норвегия

    Предприятието AS NOREMCO CONSTRUCTION, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Обществено строителство - предприемачи, Груб строеж, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  5. AS BJONNDALEN BRUK

    Норвегия

    Предприятието AS BJONNDALEN BRUK, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, и Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Lorenskog, Норвегия.

  6. KRISTIAN OLIMB AS

    Норвегия

    Предприятието KRISTIAN OLIMB AS, e Производител, и работи в сферата на Пътища - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Тунели - строителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Тунели - строителни работи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Råde, Норвегия.

  7. METACON INDUSTRIMEK AS

    Норвегия

    Предприятието METACON INDUSTRIMEK AS, e Производител, и работи в сферата на Метални хангари - желязо и стомана. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Rakkestad, Норвегия.

  8. ASKIM MEK VERKSTED AS

    Норвегия

    Предприятието ASKIM MEK VERKSTED AS, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Askim, Норвегия.

  1. GRUNNSIKRING AS

    Норвегия

    Предприятието GRUNNSIKRING AS, e Производител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове и шосета - предприемачи, и Мостове и шосета - предприемачи. Седалището му е в/ъв Lørenskog, Норвегия.

  2. SIGURD SORUM AS

    Норвегия

    Предприятието SIGURD SORUM AS, e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Морско крайбрежно строителство, и Морско крайбрежно строителство. Седалището му е в/ъв Sandvika, Норвегия.

  3. NORTH CAPE MINERALS AS

    Норвегия

  4. LEMMINKÆINEN NORGE AS

    Норвегия

  5. TRELLEBORG INDUSTRI AS

    Норвегия

  6. JOTNE MEKANISKE VERKSTEDER AS

    Норвегия

  7. MONTASJESERVICE AS

    Норвегия

  8. CELSA STEEL SERVICE AS

    Норвегия

  9. A C SMITH & CO AS

    Норвегия

  10. TRANS CONSTRUCTION AS

    Норвегия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно