• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • contractors

Резултати за

Contractors

НорвегияОсло, Мос, Йостфол, Лилестрьом и Ахешхус
  1. CITY TAKTEKKING AS

    Норвегия

    Предприятието CITY TAKTEKKING AS, e Производител, и работи в сферата на Полагане на основи - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Кофражи - строителни работи, Бетонни конструкции, Кофражи - строителни работи, и Бетонни конструкции. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  2. MALERMESTEROSLO -DO IT.

    Норвегия

    Предприятието MALERMESTEROSLO -DO IT., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  3. AS NOREMCO CONSTRUCTION

    Норвегия

    Предприятието AS NOREMCO CONSTRUCTION, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Обществено строителство - предприемачи, Груб строеж, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  4. VIANOVA PLAN OG TRAFIKK AS

    Норвегия

    Предприятието VIANOVA PLAN OG TRAFIKK AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове и шосета - предприемачи, и Мостове и шосета - предприемачи. Седалището му е в/ъв Sandvika, Норвегия.

  5. HAGA & BERG ENTREPRENØR AS

    Норвегия

    Предприятието HAGA & BERG ENTREPRENØR AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени строежи - предприемачи, и Промишлени строежи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AS REGNBUEN MALERMESTERBEDRIFT

    Норвегия

    Предприятието AS REGNBUEN MALERMESTERBEDRIFT, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - предприемачи, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  2. JAAKKO POYRY NORGE AS

    Норвегия

    Предприятието JAAKKO POYRY NORGE AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Морско крайбрежно строителство, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Морско крайбрежно строителство, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Sarpsborg, Норвегия.

  3. CONTIGA AS

    Норвегия

    Предприятието CONTIGA AS, e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени строежи - предприемачи, и Промишлени строежи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  4. CLEAR WATER 42 AS

    Норвегия

    Предприятието CLEAR WATER 42 AS, и работи в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Trollåsen, Норвегия.

  5. KRISTIAN OLIMB AS

    Норвегия

    Предприятието KRISTIAN OLIMB AS, e Производител, и работи в сферата на Пътища - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Тунели - строителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Тунели - строителни работи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Råde, Норвегия.

  1. BJØRBEKK & LINDHEIM AS

    Норвегия

    Предприятието BJØRBEKK & LINDHEIM AS, e Производител, и работи в сферата на Пейзажисти - предприемачи. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  2. GLOBAL GEO SERVICES ASA

    Норвегия

    Предприятието GLOBAL GEO SERVICES ASA, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  1. MALERMESTER BUER AS

    Норвегия

    Предприятието MALERMESTER BUER AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - предприемачи, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  2. TJÆRALIN AS

    Норвегия

    Предприятието TJÆRALIN AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - предприемачи, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Ski, Норвегия.

  3. ENTREPRENØRSERVICE AS

    Норвегия

    Предприятието ENTREPRENØRSERVICE AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране - строителни работи, и Пробиване и сондиране - строителни работи. Седалището му е в/ъв Rud, Норвегия.

  4. FRED. OLSEN PRODUCTION ASA

    Норвегия

    Предприятието FRED. OLSEN PRODUCTION ASA, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  5. TGS NOPEC GEOPHYSICAL COMPANY ASA

    Норвегия

    Предприятието TGS NOPEC GEOPHYSICAL COMPANY ASA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Asker, Норвегия.

  6. INTEX RESOURCES ASA

    Норвегия

    Предприятието INTEX RESOURCES ASA, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  7. STENSETTING AS

    Норвегия

    Предприятието STENSETTING AS, e Производител, и работи в сферата на Пейзажисти - предприемачи. Седалището му е в/ъв Greåker, Норвегия.

  8. KITRON ASA

    Норвегия

    Предприятието KITRON ASA, e Производител, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Billingstad, Норвегия.

  1. NORTHERN LOGISTIC PROPERTY ASA

    Норвегия

    Предприятието NORTHERN LOGISTIC PROPERTY ASA, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, и Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  2. GRUNNSIKRING AS

    Норвегия

    Предприятието GRUNNSIKRING AS, e Производител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове и шосета - предприемачи, и Мостове и шосета - предприемачи. Седалището му е в/ъв Lørenskog, Норвегия.

  3. KARL H HOIE & CO AS

    Норвегия

    Предприятието KARL H HOIE & CO AS, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  4. MASTER MARINE ASA

    Норвегия

    Предприятието MASTER MARINE ASA, и работи в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Lysaker, Норвегия.

  5. XEGAS AS

    Норвегия

    Предприятието XEGAS AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  6. BRODRENE SORENSEN ANS

    Норвегия

    Предприятието BRODRENE SORENSEN ANS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Vestby, Норвегия.

  7. DI BEDRIFTSSERVICE AS

    Норвегия

    Предприятието DI BEDRIFTSSERVICE AS, и работи в сферата на Амбалаж - предприятия. Седалището му е в/ъв Billingstad, Норвегия.

  8. LETT-SERVICE AS

    Норвегия

    Предприятието LETT-SERVICE AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Амбалаж - предприятия. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  9. PRINT CONTRACTORS AS

    Норвегия

  10. F HOLM AS

    Норвегия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Contractors

Брой резултати

1139 Фирми