• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - текстил и облекло

Резултати за

Внос-износ - текстил и облекло

Обединеното кралствоИзточен Мидлендс
  1. PINK ELEPHANT GROUP LIMITED

    Обединеното кралство

    Verified by europages badge

    At Pink Elephant Group, we specialize in the post-consumer reuse of clothes, shoes, and accessories. Operating from London to Wakefield, with warehouse in Leicester, we manage textile banks and home collection schemes across the UK. Our extensive network includes collection points at textile banks, schools, nurseries, local convenience shops, and house collections. We collaborate with local authorities and private businesses to provide professional and efficient collection services. Our services are designed for convenience and accessibility. With various collection methods, including strategically placed textile banks and scheduled home collections, we make it easy for everyone to participate in the reuse cycle. We supply Original textile bank collected clothes for local and export market as well as graded products for Africa market.

  2. LEY DISTRIBUTORS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието LEY DISTRIBUTORS LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Leicester, Обединеното кралство.

  3. RECYCLE SHOP LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието RECYCLE SHOP LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Nottingham, Обединеното кралство.

  4. GENEL 86

    Обединеното кралство

    Предприятието GENEL 86, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекла от кожа и фин велур, и Облекла от кожа и фин велур. Седалището му е в/ъв Leicester, Обединеното кралство.

  5. SUB ZERO TECHNOLOGY LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието SUB ZERO TECHNOLOGY LTD, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекла от кожа и фин велур, и Облекла от кожа и фин велур. Седалището му е в/ъв Leicester, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. FANCY DRESS SHACK

    Обединеното кралство

    Предприятието FANCY DRESS SHACK, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекла от кожа и фин велур, и Облекла от кожа и фин велур. Седалището му е в/ъв Melton Mowbray, Обединеното кралство.

  2. BRIDAL SUITE

    Обединеното кралство

    Предприятието BRIDAL SUITE, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекла от кожа и фин велур, и Облекла от кожа и фин велур. Седалището му е в/ъв Nottingham, Обединеното кралство.

  3. SENBOTEX LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието SENBOTEX LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Podington, Обединеното кралство.

  4. BRITWEAR

    Обединеното кралство

    Предприятието BRITWEAR, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекла от кожа и фин велур, и Облекла от кожа и фин велур. Седалището му е в/ъв Leicester, Обединеното кралство.

  5. MORI LEE (UK) LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието MORI LEE (UK) LTD, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекла от кожа и фин велур, и Облекла от кожа и фин велур. Седалището му е в/ъв Newark, Обединеното кралство.

  1. NICOLA ANNE

    Обединеното кралство

    Предприятието NICOLA ANNE, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекла от кожа и фин велур, и Облекла от кожа и фин велур. Седалището му е в/ъв Hinckley, Обединеното кралство.

  2. DIVINE TRASH

    Обединеното кралство

    Предприятието DIVINE TRASH, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекла от кожа и фин велур, и Облекла от кожа и фин велур. Седалището му е в/ъв Buxton, Обединеното кралство.

  1. SMILEGEMS

    Обединеното кралство

    Предприятието SMILEGEMS, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекла от кожа и фин велур, и Облекла от кожа и фин велур. Седалището му е в/ъв Northampton, Обединеното кралство.

  2. DONNA SALADO LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието DONNA SALADO LTD, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекла от кожа и фин велур, и Облекла от кожа и фин велур. Седалището му е в/ъв Northampton, Обединеното кралство.

  3. FANCY DRESS SHACK

    Обединеното кралство

    Предприятието FANCY DRESS SHACK, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекла от кожа и фин велур, и Облекла от кожа и фин велур. Седалището му е в/ъв Leicester, Обединеното кралство.

  4. T.W.KEMPTON (CORPORATE CLOTHING) LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието T.W.KEMPTON (CORPORATE CLOTHING) LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Leicester, Обединеното кралство.

  5. PRO SPORT LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието PRO SPORT LTD, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекла от кожа и фин велур, и Облекла от кожа и фин велур. Седалището му е в/ъв Nottingham, Обединеното кралство.

  6. TEJAY SPORTSWEAR LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието TEJAY SPORTSWEAR LTD, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекла от кожа и фин велур, и Облекла от кожа и фин велур. Седалището му е в/ъв Leicester, Обединеното кралство.

  7. YOURSCHOOLUNIFORM.COM

    Обединеното кралство

    Предприятието YOURSCHOOLUNIFORM.COM, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекла от кожа и фин велур, и Облекла от кожа и фин велур. Седалището му е в/ъв Corby, Обединеното кралство.

  8. GODFREY SPORTS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието GODFREY SPORTS LTD, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекла от кожа и фин велур, и Облекла от кожа и фин велур. Седалището му е в/ъв Nottingham, Обединеното кралство.

  1. TERITEX

    Обединеното кралство

    Предприятието TERITEX, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекла от кожа и фин велур, и Облекла от кожа и фин велур. Седалището му е в/ъв Newark, Обединеното кралство.

  2. ZINKMAS UK LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието ZINKMAS UK LTD, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекла от кожа и фин велур, и Облекла от кожа и фин велур. Седалището му е в/ъв Nottingham, Обединеното кралство.

  3. BULLDOG FASHIONS

    Обединеното кралство

    Предприятието BULLDOG FASHIONS, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекла от кожа и фин велур, и Облекла от кожа и фин велур. Седалището му е в/ъв Glossop, Обединеното кралство.

  4. ROYALE LEISURE WEAR

    Обединеното кралство

    Предприятието ROYALE LEISURE WEAR, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекла от кожа и фин велур, и Облекла от кожа и фин велур. Седалището му е в/ъв Belper, Обединеното кралство.

  5. UNIFORM DIRECT

    Обединеното кралство

    Предприятието UNIFORM DIRECT, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекла от кожа и фин велур, и Облекла от кожа и фин велур. Седалището му е в/ъв Lincoln, Обединеното кралство.

  6. PUPILS SCHOOLWEAR

    Обединеното кралство

    Предприятието PUPILS SCHOOLWEAR, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекла от кожа и фин велур, и Облекла от кожа и фин велур. Седалището му е в/ъв Swadlincote, Обединеното кралство.

  7. DAVENSPORT LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието DAVENSPORT LTD, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекла от кожа и фин велур, и Облекла от кожа и фин велур. Седалището му е в/ъв Stockport, Обединеното кралство.

  8. GYMPHLEX LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието GYMPHLEX LTD, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекла от кожа и фин велур, и Облекла от кожа и фин велур. Седалището му е в/ъв Leicester, Обединеното кралство.

  9. WEDDING BELLES LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието WEDDING BELLES LTD, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекла от кожа и фин велур, и Облекла от кожа и фин велур. Седалището му е в/ъв Leicester, Обединеното кралство.

  10. SCROOGE

    Обединеното кралство

    Предприятието SCROOGE, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекла от кожа и фин велур, и Облекла от кожа и фин велур. Седалището му е в/ъв Northampton, Обединеното кралство.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно