• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • търговия - супер и хипер-маркети

Резултати за

Подизпълнител - Търговия - супер и хипер-маркети

Подизпълнител
  1. VINCIO EQUIPMENT

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието VINCIO EQUIPMENT, e Multi-Category, и работи в сферата на Производство на болтове. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлични помпи, Центробежни помпи, Търговски централи, painting, profiles, machinery and equipment, mechanical parts, safety equipment, и industrial machines. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

  2. AA FURTHER BUSINESS GMBH C/O WERBE-WELT.CH ERSTE STOCK LINKS

    Швейцария

    Предприятието AA FURTHER BUSINESS GMBH C/O WERBE-WELT.CH ERSTE STOCK LINKS, e Multi-Category, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на printing on fabrics and textile products. Седалището му е в/ъв Rorbas, Швейцария.

  3. SURE EXPORT

    Турция

    Предприятието SURE EXPORT, e Multi-Category, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги за фирми, Product procurement, и Консултантски услуги за фирми. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  4. SARL KIDOTO

    Франция

    Предприятието SARL KIDOTO, e Подизпълнител, и работи в сферата на Търговски франчайзинг. Освен това развива дейност и в сферата на Бебешки и детски колички, Бебешки и детски колички, stroller, и shopping centres. Седалището му е в/ъв Saint Gilles, Франция.

  5. ZOHAL

    о-в Реюнион

    Предприятието ZOHAL, e Multi-Category, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на Занаятчийско изкуство, Занаятчийско изкуство, и sale of local products. Седалището му е в/ъв Sainte-Clotilde, о-в Реюнион.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. INDUYMA INTERNACIONAL DE PROCESOS PRODUCTIVOS, S.L.U.

    Испания

    Предприятието INDUYMA INTERNACIONAL DE PROCESOS PRODUCTIVOS, S.L.U., e Multi-Category, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени инвестиции - консултантски услуги, alcoholic beverages, Промишлени инвестиции - консултантски услуги, real estate brokerage services, и shareholder reliability assessment. Седалището му е в/ъв Torremolinos, Испания.

  2. CARALISE

    Белгия

    Предприятието CARALISE, e Multi-Category, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на toys, и kitchen accessories. Седалището му е в/ъв Hautrage, Белгия.

  3. GROUPE AUCHAN

    Франция

    Предприятието GROUPE AUCHAN, e Multi-Category, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите, hypermarkets, и Търговия в супер- и хипермаркетите. Седалището му е в/ъв Croix Cedex, Франция.

  4. ARTWORK TRADE CO. FOR SOURCING

    Китай

    Предприятието ARTWORK TRADE CO. FOR SOURCING, e Multi-Category, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на енергия и суровини, Международна търговия - консултации, import/export service, textile accessories, Внос-износ на енергия и суровини, и Международна търговия - консултации. Седалището му е в/ъв Guangdong, Китай.

  5. AC CONSULTING & TRADING

    Австрия

    Предприятието AC CONSULTING & TRADING, e Производител, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на Company registration, и buying services. Седалището му е в/ъв Rankweil, Австрия.

  1. MRM FOODSERVICE SOLUTIONS SL

    Испания

    Предприятието MRM FOODSERVICE SOLUTIONS SL, e Multi-Category, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на Planning and implementation application, и outsourcing. Седалището му е в/ъв Pozuelo De Alarcon, Испания.

  2. KSK BROKERAGE SERVICES & CUSTOM BROKER

    Турция

    Предприятието KSK BROKERAGE SERVICES & CUSTOM BROKER, e Multi-Category, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на import/export service, и research and development. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  1. PERA FOOD COMPANY GMBH

    Германия

    Предприятието PERA FOOD COMPANY GMBH, e Multi-Category, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale markets. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

  2. MGP SPOL. S R.O.

    Словакия

    Предприятието MGP SPOL. S R.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Материали за покривни конструкции. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, Прозорци от PVC (поливинилхлорид), Прозорци, Строителство на промишлени сгради, Универсални магазини, Прозорци от PVC (поливинилхлорид), Прозорци, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Povazská Bystrica, Словакия.

  3. LEVARA

    Чехия

    Предприятието LEVARA, e Multi-Category, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Седалището му е в/ъв Brno, Чехия.

  4. UNITED TRADE GROUP

    Белгия

    Предприятието UNITED TRADE GROUP, e Подизпълнител, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Brussels, Белгия.

  5. CENTEX INTERNATIONAL TRADING COMPANY

    Холандия

    Предприятието CENTEX INTERNATIONAL TRADING COMPANY, e Подизпълнител, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Седалището му е в/ъв Vlaardingen, Холандия.

  6. SAYVIV'ON TRADING

    Франция

    Предприятието SAYVIV'ON TRADING, e Multi-Category, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Освен това развива дейност и в сферата на Брокери - опции, buying and selling commercial properties, и Брокери - опции. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  7. EURAUCHAN

    Франция

    Предприятието EURAUCHAN, e Multi-Category, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски централи, Търговски централи, и hypermarkets. Седалището му е в/ъв Villeneuve D Ascq, Франция.

  8. OTT GLOBAL TURIZM TICARET LIMITED ŞIRKETI

    Турция

    Предприятието OTT GLOBAL TURIZM TICARET LIMITED ŞIRKETI, e Подизпълнител, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Седалището му е в/ъв Trabzon, Турция.

  1. I.P.S. S.R.L.

    Италия

    Предприятието I.P.S. S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на sonar equipment, и accelerometers. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  2. AMAIA LÓPEZ SERVICIOS DE COMERCIO EXTERIOR

    Испания

    Предприятието AMAIA LÓPEZ SERVICIOS DE COMERCIO EXTERIOR, e Подизпълнител, и работи в сферата на Безмитен - международна търговия. Седалището му е в/ъв Sadaba, Испания.

  3. COLOR LINE, S.R.O.

    Чехия

    Предприятието COLOR LINE, S.R.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Бои и лакове, Универсални магазини, Бои и лакове, и Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Plzen, Чехия.

  4. MATEP, S.R.O.

    Словакия

    Предприятието MATEP, S.R.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Универсални магазини. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, Прозорци от PVC (поливинилхлорид), Обществено строителство - предприемачи, и Прозорци от PVC (поливинилхлорид). Седалището му е в/ъв Bratislava 3 , Словакия.

  5. RNDR.NARCISA KAISEROVÁ MEDCOM®

    Словакия

    Предприятието RNDR.NARCISA KAISEROVÁ MEDCOM®, e Multi-Category, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Универсални магазини, Мебели и рафтове за офиса, Универсални магазини, и Мебели и рафтове за офиса. Седалището му е в/ъв Bratislava 3 , Словакия.

  6. OKO.TRADE SP. Z O.O. S.K-A

    Полша

    Предприятието OKO.TRADE SP. Z O.O. S.K-A, e Multi-Category, и работи в сферата на Търговска служба. Седалището му е в/ъв Łódź-Poland, Полша.

  7. NDHA

    Франция

    Предприятието NDHA, e Multi-Category, и работи в сферата на Супермаркети. Седалището му е в/ъв Nogent-Sur-Marne, Франция.

  8. ING.JÁN BAGI - STAVOKER

    Словакия

    Предприятието ING.JÁN BAGI - STAVOKER, e Multi-Category, и работи в сферата на Универсални магазини. Седалището му е в/ъв Galanta , Словакия.

  9. ORDITURA MANCANTELLI GLORIA E C. S.N.C.

    Италия

  10. ING. JIRÍ CIPRYS

    Чехия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно