• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • търговия - супер и хипер-маркети

Резултати за

Разпространител - Търговия - супер и хипер-маркети

Разпространител
  1. VINCIO EQUIPMENT

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието VINCIO EQUIPMENT, e Multi-Category, и работи в сферата на Производство на болтове. Освен това развива дейност и в сферата на Хидравлични помпи, Центробежни помпи, Търговски централи, painting, profiles, machinery and equipment, mechanical parts, safety equipment, и industrial machines. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

  2. MEGAPROJECTS BV

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието MEGAPROJECTS BV, e Разпространител, и работи в сферата на Търговия на дребно. Освен това развива дейност и в сферата на Кухненски мебели, small electrical household appliances for the kitchen, kitchen appliances, pans, sets of saucepans, Кухненски мебели, kitchen accessories, aluminium kitchen accessories, и Iron kitchen products. Седалището му е в/ъв Roosendaal, Холандия.

  3. FIRSTFOODS

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието FIRSTFOODS, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски централи, Напитки, Хляб, Газирани безалкохолни напитки, agri-food, Търговски централи, online sale of food products, food distributor, и food distribution. Седалището му е в/ъв Reims, Франция.

  4. ETIKTECH

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието ETIKTECH, e Разпространител, и работи в сферата на Печатане. Освен това развива дейност и в сферата на Търговска служба, Печатане - типография, Търговска служба, и Печатане - типография. Седалището му е в/ъв Neuilly Sur Seine, Франция.

  5. AA FURTHER BUSINESS GMBH C/O WERBE-WELT.CH ERSTE STOCK LINKS

    Швейцария

    Предприятието AA FURTHER BUSINESS GMBH C/O WERBE-WELT.CH ERSTE STOCK LINKS, e Multi-Category, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на printing on fabrics and textile products. Седалището му е в/ъв Rorbas, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CENTRAL DE COMPRAS CANAL CONTRACT, S.L.

    Испания

    Предприятието CENTRAL DE COMPRAS CANAL CONTRACT, S.L., e Разпространител, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на Ресторантьорско оборудване, Ресторантьорско оборудване, и equipment hire for the hotel industry. Седалището му е в/ъв Vva. De La Cañada, Madrid, Испания.

  2. FE SAS COMPONENTS

    Франция

    Предприятието FE SAS COMPONENTS, e Разпространител, и работи в сферата на Електронни компоненти. Освен това развива дейност и в сферата на Кондензатори, Търговски централи, Кондензатори, Търговски централи, integrated circuits, и feeders. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

  3. NEW RISE EXPORT

    Франция

    Предприятието NEW RISE EXPORT, e Разпространител, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на Транспалети, Транспалети, equipment tools, lubricants, и customs bonded warehouse. Седалището му е в/ъв Aubagne, Франция.

  4. CLEAN PLANET

    Испания

    Предприятието CLEAN PLANET, e Разпространител, и работи в сферата на Търговски централи. Седалището му е в/ъв Fuenlabrda, Испания.

  5. LA NAPPINA (VENTUS SRL)

    Италия

    Предприятието LA NAPPINA (VENTUS SRL), e Разпространител, и работи в сферата на Чанти. Освен това развива дейност и в сферата на Дамски обувки, Търговия на дребно, Кожени изделия, Дамски обувки, Търговия на дребно, shoes for babies, и Кожени изделия. Седалището му е в/ъв Monte San Giusto, Италия.

  1. SURE EXPORT

    Турция

    Предприятието SURE EXPORT, e Multi-Category, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги за фирми, Product procurement, и Консултантски услуги за фирми. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. BRESIMAR AUTOMAÇÃO, S.A.

    Португалия

    Предприятието BRESIMAR AUTOMAÇÃO, S.A., e Разпространител, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на industrial automation, electronic industrial robotics, и Automation and instrumentation. Седалището му е в/ъв Aveiro, Португалия.

  1. WGE-TECH D.O.O.

    Хърватия

    Предприятието WGE-TECH D.O.O., e Разпространител, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на waste management. Седалището му е в/ъв Zagreb, Хърватия.

  2. COMPRALDIA

    Испания

    Предприятието COMPRALDIA, e Разпространител, и работи в сферата на Търговски централи. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

  3. ZOHAL

    о-в Реюнион

    Предприятието ZOHAL, e Multi-Category, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на Занаятчийско изкуство, Занаятчийско изкуство, и sale of local products. Седалището му е в/ъв Sainte-Clotilde, о-в Реюнион.

  4. PERFECT GIVINGS GMBH

    Германия

    Предприятието PERFECT GIVINGS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на award operations. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

  5. INDUYMA INTERNACIONAL DE PROCESOS PRODUCTIVOS, S.L.U.

    Испания

    Предприятието INDUYMA INTERNACIONAL DE PROCESOS PRODUCTIVOS, S.L.U., e Multi-Category, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени инвестиции - консултантски услуги, alcoholic beverages, Промишлени инвестиции - консултантски услуги, real estate brokerage services, и shareholder reliability assessment. Седалището му е в/ъв Torremolinos, Испания.

  6. EURODISTECH

    Люксембург

    Предприятието EURODISTECH, e Разпространител, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на spare parts, Technical assistance, buying services, и measuring instruments. Седалището му е в/ъв Windhof, Люксембург.

  7. MRM FOODSERVICE SOLUTIONS SL

    Испания

    Предприятието MRM FOODSERVICE SOLUTIONS SL, e Multi-Category, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на Planning and implementation application, и outsourcing. Седалището му е в/ъв Pozuelo De Alarcon, Испания.

  8. GROUPE AUCHAN

    Франция

    Предприятието GROUPE AUCHAN, e Multi-Category, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите, hypermarkets, и Търговия в супер- и хипермаркетите. Седалището му е в/ъв Croix Cedex, Франция.

  1. AVANT LA LETTRE LDA

    Португалия

    Предприятието AVANT LA LETTRE LDA, e Разпространител, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на property administration and management, и paper industry items and products. Седалището му е в/ъв Furadouro, Португалия.

  2. RS PLIMFERS SL

    Испания

    Предприятието RS PLIMFERS SL, e Разпространител, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на sales agents, и sales representatives. Седалището му е в/ъв Terrassa, Испания.

  3. ZOM-IMPEX LTD

    Сърбия

    Предприятието ZOM-IMPEX LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на direct sales, и small electrical household appliances for the kitchen. Седалището му е в/ъв Subotica, Сърбия.

  4. STAVEM

    Франция

    Предприятието STAVEM, e Разпространител, и работи в сферата на Търговия на дребно. Освен това развива дейност и в сферата на industrial supplies, metal suppliers, cartridge heaters, и cutters. Седалището му е в/ъв Oyonnax, Франция.

  5. BOURGOIN DISTRIBUTION

    Франция

    Предприятието BOURGOIN DISTRIBUTION, e Разпространител, и работи в сферата на Реклама по местопродажба - супер- и хипермаркети. Освен това развива дейност и в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите, Хипермаркети, import, food industry, Търговия в супер- и хипермаркетите, и Хипермаркети. Седалището му е в/ъв Bourgoin-Jallieu, Франция.

  6. ECOFLUID HANDELS GMBH

    Австрия

    Предприятието ECOFLUID HANDELS GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Търговска служба. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени смазки, Промишлени смазки, и industrial oil filtering services. Седалището му е в/ъв Innsbruck, Австрия.

  7. GLAMHAIRSHOP

    Италия

    Предприятието GLAMHAIRSHOP, e Разпространител, и работи в сферата на Търговия на дребно. Седалището му е в/ъв Cantiano, Италия.

  8. AC CONSULTING & TRADING

    Австрия

    Предприятието AC CONSULTING & TRADING, e Производител, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на Company registration, и buying services. Седалището му е в/ъв Rankweil, Австрия.

  9. EMAC

    Белгия

    Предприятието EMAC, e Разпространител, и работи в сферата на Търговски централи. Освен това развива дейност и в сферата на pneumatic electric distributors, industrial valves, control valves, и Hydraulic system components. Седалището му е в/ъв Anderlecht, Белгия.

  10. KEWAY BAGS

    Испания

    Предприятието KEWAY BAGS, e Разпространител, и работи в сферата на Търговски централи. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Разпространител - Търговия - супер и хипер-маркети

Брой резултати

179 Фирми