• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ

ТурцияИчел и Средиземноморска областПроизводител
  1. DKC TROPICAL FRUITS

    Турция

    Предприятието DKC TROPICAL FRUITS, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Тропически плодове, Тропически плодове, и exotic fruit. Седалището му е в/ъв Antalya, Турция.

  2. MS OLGUN GIDA LIMITED COMPANY

    Турция

    Предприятието MS OLGUN GIDA LIMITED COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на export of vegetables. Седалището му е в/ъв Antalya, Турция.

  3. BAYHAN IRON&STEEL DOMESTIC AND FOREIGN TRADE CO.

    Турция

    Предприятието BAYHAN IRON&STEEL DOMESTIC AND FOREIGN TRADE CO., e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на trafer, и import export of tinned fruits. Седалището му е в/ъв Hatay, Турция.

  4. OZDOGANLAR GIDA LIMITED SIRKETI

    Турция

    Предприятието OZDOGANLAR GIDA LIMITED SIRKETI, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit export, и export of vegetables. Седалището му е в/ъв Antalya, Турция.

  5. SOOM FOODS IMP.EXP.CO.LTD.

    Турция

    Предприятието SOOM FOODS IMP.EXP.CO.LTD., e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на lemons. Седалището му е в/ъв Mersin, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ANTFRESH

    Турция

    Предприятието ANTFRESH, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Пресни зеленчуци, Пресни зеленчуци, и citrus trees. Седалището му е в/ъв Antalya, Турция.

  2. KOSELER SARIKAYA

    Турция

    Предприятието KOSELER SARIKAYA, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Huzurkent, Турция.

  3. ADRASAN DIS TICARET A.S.

    Турция

    Предприятието ADRASAN DIS TICARET A.S., e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на citrus trees. Седалището му е в/ъв Antalya, Турция.

  4. SADAMIR

    Турция

    Предприятието SADAMIR, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Mersin, Турция.

  5. AZRAM TARIM URUNLERI SANAYI VE TICARET LTD

    Турция

    Предприятието AZRAM TARIM URUNLERI SANAYI VE TICARET LTD, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на marinade. Седалището му е в/ъв Hatay, Турция.

  1. GULEROGLU CITRUS

    Турция

    Предприятието GULEROGLU CITRUS, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на citrus trees, processed fruit products, natural foods, и exotic fruit. Седалището му е в/ъв Mersin, Турция.

  2. AGRIKEY

    Турция

    Предприятието AGRIKEY, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Fruits import export. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

  1. MKB TAZE MEYVE SEBZE TICARET

    Турция

    Предприятието MKB TAZE MEYVE SEBZE TICARET, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на processed fruit products. Седалището му е в/ъв Antalya, Турция.

  2. BABACAN TURKEY

    Турция

    Предприятието BABACAN TURKEY, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import/export, production and sale of fruit and vegetables, и logistics for food products. Седалището му е в/ъв Antalya, Турция.

  3. BEM EXPORT

    Турция

    Предприятието BEM EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на cherry tomatoes, и organic tomatoes. Седалището му е в/ъв Kumluca/antalya, Турция.

  4. DTY FRESH

    Турция

    Предприятието DTY FRESH, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fresh fruit, fresh vegetables, и concentrated fruit juices. Седалището му е в/ъв Antalya, Турция.

  5. KARAALI IHRACAT

    Турция

    Предприятието KARAALI IHRACAT, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на tomatoes, lemons, tangerines, и cherries. Седалището му е в/ъв Hatay, Турция.

  6. UYSAL IMPORT EXPORT A. Ş.

    Турция

    Предприятието UYSAL IMPORT EXPORT A. Ş., e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, legumes, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и Trusts and Succession. Седалището му е в/ъв Hatay, Турция.

  7. TEKSIMGE NARENCIYE & FRESH FRUIT IMPORT EXPORT

    Турция

    Предприятието TEKSIMGE NARENCIYE & FRESH FRUIT IMPORT EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на citrus trees. Седалището му е в/ъв Hatay, Турция.

  8. METE GUNEYHAN DIS TIC GIDA MADD ITH IHR

    Турция

    Предприятието METE GUNEYHAN DIS TIC GIDA MADD ITH IHR, e Производител, и работи в сферата на Плодове с ядки. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодови и зеленчукови сокове, Плодови сокове, Напитки - концентрати и прах, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодови и зеленчукови сокове, Плодови сокове, и Напитки - концентрати и прах. Седалището му е в/ъв Mersin, Турция.

  1. REYBA

    Турция

    Предприятието REYBA, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, exotic fruit, canned fruits, fruit & vegetables, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Mersin, Турция.

  2. KATRE NERJI

    Турция

    Предприятието KATRE NERJI, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit tree growing, и processed fruit products. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

  3. MEYPARK

    Турция

    Предприятието MEYPARK, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на packaging for grocery sector, и retail fruit and vegetable markets. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

  4. SEVINC YAS MEYVE SEBZE

    Турция

    Предприятието SEVINC YAS MEYVE SEBZE, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на melon, packaged watermelons, tomatoes, и capsicum. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

  5. ATM TARIM VE IHRACAT

    Турция

    Предприятието ATM TARIM VE IHRACAT, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на agricultural products, и fruit & vegetables. Седалището му е в/ъв Isparta, Турция.

  6. ATABEY TAAHHÜT TICARET LIMITED ŞIRKETI

    Турция

    Предприятието ATABEY TAAHHÜT TICARET LIMITED ŞIRKETI, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на made-to-measure lounge furniture, processed fruit products, essential oils for the body, и school blackboards. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

  7. ADA AGRICULTURE FRUIT VEGETABLE PACKAGING

    Турция

    Предприятието ADA AGRICULTURE FRUIT VEGETABLE PACKAGING, e Производител, и работи в сферата на Зелени растения. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и cabbage. Седалището му е в/ъв Tarsus, Турция.

  8. KARMANTAR MUSHROOM PRODUCTION FACTORY

    Турция

    Предприятието KARMANTAR MUSHROOM PRODUCTION FACTORY, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Isparta, Турция.

  9. GULEROGLU FASON CİTRUS

    Турция

    Предприятието GULEROGLU FASON CİTRUS, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit export, и processed fruit products. Седалището му е в/ъв Mersin, Турция.

  10. WWW.HEPTAZE.COM.TR

    Турция

    Предприятието WWW.HEPTAZE.COM.TR, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, legumes, Fresh fruits and vegetables, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Antalya, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно