• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • фармация - внос-износ

Резултати за

Фармация - внос-износ - Производител - Турция

ТурцияПроизводител
  1. PROJESAN HOSPITAL FURNITURE LTD

    Турция

    Ние предлагаме решения до ключ по отношение на обзавеждането за вашите болнични проекти и клиники. Нашите продукти включват мебели за отделения за пациенти, спешни случаи, операционни зали, офиси на персонала и зали за чакане. Projesan обещава да предостави висококачествени, рентабилни решения, които отговарят на нуждите на нашите клиенти. projesan е създадена с цел осигуряване на най-добро качество на възможно най-добра цена. Ние отговаряме на точните нужди на нашите клиенти и предоставяме персонализирани решения, които отговарят на изискванията и надхвърлят очакванията. Със своя слоган „Вашите нужди, нашата мисия“ Projesan непрекъснато се развива, за да предостави на своите клиенти качествени икономически решения, доставени навреме. Нашите продукти включват болнични легла (както електрически, така и ръчни), нощни шкафчета, маси за легло, носилки, колички, продукти от неръждаема стомана за операционни зали и мебели за болнични фоайета, чакални в допълнение към офис мебелите за болници.

  2. OYLUM TEKSTIL TIC. LTD. STI.

    Турция

    Предприятието OYLUM TEKSTIL TIC. LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. OZDEN GROUP

    Турция

    Предприятието OZDEN GROUP, e Производител, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  4. MEDOFFICE HEALTH INDUSTRY INC

    Турция

    Предприятието MEDOFFICE HEALTH INDUSTRY INC, e Производител, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Antibacterial wipes. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

  5. SHAHKARA LTD.

    Турция

    Предприятието SHAHKARA LTD., e Производител, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на orthopaedics. Седалището му е в/ъв Konak/izmir, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. C&A GROUP PHARMA A.Ş.

    Турция

    Предприятието C&A GROUP PHARMA A.Ş., e Производител, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  2. RPK PHARMA

    Турция

    Предприятието RPK PHARMA, e Производител, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на photographic plates, и cabinets for pharmacies. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  3. YİĞİTOĞLU GIDA VE KİMYEVİ MADDELER SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    Турция

    Предприятието YİĞİTOĞLU GIDA VE KİMYEVİ MADDELER SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ., e Производител, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Фармация - внос-износ, и Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Levent/istanbul, Турция.

  4. MSN FARMA ITH.IHR.LTD.STI.

    Турция

    Предприятието MSN FARMA ITH.IHR.LTD.STI., e Производител, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на treated feeds, food additives, и Cosmetics. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  5. BIOLIFE COMPANY

    Турция

    Предприятието BIOLIFE COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Manisa, Турция.

  1. TURKMEDICINES COMPANY EXPORT AND IMPORT

    Турция

    Предприятието TURKMEDICINES COMPANY EXPORT AND IMPORT, e Производител, и работи в сферата на Лекарства. Освен това развива дейност и в сферата на Естетика и възстановяване - немедицински институти, Фармация - внос-износ, health care, Естетика и възстановяване - немедицински институти, и Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. ELIZI LDT ŞTI

    Турция

    Предприятието ELIZI LDT ŞTI, e Производител, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  1. DIAGNOKIM TIBBI URUNLER SANAYI VE TICARET A.S.

    Турция

    Предприятието DIAGNOKIM TIBBI URUNLER SANAYI VE TICARET A.S., e Производител, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  2. TEMAS

    Турция

    Предприятието TEMAS, e Производител, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

  3. ONKA GLOBAL DANISMANLIK VE ITHALAT IHRACAT LIMITED SIRKETI

    Турция

    Предприятието ONKA GLOBAL DANISMANLIK VE ITHALAT IHRACAT LIMITED SIRKETI, e Производител, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  4. CAROLINA PHARMA ILAÇ

    Турция

    Предприятието CAROLINA PHARMA ILAÇ, e Производител, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Mersin, Турция.

  5. ADT MEDIKAL VE KOZMEIK SAN. TIC. AŞ.

    Турция

    Предприятието ADT MEDIKAL VE KOZMEIK SAN. TIC. AŞ., e Производител, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

  6. HEKIM ILAC MEDIKAL KOZMETIK SAN. VE TIC. LTD. STI.

    Турция

    Предприятието HEKIM ILAC MEDIKAL KOZMETIK SAN. VE TIC. LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  7. MEDGALATA

    Турция

    Предприятието MEDGALATA, e Производител, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  8. ARTEKYA

    Турция

    Предприятието ARTEKYA, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  1. SUPERKIM KIMYA SAN. VE TIC. A.Ş

    Турция

    Предприятието SUPERKIM KIMYA SAN. VE TIC. A.Ş, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на detergent foams for the bathroom, и swimming pool chemicals. Седалището му е в/ъв Ayrancilar, Турция.

  2. PROKAPS

    Турция

    Предприятието PROKAPS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Нехранителни промишлени багрила и оцветители, paint for industrial use, recycled chemical products, и Нехранителни промишлени багрила и оцветители. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  3. SANLI ILAC

    Турция

    Предприятието SANLI ILAC, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Гипсови мазилки, Фармацевтични изделия, Гипсови мазилки, natural medicines, и herbal cosmetics. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

  4. NECM CHEMICAL

    Турция

    Предприятието NECM CHEMICAL, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на disinfectants for land and environments, и ethyl alcohol. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

  5. FIN KIMYA ULUSLARARSI LTD

    Турция

    Предприятието FIN KIMYA ULUSLARARSI LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на phytocosmetics, disinfectants, и industrial disinfectants. Седалището му е в/ъв Merkez, Турция.

  6. UP INTERNATIONAL A.CO.

    Турция

    Предприятието UP INTERNATIONAL A.CO., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Gaziantep, Турция.

  7. MEDBIYO PHARMA

    Турция

    Предприятието MEDBIYO PHARMA, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Лекарства, Козметични средства, pharmaceutical products, Лекарства, и Козметични средства. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  8. CITA ULUSLARARASI TICARET LIMITED SIRKET

    Турция

    Предприятието CITA ULUSLARARASI TICARET LIMITED SIRKET, e Multi-Category, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Trabzon, Турция.

  9. ZOBA IMPORT EXPORT CO LTD

    Турция

    Предприятието ZOBA IMPORT EXPORT CO LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на disposable face masks. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  10. ZEYNI MEDICAL LTD STI.

    Турция

    Предприятието ZEYNI MEDICAL LTD STI., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Фармация - внос-износ - Производител - Турция

Брой резултати

138 Фирми