• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - дърво

Резултати за

Внос-износ - дърво

УкрайнаСевероизток
  1. ENTREPRENEUR NAUMENKO V.F. CO.

    Украйна

    Предприятието ENTREPRENEUR NAUMENKO V.F. CO., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Освен това развива дейност и в сферата на Иглолистни растения, dry-box containers, Hardwoods, Иглолистни растения, и Hardwood sawn timber. Седалището му е в/ъв Romny, Украйна.

  2. UKRAINIAN EXPORT COMPANY

    Украйна

    Предприятието UKRAINIAN EXPORT COMPANY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Седалището му е в/ъв Kharkiv, Украйна.

  3. GLOBAL ORMAN URUNLERI

    Украйна

    Предприятието GLOBAL ORMAN URUNLERI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale. Седалището му е в/ъв Sumy, Украйна.

  4. LARCOM INVESTMENTS LLP

    Украйна

    Предприятието LARCOM INVESTMENTS LLP, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Освен това развива дейност и в сферата на sawn timber, и cut timber. Седалището му е в/ъв Kharkov, Украйна.

  5. UCREXPO

    Украйна

    Предприятието UCREXPO, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Седалището му е в/ъв Konotop, Украйна.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ФОП БАСОВ

    Украйна

    Предприятието ФОП БАСОВ, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale. Седалището му е в/ъв Тростянець, Украйна.

  2. KSILGRACYYA

    Украйна

    Предприятието KSILGRACYYA, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - дърво. Седалището му е в/ъв Kharkov, Украйна.

  3. "EPK" LLC

    Украйна

    Предприятието "EPK" LLC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Електричество - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на енергия и суровини, electricity, и Внос-износ на енергия и суровини. Седалището му е в/ъв Poltava City, Украйна.

  4. ELDI,OOO

    Украйна

    Предприятието ELDI,OOO, и работи в сферата на Внос-износ на обработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на Силикони, Химия - внос-износ, Електроизолация, polyurethane, Силикони, Химия - внос-износ, и Електроизолация. Седалището му е в/ъв Kharkov, Украйна.