• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

Резултати за

Конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

ФранцияБордо и АкитенДоставчик на услуги
  1. CHATEAUX EVENT

    Франция

    Предприятието CHATEAUX EVENT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Служебни пътувания - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, seminar room rental, organisation of company events, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и events organisation agency. Седалището му е в/ъв Bordeaux, Франция.

  2. STE CIVILE DU CHATEAU PEY LA TOUR

    Франция

    Предприятието STE CIVILE DU CHATEAU PEY LA TOUR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Организиране на семинари и конгреси, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Salleboeuf, Франция.

  3. JURISVIN

    Франция

    Предприятието JURISVIN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стенографи за конференции. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Bordeaux, Франция.

  4. COREST

    Франция

    Предприятието COREST, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв St Vincent De Tyrosse, Франция.

  5. OLANO SERVICES

    Франция

Филтри

Резултати за

Конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

Брой резултати

5 Фирми