• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • die maintenance

Резултати за

Die maintenance

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен брягДоставчик на услуги
  1. SPE MAINTENANCE

    Франция

    Предприятието SPE MAINTENANCE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кранове и мостови кранове. Освен това развива дейност и в сферата на Портални рамки, Мостови кранове и скелета-повдигачи, Конзолни кранове, Lifting equipment, Портални рамки, Мостови кранове и скелета-повдигачи, и Конзолни кранове. Седалището му е в/ъв Rognac, Франция.

  2. DIFFUSION MATERIEL INDUSTRIEL- DMI FRANCE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието DIFFUSION MATERIEL INDUSTRIEL- DMI FRANCE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Пробиване и сондиране, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  3. ARIAH CONCEPT

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието ARIAH CONCEPT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги за фирми. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги по маркетингова стратегия, Услуги в информатиката, Програмни приложения за връзка с клиенти CRM, seo, computer assistance maintenance, Консултантски услуги по маркетингова стратегия, direct marketing services and advice, Marketing/e-marketing consultancy and strategies, и customer assistance centre. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  4. PACA RTP MAINTENANCE INDUSTRIELLE

    Франция

    Предприятието PACA RTP MAINTENANCE INDUSTRIELLE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Индустриално поддържане. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване - услуги, Промишлено почистване, Почистване - услуги, и Промишлено почистване. Седалището му е в/ъв Martigues, Франция.

  5. FRIEDLANDER

    Франция

    Предприятието FRIEDLANDER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Индустриално поддържане. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени тръбни системи, Котелно производство, Промишлени тръбни системи, Котелно производство, industrial boilermaking, и mechanical assembly. Седалището му е в/ъв Aix En Provence, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SEANERGY

    Франция

    Предприятието SEANERGY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - уреди и съоръжения, Резервни части за корабни дизелови двигатели, Индустриално поддържане, Кораби - уреди и съоръжения, Резервни части за корабни дизелови двигатели, и Индустриално поддържане. Седалището му е в/ъв La Farlede, Франция.

  2. MARSEILLE ASSISTANCE INFORMATIQUE

    Франция

    Предприятието MARSEILLE ASSISTANCE INFORMATIQUE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Mac and PC troubleshooting, laptop computer repairs, и Computer equipment maintenance. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  3. EVM NETTOYAGE

    Франция

    Предприятието EVM NETTOYAGE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване на сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване - услуги, cleaning companies, civil building maintenance, office cleaning services, и Почистване - услуги. Седалището му е в/ъв La Seyne Sur Mer, Франция.

  4. ADEFY

    Франция

    Предприятието ADEFY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Препарати за промишлено почистване и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, Чистене, изстъргване, закаляване, обезмазняване на стомани и метали, и ecological paint removers. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  5. ADOC PRINTER

    Франция

    Предприятието ADOC PRINTER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на plotter repair. Седалището му е в/ъв Rognac, Франция.

  1. ORDI REPAR

    Франция

    Предприятието ORDI REPAR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Mac and PC troubleshooting, computer assistance maintenance, и Computer assistance for SME's. Седалището му е в/ъв Saint Aygulf, Франция.

  2. NAZARIAN ESPACES VERTS

    Франция

    Предприятието NAZARIAN ESPACES VERTS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Подкастряне и отсичане на дървета. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването, Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването, и public park and garden maintenance. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  1. DAVID PÈRE & FILS

    Франция

    Предприятието DAVID PÈRE & FILS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Покривни конструкции - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на roof maintenance. Седалището му е в/ъв Mougins, Франция.

  2. CLIMATIK

    Франция

    Предприятието CLIMATIK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на air conditioning systems, air conditioning services, Air conditioning equipment, и maintenance contract. Седалището му е в/ъв Hyeres, Франция.

  3. ORATECH

    Франция

    Предприятието ORATECH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Нефтохимическо производство - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Индустриално поддържане, Technical assistance, Индустриално поддържане, и industrial supervision. Седалището му е в/ъв Tarascon, Франция.

  4. QUALIFEU FRANCE PROTECTION INCENDIE

    Франция

    Предприятието QUALIFEU FRANCE PROTECTION INCENDIE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Противопожарна охрана - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на extinguisher maintenance, fire-extinguishers, и fire protection and prevention consultants. Седалището му е в/ъв Mallemort, Франция.

  5. CHERAKI LOCATION

    Франция

    Предприятието CHERAKI LOCATION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Наем на промишлени съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на lifting vehicle rental, building maintenance vehicle rental, general plant and truck rental, и pruning machine hire. Седалището му е в/ъв Le Luc, Франция.

  6. NAVY SERVICE

    Франция

    Предприятието NAVY SERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда. Освен това развива дейност и в сферата на harbour services for pleasure craft, и used boats. Седалището му е в/ъв Port-Saint-Louis-Du-Rhône, Франция.

  7. NAUTRAVEX

    Франция

    Предприятието NAUTRAVEX, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроителници - поправка и поддръжда. Освен това развива дейност и в сферата на nautical gift articles. Седалището му е в/ъв Mougins, Франция.

  8. DIRECT INCENDIE

    Франция

    Предприятието DIRECT INCENDIE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пожарогасители. Освен това развива дейност и в сферата на Alarms and intrusion, fire alarm system installation, и smoke detector maintenance. Седалището му е в/ъв Entressen (istres), Франция.

  1. SOCIÉTÉ MÉRIDIONALE DES EAUX

    Франция

    Предприятието SOCIÉTÉ MÉRIDIONALE DES EAUX, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Индустриално поддържане. Освен това развива дейност и в сферата на Automation and instrumentation. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. TECH DIGITAL

    Франция

    Предприятието TECH DIGITAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Интернет и Интранет сайтове - създаване и развитие. Освен това развива дейност и в сферата на web agency, graphic design, IT maintenance service, и seo. Седалището му е в/ъв Le Cannet, Франция.

  3. FOURÉ LAGADEC MÉDITÉRANNÉE

    Франция

    Предприятието FOURÉ LAGADEC MÉDITÉRANNÉE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Индустриално поддържане. Седалището му е в/ъв Berre L'etang Cedex Fr, Франция.

  4. INGEXPERT

    Франция

    Предприятието INGEXPERT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Индустриално поддържане. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  5. CLEAN PROGRESS

    Франция

    Предприятието CLEAN PROGRESS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Индустриално поддържане. Седалището му е в/ъв Cuers, Франция.

  6. ML CLEAN

    Франция

    Предприятието ML CLEAN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поправка на превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Assistance and maintenance services, и repair workshop. Седалището му е в/ъв Frejus, Франция.

  7. BRIZEAU

    Франция

    Предприятието BRIZEAU, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поддръжка на плувни басейни - препарати. Освен това развива дейност и в сферата на Swimming pools - water treatment, и swimming-pool maintenance. Седалището му е в/ъв La Ciotat, Франция.

  8. DRONE PRO AIR

    Франция

    Предприятието DRONE PRO AIR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Видео - продукция. Освен това развива дейност и в сферата на Drone, Drone to promote heritage, и Drone for wind turbine maintenance. Седалището му е в/ъв La Crau, Франция.

  9. SEAUSOON

    Франция

    Предприятието SEAUSOON, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Намаляване на замърсяването - почистване на помещения. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване - услуги, holiday home rental, Почистване - услуги, civil building maintenance, и turnkey service. Седалището му е в/ъв Carry Le Rouet, Франция.

  10. ICONE

    Франция

    Предприятието ICONE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатична мрежа - инсталиране и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Computer server, и IT facilities management. Седалището му е в/ъв Vitrolles, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно