• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • industry

Резултати за

Industry

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен брягДоставчик на услуги
  1. DIGICAD

    Франция

    Verified by europages badge

    Digicad is an integrator of Solid Edge and Simulation CAD solutions published by Siemens Industry Software. The software we provide addresses all development aspects of your products. In particular, they cover mechanical CAD, electrical CAD, wiring diagrams, industrial pipework, P&ID, Piping Design, Isometric drawing, technical documentation, data management, numerical simulation, CFD Simulation, computational fluid mechanics and thermal analysis.

  2. MOLDOVAN NETTOYAGE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието MOLDOVAN NETTOYAGE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фирми по чистотата. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - предприемачи, Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването, Промишлено почистване, Зидария - строителни работи, Боядисване - предприемачи, Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването, Промишлено почистване, и Зидария - строителни работи. Седалището му е в/ъв Istres, Франция.

  3. NETTOYAGE TIME

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието NETTOYAGE TIME, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване, Почистване на сгради, Промишлено почистване, и Почистване на сгради. Седалището му е в/ъв La Garde, Франция.

  4. PACA RTP MAINTENANCE INDUSTRIELLE

    Франция

    Предприятието PACA RTP MAINTENANCE INDUSTRIELLE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Индустриално поддържане. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване - услуги, Промишлено почистване, Почистване - услуги, и Промишлено почистване. Седалището му е в/ъв Martigues, Франция.

  5. AZUR INDUSTRIES

    Франция

    Предприятието AZUR INDUSTRIES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени тръбни системи, Стомани и метали - машинно обработване, Промишлени тръбни системи, subcontracting and mechanized welding, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Fos-Sur-Mer, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CABINET ENJALBERT

    Франция

    Предприятието CABINET ENJALBERT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, и Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Седалището му е в/ъв Sorgues, Франция.

  2. SEANERGY

    Франция

    Предприятието SEANERGY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - уреди и съоръжения, Резервни части за корабни дизелови двигатели, Индустриално поддържане, Кораби - уреди и съоръжения, Резервни части за корабни дизелови двигатели, и Индустриално поддържане. Седалището му е в/ъв La Farlede, Франция.

  3. FRIEDLANDER

    Франция

    Предприятието FRIEDLANDER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Индустриално поддържане. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени тръбни системи, Котелно производство, Промишлени тръбни системи, Котелно производство, industrial boilermaking, и mechanical assembly. Седалището му е в/ъв Aix En Provence, Франция.

  4. YOBIS TRADING

    Франция

    Предприятието YOBIS TRADING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на packing, industrial machines, и raw materials. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  5. JEAN MARIE MASSAUD SAS

    Франция

    Предприятието JEAN MARIE MASSAUD SAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлен дизайн. Освен това развива дейност и в сферата на design. Седалището му е в/ъв Vence, Франция.

  1. AKEI INGÉNIERIE

    Франция

    Предприятието AKEI INGÉNIERIE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на project management, и Technical surveys. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. ORATECH

    Франция

    Предприятието ORATECH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Нефтохимическо производство - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Индустриално поддържане, Technical assistance, Индустриално поддържане, и industrial supervision. Седалището му е в/ъв Tarascon, Франция.

  1. APM PROVENCE

    Франция

    Предприятието APM PROVENCE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Скелета от стомана. Освен това развива дейност и в сферата на mobile tower hire, fixed scaffolding hire, и industrial insulation. Седалището му е в/ъв Port-De-Bouc, Франция.

  2. MEDIA MESURES

    Франция

    Предприятието MEDIA MESURES, e Multi-Category, и работи в сферата на Придобиване, бази, обезопасяване на данни. Освен това развива дейност и в сферата на electrotechnical materials and components, industrial electronic automatic mechanisms, electrical and electronic instrument consultants, и Industrial metrology. Седалището му е в/ъв Bouc Bel Air, Франция.

  3. CECIELEC

    Франция

    Предприятието CECIELEC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлен дизайн. Седалището му е в/ъв Gardanne, Франция.

  4. IDEACT

    Франция

    Предприятието IDEACT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлен дизайн. Освен това развива дейност и в сферата на Използване на патентни свидетелства, и Използване на патентни свидетелства. Седалището му е в/ъв Aubagne, Франция.

  5. VARIFLO

    Франция

    Предприятието VARIFLO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Помпи. Освен това развива дейност и в сферата на Industrial pumps. Седалището му е в/ъв MONTEUX, Франция.

  6. INGEXPERT

    Франция

    Предприятието INGEXPERT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Индустриално поддържане. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  7. ABLCONTROLE

    Франция

    Предприятието ABLCONTROLE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на industrial ventilation. Седалището му е в/ъв Sollies Pont, Франция.

  8. FOURÉ LAGADEC MÉDITÉRANNÉE

    Франция

    Предприятието FOURÉ LAGADEC MÉDITÉRANNÉE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Индустриално поддържане. Седалището му е в/ъв Berre L'etang Cedex Fr, Франция.

  1. SOCIÉTÉ MÉRIDIONALE DES EAUX

    Франция

    Предприятието SOCIÉTÉ MÉRIDIONALE DES EAUX, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Индустриално поддържане. Освен това развива дейност и в сферата на Automation and instrumentation. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. CLEAN PROGRESS

    Франция

    Предприятието CLEAN PROGRESS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Индустриално поддържане. Седалището му е в/ъв Cuers, Франция.

  3. ENTREPRISE DE REALISTION INDUSTRIELLE SAS

    Франция

    Предприятието ENTREPRISE DE REALISTION INDUSTRIELLE SAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени тръбни системи. Седалището му е в/ъв Loriol Du Comtat, Франция.

  4. NET 3000

    Франция

    Предприятието NET 3000, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено почистване. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми и гризачи - услуги, Почистване - услуги, Унищожаване на вредни насекоми и гризачи - услуги, и Почистване - услуги. Седалището му е в/ъв Avignon, Франция.

  5. VAUCLUSIENNE DE TRAITEMENT

    Франция

    Предприятието VAUCLUSIENNE DE TRAITEMENT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено почистване. Освен това развива дейност и в сферата на Унищожаване на вредни насекоми и гризачи - услуги, и Унищожаване на вредни насекоми и гризачи - услуги. Седалището му е в/ъв Mondragon, Франция.

  6. CAP TRAITEMENT BANCAIRE

    Франция

    Предприятието CAP TRAITEMENT BANCAIRE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, и Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Седалището му е в/ъв Vitrolles, Франция.

  7. SAFEN

    Франция

    Предприятието SAFEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване, и Промишлено почистване. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  8. EURO CONTROLE PROJET

    Франция

    Предприятието EURO CONTROLE PROJET, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, и Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Седалището му е в/ъв Aix En Provence, Франция.

  9. GSF JUPITER

    Франция

    Предприятието GSF JUPITER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване, и Промишлено почистване. Седалището му е в/ъв Vallauris, Франция.

  10. ENET SERVICES GESTION

    Франция

    Предприятието ENET SERVICES GESTION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване, и Промишлено почистване. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно