• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • lifting equipment

Резултати за

Lifting equipment

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен брягДоставчик на услуги
  1. MEDIACO INTERNATIONAL

    Франция

    Предприятието MEDIACO INTERNATIONAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Повдигащи устройства. Освен това развива дейност и в сферата на mobile cranes, Lifting equipment, и lifting appliances. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. FOSELEV SA

    Франция

    Предприятието FOSELEV SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Автокранове. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт, Lifting equipment, truck cranes, Пътен транспорт, и Stevedore services. Седалището му е в/ъв Aix Enprovence, Франция.

  3. SPE MAINTENANCE

    Франция

    Предприятието SPE MAINTENANCE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кранове и мостови кранове. Освен това развива дейност и в сферата на Портални рамки, Мостови кранове и скелета-повдигачи, Конзолни кранове, Lifting equipment, Портални рамки, Мостови кранове и скелета-повдигачи, и Конзолни кранове. Седалището му е в/ъв Rognac, Франция.

  4. MEDIACO LEVAGE

    Франция

    Предприятието MEDIACO LEVAGE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Повдигане - техника и аксесоари. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  5. TECHNIC HYDRO SARL

    Франция

    Предприятието TECHNIC HYDRO SARL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Повдигане - техника и аксесоари. Седалището му е в/ъв Aix En Provence, Франция.