• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • management

Резултати за

Management

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен брягДоставчик на услуги
  1. ARIAH CONCEPT

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието ARIAH CONCEPT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги за фирми. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги по маркетингова стратегия, Услуги в информатиката, Програмни приложения за връзка с клиенти CRM, seo, computer assistance maintenance, Консултантски услуги по маркетингова стратегия, direct marketing services and advice, Marketing/e-marketing consultancy and strategies, и customer assistance centre. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  2. CIT FORMATION

    Франция

    Предприятието CIT FORMATION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Компютърно обучение. Освен това развива дейност и в сферата на Management courses, training and coaching, information system consultation, и cad development tools. Седалището му е в/ъв Avignon, Франция.

  3. ALLIAS-CONSEIL

    Франция

    Предприятието ALLIAS-CONSEIL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фирма за набиране на кадри. Освен това развива дейност и в сферата на Личен състав - външно управление, Секретарство - външни изпълнители, HR consulting, Личен състав - външно управление, outsourcing of company services, и Секретарство - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Belgentier, Франция.

  4. SAS ASSISTANCE BUSINESS ENTREPRISES

    Франция

    Предприятието SAS ASSISTANCE BUSINESS ENTREPRISES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги за фирми. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението, Management advice, Консултантски услуги в областта на управлението, company assessors, и training. Седалището му е в/ъв Rocbaron, Франция.

  5. AGENCE 6MSENS

    Франция

    Предприятието AGENCE 6MSENS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Набиране на персонал в международен план. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги за фирми, communication advice, Консултантски услуги за фирми, HR consulting, и career management. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. COURTEO FORMATION

    Франция

    Предприятието COURTEO FORMATION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Общо, постоянно и специализирано обучение. Освен това развива дейност и в сферата на Компютърно обучение, training for new professions, Management courses, Компютърно обучение, и Distance language courses. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. VENUS CONSULTING

    Франция

    Предприятието VENUS CONSULTING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обучение в областта на управлението или мениджмента. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  3. PREMIER CATERING YACHTING

    Франция

    Предприятието PREMIER CATERING YACHTING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Освен това развива дейност и в сферата на events management, events organisation agency, и catering - services. Седалището му е в/ъв Villneuve-Loubet, Франция.

  4. PROPERTY MANAGEMENT NICE CANNES FRENCH RIVIERA AZUR PROPERTY CARE

    Франция

    Предприятието PROPERTY MANAGEMENT NICE CANNES FRENCH RIVIERA AZUR PROPERTY CARE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции. Освен това развива дейност и в сферата на property administration and management, home painting service, building renovation, и commercial real estate rental. Седалището му е в/ъв Valbonne, Франция.

  5. BECOMMUNICATION

    Франция

    Предприятието BECOMMUNICATION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Комуникация. Освен това развива дейност и в сферата на internet advertising management. Седалището му е в/ъв Pignans, Франция.

  1. LOQUALIST

    Франция

    Предприятието LOQUALIST, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Седалището му е в/ъв Toulon, Франция.

  2. LOGÉAZUR

    Франция

    Предприятието LOGÉAZUR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Агенции за недвижими имоти - търговия и промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на buying and selling of real estate, accommodation rentals, property purchase sale and rental, и property administration and management. Седалището му е в/ъв Antibes, Франция.

  1. AKEI INGÉNIERIE

    Франция

    Предприятието AKEI INGÉNIERIE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на project management, и Technical surveys. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. AKCEO

    Франция

    Предприятието AKCEO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги за фирми. Освен това развива дейност и в сферата на Социален или организационен одит, Социален или организационен одит, wage premium, Management courses, и company gift services. Седалището му е в/ъв Thoard, Франция.

  3. AMRIS FORMATION

    Франция

    Предприятието AMRIS FORMATION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обучение в областта на управлението или мениджмента. Освен това развива дейност и в сферата на web marketing, и Training with office automation tools. Седалището му е в/ъв La Ciotat, Франция.

  4. DEVEL'UP

    Франция

    Предприятието DEVEL'UP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Общо, постоянно и специализирано обучение. Освен това развива дейност и в сферата на Management courses, и Online English course. Седалището му е в/ъв La Cadiere D'azur, Франция.

  5. GROUPE AUXANDRE

    Франция

    Предприятието GROUPE AUXANDRE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Седалището му е в/ъв Eguilles, Франция.

  6. SEQUENCE OPS

    Франция

    Предприятието SEQUENCE OPS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обучение в областта на управлението или мениджмента. Освен това развива дейност и в сферата на Leadership courses. Седалището му е в/ъв Sarrians, Франция.

  7. NODELYS

    Франция

    Предприятието NODELYS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Секретарство - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на company management, administrative secretary, и Bookkeeping. Седалището му е в/ъв Saint Laurent Du Var, Франция.

  8. INITIATIVE SOLUTIONS

    Франция

    Предприятието INITIATIVE SOLUTIONS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Издаване на програмни продукти, Програмни приложения за връзка с клиенти CRM, Customer management software, Electronic billing software, Издаване на програмни продукти, и Програмни приложения за връзка с клиенти CRM. Седалището му е в/ъв Valreas, Франция.

  1. LIBÉFACT

    Франция

    Предприятието LIBÉFACT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Секретарство - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на human resource optimisation, company domiciliation, и Human resources management. Седалището му е в/ъв Eyguières, Франция.

  2. FOP FACTORY

    Франция

    Предприятието FOP FACTORY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Касови апарати, in-house training, Human resources management, Касови апарати, и Schedule management software. Седалището му е в/ъв Aubagne, Франция.

  3. OPTIMAL SI

    Франция

    Предприятието OPTIMAL SI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Седалището му е в/ъв Manosque, Франция.

  4. IXARYS

    Франция

    Предприятието IXARYS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Седалището му е в/ъв France, Франция.

  5. METROPOLE COMMERCES

    Франция

    Предприятието METROPOLE COMMERCES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Агенции за недвижими имоти - търговия и промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на property advice, и real estate management. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  6. ASAP RH SERVICES

    Франция

    Предприятието ASAP RH SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Личен състав - външно управление. Седалището му е в/ъв Entraigues Sur La Sorgue, Франция.

  7. EUROPA COM

    Франция

    Предприятието EUROPA COM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги по вътрешна комуникация. Освен това развива дейност и в сферата на Communication, consultants, HR consulting, management training courses, и company strategy. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  8. EDILOGIC

    Франция

    Предприятието EDILOGIC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управляващ софтуер за предприятия. Седалището му е в/ъв Aix-En-Provence, Франция.

  9. AIXCELLENCE MEDIA

    Франция

    Предприятието AIXCELLENCE MEDIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Управления по рекламата. Освен това развива дейност и в сферата на SEO optimisation. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  10. INTERNATIONAL GLOBAL CONSULTING AGENCY-IGCA

    Франция

    Предприятието INTERNATIONAL GLOBAL CONSULTING AGENCY-IGCA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги за фирми. Освен това развива дейност и в сферата на project management. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Management

Брой резултати

111 Фирми

Категория